Stryktipset, vecka 3, 18 januari 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 3, 18 januari 2014

På med bryggaren, rätta till mjukisbyxorna och boka den där lyxkryssningen som du alltid drömt om – för nu är det dags att kryssa hem 13 miljoner på stryket! 🙂 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor.

1. Arsenal – Fulham 1
• Skador oroar i Arsenal. Som vanligt. Arteta, Walcott, Bendtner, Ramsey, Rosicky är troligtvis borta mot en intakt Fulham-elva som dock inte gör speciellt mycket rätt den här säsongen. Sex raka segrar för Arsenal och bara två insläppta mål på dessa. Visserligen seger för Fulham i FA-cupen mot Norwich senast, men ligger kämpigt till i PL på 16:e plats, en poäng till nedflyttning. Tufft schema och tufft här.

2. Crystal P – Stoke 1(x)
• Crystal Palace i botten nu när Sunderland går bra, men det är bara en poäng upp till säker mark. Man möter Hull och WBA inom en snar framtid och har chans att klättra. Stoke har två poäng på de åtta senaste bortamatcherna – men har faktiskt mött ganska bra motstånd också.
Crystal Palace Tony Pulis tillbaka mot laget som han tränade tidigare.

3. Manchester C – Cardiff 1
• Osäkert om Toure och Silva kan spela den här matchen men Nasri är definitivt borta. Aguero tillbaka i elvan? City har fullt pott på hemmaplan och det ska jävligt mycket till om Cardiff ska kunna få med sig någon pinne hem till Wales.

4. Norwich – Hull (1x)2
• Norwich två poäng ner till strecket, men inte Hull är säkert trots att man ligger tia – fem poäng ner. Norwich har lånat in Gutierrez från Newcastle, medan Hull har värvat fina anfallarna Jelavic och Shane Long. Svår match att få grepp om.

5. West Ham – Newcastle 1 (2)
• Tomkins och Nolan avstängda för hemmalaget. Livsviktig seger borta mot Cardiff förra veckan. Bra chans att skrälla mot Newcastle som har fyra raka torsk? Nja,  Newcastle har mött ganska bra motstånd och ska definitivt inte räknas bort. Debuchy avstängd för gästerna. Håll koll på elvorna – Andy Carroll gör efterlängtad comeback?

6. Millwall – Ipswich 1(x)
• Ian Holloway ny coach i Millwall. Var nära att skrälla borta mot Huddersfield direkt men föll med 0-1 på övertid. en poäng på sex senaste ligamatcherna.Bara en seger på de åtta senaste tävlingsmatcherna för Ipswich (en jävla massa kryss). Åkte ut mot Preston i FA-cupen. Bra läge för Millwall-skalp?

7. Nottingham – Blackburn 1(x2)
• Viktig match i kampen om kvalplats. Forest femma på femte plats och 41 poäng mot Rovers på åttonde, fyra poäng efter. Nio raka utan torsk för Forest och hemma är man svårslaget. Rovers grejade ju omspel mot City efter 0-0 hemma och höll även nollan länge borta med sen rann det iväg och torsk 0-5. 15% på tvåan kan vara kul att testa.

8. Reading – Bolton 1 (2) M
• Reading sjua med bara en poäng upp till kval. Starkt med tanke på att man dras med en del skador. Man övertygar inte hemma – en seger på de sex senaste hemmamatcherna och har aldrig gjort fler än ett mål på dessa. Lite allt eller inget borta för Bolton som vunnit fyra av de sju senaste bortamatcherna. Drar en rövare.

Även många roliga singelspel idag! Jag kommer med spelförslag på Facebook senare. Just nu kan du få 1500 spänn i bonus på Betsson – kolla in det här.

9. Burnley – Sheffield W 1(x) M
• En nästintill helt intakt trupp hos andraplacerade Burnley. Sheffield W har öst in mål på sistone – 6-0 mot Leeds i ligan och 4-1 mot Macclesfield i FA-cupen. Mot Leeds så spelade man dock med en man mer i nästan en hel halvlek. Känner mig inte trygg med att spika ettan.

10. Derby – Brighton 1(x2)
• Derbys lagkapten Keogh kan vara tillbaka efter längre tids skada. Lite grus i maskineriet för hemmalaget som efter en ruggigt bra period har två raka förluster. Man ligger fyra, två placeringar före Brighton som har förlorat anfallaren Barnes till Burnley och mittfältaren Crofts är borta resten av säsongen.

11. Doncaster – Wigan 2
• Wigan har lånat in duktige anfallaren Nicky Maynard resten av säsongen och han går in i truppen direkt. Även troligt att lagets bäste spelare Nick Powell går in i elvan efter en tids frånvaro. Man börjar närma sig toppen efter sex raka ligamatcher utan torsk. Bra chans mot Doncaster som har nio raka matcher utan vinst. Procenten på tvåan börjar dock bli lite saftig.

12. Middlesbrough – Charlton 1(x) M
• Apropå höga procent så börjar det även rinna iväg på Boro hemma mot Charlton. Kamara kan vara tillbaka för Boro medan svenske Astrit Ajdarevic kan göra debut för Charlton. Boro är starkt hemma, men man ska akta sig för att underskatta ett defensivt duktigt Charlton. Ett kryss behöver inte vara bortkastat.

13. QPR – Huddersfield 1
• Mittfältarna Hoilett och Barton är frågetecken för QPR som ligger trea, en poäng från en direktplats till Premier League. Zamora på väg tillbaka och kan kanske få speltid. Huddersfield kan eventuellt få tillbaka målkungen James Vaughan till den här matchen. Håll koll på startelvorna!

Även många roliga singelspel idag! Jag kommer med spelförslag på Facebook senare. Just nu kan du få 1500 spänn i bonus på Betsson – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.