Stryktipset, vecka 30, 26 juli 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 30, 26 juli 2014

Nu är det dags att dra ut huvudet ur frysen, trotsa dödsvärmen och börja jobba på stryktipssystemet! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar från min sida. 192 kronor. Lycka till! /BB

Bra singelodds hittar ni på 1x2Sports här.

1. Halmstad – Gefle 1(x)
• Ett par avstängningar stör i HBK som inte får saker att stämma helt. Man brukar dock vara ganska svårslaget på Örjans vall. Gefle har fortfarande inte vunnit borta (0 5 2), men visst kan det ändras på nu om allt klaffar. 1x just nu.

2. Malmö FF – Kalmar FF 1(x2)
• MFF roterade ordentligt senast borta mot KFF pga av CL-kval. Det kan vara aktuellt igen så håll koll på startelvorna. Malmö har inte varit någon maskin hemma och Kalmar är riktigt bra. Procenten på tvåan lockar mig.

3. Gais – Värnamo 1(x)
• Inte några gäng som imponerar direkt, även fast Gais tog en efterlängtad seger senast hemma mot ÄFF. Dock tung skada på Joel Johansson och han är borta nu. Värnamo har bara en pinne på de fem senaste matcherna och trivs bättre hemma. Tobias Englund avstängd för gästerna.

Jag må håna svensk fotboll ibland, men det är mer av en hatkärlek och jag älskar att leta fina odds längre ner i svenska seriesystemet. NordicBet har väldigt många svenska matcher och där får man 3000 spänn i insättningsbonus just nu. Kolla in det här.

4. Landskrona – Husqvarna 1 (2) M
• Två lag med motsatt form där Bois börjat vinna och där Husqvarna går sämre. Gästerna har dock värvat friskt under sommaren och snart kan man få ordning på grejerna. Ibrahim är avstängd. Ettan är hårt streckad och kanske det kan vara läge för en skrällgardering.

5. Sirius – Syrianska 1 (2) M
• Grubjesic fortfarande utan nytt arbetsvisum i Syrianska och fler andra spelare kan vara på väg bort. Ahonen fick en kvart senast hemma mot LSK för Sirius – den målfarlige anfallaren kanske får ytterligare några minuter nu. Nytt namn är Tankovic som köpts från Norrköping. Syrianska har bara kryssat en gång den här säsongen och det är ofta vinna eller försvinna över det hela. Utdelning ibland, medan det bli platt fall andra gånger. På större system kan tvåan följa med.

6. Varberg – Degerfors 1
• Ayaz avstängd för Degerfors medan Astvald är tveksam till spel. Inget fel på Varbergs hemmastyrka – det är bara Ljungskile som åkt hem med tre pinnar. Ettan känns stark och på en stentuff kupong så lämnas den ensam.

468x400
Massa nya matchställ inför den nya säsongen!

7. Östersund – Ljungskile (x)2
• Målisen Ripley och anfallaren Hopcutt är avstängda för ÖFK. Nu kommer ett av seriens starkaste lag på besök och man måste spela som mot Sundsvall senast för att inte åka på däng. Svårt att topprestera i två matcher i rad och jag är sugen på att lira på LSK. Singeltvåan är dock ofta vanskliga. x2?

8. Sandnes – Strömsgodset (1x)2
• Fyra raka torsk för Sandnes, men tre av dessa har varit på bortaplan – hemma är man bättre. Skador och avstängningar stör i Strömsgodset som lirat CL-kval i veckan och som kan vara slitet. Helgarderingsläge!

9. AIK – Falkenberg 1
• Viktige försvararen Tobias Karlsson avstängd för FFF. I hemmamötet med AIK var Falkenberg riktigt bra, men man är mycket sämre på bortaplan och bra läge för ett hemmastarkt Gnaget att slå tillbaka – lär vara revanschsuget.

10. Brommapojkarna – Åtvidaberg 1
• Lite sjukt att BP lirar mot självaste Torino nästa vecka efter avancemang i Europa League. I allsvenskan går det sämre men har också fått spela sjukt många bortamatcher på senare tid – fyra av de fem senaste ligamatcherna har varit på resande fot. Man är bättre hemma på Grimsta och ÅFF får det inte lätt.

11. Elfsborg – Norrköping 1(x2)
• Lite otäck match då Elfsborg inte känns helt pålitligt just nu. Lång jobbig EL-match borta mot Inter Baki i benen (gick vidare till slut efter straffar) och det kan få konsekvenser. Hemma på Borås Arena har man inte imponerat på sistone och jag tror att Norrköping har en chans. Målglatt brukar det bli lagen emellan och med tanke på Pekings galna målform (både framåt och bakåt) så vore det ingen skräll om det blev så igen.

12. Helsingborg – Örebro 1
• Helsingborgs nyförvärv börjar bli varma i kläderna – nu får man dessutom tillbaka Smárason. Örebros bortaspel har jag inte direkt hyllat tidigare och tänker inte göra det nu heller. ÖSK får hoppas på ett kryss men tyvärr så luktar det…formligen stinker av torsk här.

13. Mjällby – IFK Göteborg (x)2 M
• Linderoth ny tränare för Mjällby och kanske kan ha få igång laget. Man är dock långt ifrån slagpåsar hemma i Sölvesborg och trots Blåvitts fina form så tycker jag att en kryssgardering kan vara på sin plats.

B E R M U D A B E N N Y

728x90_seTydligen sista chansen på 70% rea här just nu!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.