Stryktipset, vecka 3, 17 januari 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 3, 17 januari 2015

Hoppas din helg har varit fin och att den blir ännu bättre efter Stryktipset idag – är ju härliga 9,5 miljoner i jackpot även den här veckan att lägga vantarna på! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Aston Villa – Liverpool (x)2
• Visst ska Pool vara favorit men det brukar ju sällan kännas helt tryggt att spika det röda gänget. Sex raka tävlingsmatcher hemma utan torsk för Villa. Ciaran Clark avstängd i hemmalaget. Spela på matchen här.

2. Burnley – Crystal Palace 1(x2)
• Nye Yaya Sanogo kan göra debut för Crystal Palace som fick en bra start under ny tränaren Pardew med hemmaseger över Spurs. Burnley är dock svårslaget på hemmaplan och jag känner mig inte övertygad om garanterad bortapoäng.

3. Leicester – Stoke 1(x2)
• Superlöftet Andrej Kramaric är nu klar för Leicester och det ska bli intressant att följa den unga anfallaren. Det är dock en hel del skadebekymmer hos hemmalaget där dessutom Mahrez spelar i Afrikanska mästerskapen och inte är tillgänglig. Stokes Diof är även han och spelar AM men det finns ersättare. Helst alla tecken.

4. Newcastle – Southampton 1(x2)
• Skador i mängder hos Newcastle som dessutom har Cissé och Tiote på Afrikanska mästerskapen. Victor Wanyama, Morgan Schneiderlin och Toby Alderweireld borta för Southampton som inte bortalslagit Newcastle sedan 1997.

5. QPR – Manchester U (x)2
• Det ryktas om att det här kan vara Redknapps sista match som tränare för QPR. Nykomlingen är formsvagt men samtidigt inte alls lättslaget hemma. RvP ser ut att vara borta för United som jag tycker streckas lite väl hårt. Det är INTE samma gamla Manchester United som bara kör över motståndet.

6. Swansea – Chelsea 2
• Chelsea brukar inte ha lätt borta i Wales och detta är ingen självklar tvåa även fast Chelsea ska vara favorit. Bony är såld till Manchester City och Swansea kör nu Gomis på topp. På en tuff kupong så singlas tvåan men ett lyxkryss behöver inte vara fel!

SE_January_Sale_Generic_Affilliates_716x300

7. Tottenham – Sunderland 1
• Spännande att Jermain Defoe är klar för Sunderland och kan göra debut mot sitt gamla lag Tottenham. Mittfältsbekymmer hos gästerna som har Liam Bridcutt avstängd och Cattermole skadad. Spurs blandar och ger men har varit ganska stabilt hemma på sistone och får tipset. Defoe gör mål? Det kan du spela på här.

8. Brighton – Brentford 1(x2)
• Tre raka segrar för Brighton, dock alla på bortaplan varav en mot just Brentford i FA-cupen. Hemma har man dock fyra raka matcher utan vinst, men det kan det mycket väl bli ändring på nu även fast Brentford kan mycket i sina bästa stunder. Helst alla tecken, känns ovisst.

9. Millwall – Ipswich 2
• Hårda bud för Millwall som bara har en seger på de 13 senaste tävlingsmatcherna. Nu stör även ett par avstängningar och det ska mycket till för att man ska stoppa blödningen mot Ipswich.

980x120px

10. Norwich – Cardiff 1(x)
• Cardiffs bortavinst mot Watford i november är lagets enda trepoängare på resande fot den här säsongen. Dock har man kryssat en hel del och ett oavgjort resultat här känns långt ifrån omöjligt. Procenten på singelettan är för hög för mig.

11. Rotherham – Bournemouth (1) 2 M
• Nja, jag litar inte riktigt på tabellettan Bournemouth som åkte på en mina förra omgången hemma mot Norwich. Rotherham har värvat en hel del under fönstret och kan kanske ställa till med en skräll idag till fin procent.

12. Watford – Charlton 1(x)
• Guy Luzon ny tränare för Charlton som har nio raka matcher utan seger. Ändring på det i Londonderby med Watford? Tveksamt, men har man råd tycker jag ändå att krysset ska med – Watford har torskat tre av de fyra senaste hemmamatcherna.

13. Wigan – Blackburn 2
• McManaman avstängd för Wigan som har det otroligt kämpigt just nu – torskat sju av de åtta senaste matcherna. Rovers kanske inte är någon vinstmaskin men jag tror att man har bra möjlighet att åka hem med tre pinnar. Gestede/Rhodes kommer göra det jobbigt för Wigan-försvaret.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.