Stryktipset, vecka 29, 18 juli 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 29, 18 juli 2015

Då var det äntligen dags för stryktips igen! Klurigt men kul och jag testar systemet R-3-3-24 (12) + två helgarderingar för 216 kr. Lycka till!

Läge att leta vettiga singelspel den här helgen kanske? Mobilbet har en bra deal där du får 100 spänn utan att behöva sätta in pengar! Kolla in det här.

1. GIF Sundsvall – Halmstad 1(x)
• Giffarna fortsatt utan hemmaseger i årets allsvenska, men visst finns chansen mot HBK som i sin tur står utan bortaseger. Krysset måste hursomhelst med i den här matchen. Helgardering behöver inte vara fel.

2. Kalmar FF – Falkenberg 1
• Naturgräs som båda lagen trivs allra bäst på. KFF brukar trivas bra mot Falkenberg och jag skulle inte direkt få en hjärtattack om man går och vinner igen. Men procenten på ettan börjar bli ganska hög så kanske kan en kryssgardering vara på sin plats om plånboken och sambon tillåter.

3. Örebro SK – Malmö FF 2
• Mitt kära ÖSK brukar ha mycket svårt för MFF hemma i Öret. På de åtta senaste mötena i Örebro så har hemmalaget bara vunnit en gång, en match har slutat oavgjort och hela sex gånger har skåningarna åkt hem med tre pinnar. MFF har CL-kval i dagarna, men jag tror ändå att man vinner. Spela på målskyttar här.

td_728x90_mj

4. Degerfors – Värnamo 1
• Bra vårsäsong av Degerfors som ligger trea och som hade tre raka segrar innan uppehållet. Nu har man dessutom värvat den mycket duktige ytterbacken Emil Johansson (spelat i Bajen, Molde, Groningen, Sandnes och landslaget). Ettan ligger såklart närmast, men kanske följer det med ett kryss till slut om procenten sticker iväg alldeles för mycket.

5. Mjällby – Syrianska 1(x2)
• Ex-allsvenska Mjällby SIST i serien efter en vrålusel vårsäsong och krisen är total både sportsligt och ekonomiskt. Reser man sig ur asken nu då och återuppstår under hösten? Nja, det vetefan. Visst kan man ta tre viktiga pinnar hemma mot Syrianska och inleda höstsäsongen på bästa sätt…men det litar jag inte på.

6. Sirius – Ängelholm 1
• Sirius ser starkt ut med bara en förlust på 15 matcher och inte en enda hemmatorsk. Man är med rätta storfavorit mot ÄFF där Christian Järdler tagit över som tränare under uppehållet. Stark etta, men ett skrällkryss kan vara på plats för den som vill strössla med lite garderingar.

td_728x90_mj

7. Östersund – Frej 1
• Seon-Min Moon gör sin sista match för ÖFK innan flytten till Stockholm och Djurgården. Östersund har varit riktigt starkt under våren och det skulle förvåna mig mycket om Frej gick och skrällde här. Gästerna känns inte stabilt på resande fot och får troligtvis stora problem med hemmalagets vassa offensiv.

8. Molde – Bodö/Glimt 1(x2) M
• Molde har glidit upp till den lite väl stor favorit här tycker jag. Bodö/Glimt har bra form och tagit skalper mot både Rosenborg och Vålerengen. Molde är uppe i CL-kvalet och liten skrällchans tycker jag ändå att det finns. Större än vad procenten ligger på nu. Kul helgardering!

9. Helsingborg – AIK 1(x2)
• Dags för Gnaget att besegra bortaspöket och äntligen vinna på resande fot den här säsongen? Visst, möjligheten finns men man har bara vunnit borta mot Helsingborg en gång på de åtta senaste försöken. Hur slutar matchen? Spela på resultat här.

Sätt in 200 kr och få hela 800 kr att spela för! Kolla in det här.

10. Norrköping – Göteborg (x)2
• Starkt av Norrköping att greja krysset på Ullevi, men man var illa ute. Hemmafördelen borde kunna få Peking att lyfta sig ännu mer, men kanske kan ett mer offensivt spelande Norrköping även öppna upp för Vibe och co?

980x120px

11. Assyriska – Utsikten 1(x)
• Ca 65% på ettan är i högsta laget. Lite skadebekymmer hos Assyriska och även fast Utsikten är ett högst begränsat bortalag så känns inte en kryssgardering helt bortkastat. Uppehållet kan ha gjort Utsikten gott samtidigt som Assyriska inte ha övertygat hemma under säsongen.

12. Kopparberg/Göteborg – Eskilstuna 1(x2)
• Holländska mittfältsstjärnan Danielle van de Donk är klar för hemmalaget och kan komma att tillföra mycket till laget. Elena Sadiku gjorde tre mål för Eskilstuna som slog AIK med klara 5-1 efter uppehållet. Jämn match att vänta.

13. Umeå – KIF Örebro (1x)2 M
• Också en svårbedömd match. KIF har fortfarande inte vunnit på bortaplan efter fyra försök och bara mäktat med två mål framåt på resande fot. Men kanske kan den vinstfria sviten upphöra när man ställs mot Umeå som inte briljerar hemma.

sosfotboll

Hur bra är du på oddset? Du får 100 spänn utan att sätta in några pengar – kolla in dealen här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.