Stryktipset, vecka 3, 20 januari 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 3, 20 januari 2024

Jackpott och en smågalen kupong kan betyda finfin utdelning för den som hittar skrällarna. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Brentford – Nottingham 1(x)
• Nottingham har många lirare borta på Afrikanska mästerskapen och kommer att det jobbigt. Dock har även Brentford en hel del avbräck och man sprudlar ju inte av självförtroende direkt. Toney är tillbaka i hemmalaget efter sin åtta månader långa avstängning. Jag streckar från vänster.

 

2. Blackburn – Huddersfield 1(x2)
• Rovers agerar väldigt märkligt och ojämnt just nu. Procenten på ettan är för hög för min smak och Huddersfield kan få med sig något.

 

3. Bristol C – Watford 1(x2)
• Skalp av Bristol i veckan som slog ut West Ham ur FA-cupen. Man spelade dock med en man mer i 40 minuter. Hemma får man aldrig räknas bort och det gör jag inte den här gången heller.

 

4. Middlesbrough – Rotherham 1
• Rotherham sprattlar till ibland men ytterst sällan på resande fot, utan det är hemma man skräller. Procenten på ettan är allt annat än sexig, men det får bli en spik ändå.

 

5. Norwich – WBA 2
• Högintressant möte mellan två lag med hög högstanivå. Jag värderar gästerna högre och Norwich brukar ha problem hemma mot topplagen. Hemma mot WBA har man inte vunnit på de tre senaste försöken och jag tror det tar stopp igen.

 

6. Plymouth – Cardiff 1(x)
• Bara en torsk på de åtta senaste tävlingsmatcherna för Plymouth som är ruggigt starkt hemma. Procenten är hög på ettan och jag jobbar med ett kryss.

 

7. QPR – Millwall  (x)2
• Plågsamt för QPR som har 0 2 6 på de åtta senaste matcherna. Londonderby mot Millwall nu och det kan bli poängtapp igen. Målsnålt och jävligt?

 

8. Sheffield W – Coventry (1) 2
• Coventry är ett av de formstarkaste lagen i serien och har nu klättrat upp på en kvalplats. Sheffield är långt ifrån dåligt men måste prestera på topp om man ska få med sig något här.

 

9. Stoke – Birmingham 1(x2)
• Två lag som lyft sig efter tränarbyten och formkurvorna pekar uppåt. Stoke streckas hårt av tipparna och jag vill gärna få med garderingar.

 

10. Bristol R – Blackpool 1
• Det är svårt att ignorera Rovers fina hemmaform medan Blackpool är högst mänskligt på resande fot. Bristol brukar trivas hemma mot just Blackpool och jag testar ettan.

 

11. Leyton Orient – Bolton 2
• Bolton är formstart och ruggigt svårslaget. Ett högst just nu mediokert Leyton Orient känns inte som någon omöjligt uppgift direkt. Jag lämnar tvåan ensam nu, möjligt att jag jobbar in någon gardering senare.

 

12. Lincoln – Derby (x)2 M
• Lincoln har inte vunnit en match sedan i november och lirat åtta raka tävlingsmatcher utan seger. Serietrean Derby har bäst form i hela serien och är en het kandidat till en direktplats. Procenten på tvåan är dock ett skämt och jag jobbar in ett kryss.

 

13. Stevenage – Barnsley 1(x2)
• Barnsley är svårslaget samtidigt som Stevenage är riktigt vassa hemma. Det är upplagt för en spännande sista match på kupongen. Skönt att jag har en helgardering kvar då! 🙂

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.