Stryktipset, vecka 28, 12 juli 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 28, 12 juli 2014

VM-final? Nu förstår jag inte vad du pratar om – det är ju stryktipset som gäller! 🙂 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kronor.

Är du mer pepp på singelodds så kan du spana spelen på 1x2sports.

1. AIK – Kalmar FF 1(x2)
• Imponerande omstart av AIK med vinst borta mot Åtvidaberg – ­Quaison är dock skadad och Borges är tveksam. KFF är riktigt bra och har dessutom inte förlorat mot AIK sedan 2011. Procenten på tvåan är låååg.

2. Malmö FF – Åtvidaberg 1
• MFF har aldrig torskat mot ÅFF och det skulle förvåna mig om man skulle tappa några pinnar här. 1-1 borta mot BP var inget imponerande direkt, men hemma i Skåne gör man det ofta bra. Da Silva avstängd hos gästerna.

1000 spänn i välkomstbonus när du skaffar konto på Betsson – slänga in rubbet på Tyskland i finalen? 😉 Kolla in oddsen här.

3. Mjällby – Falkenberg 1(x)
• Mittfältaren Carl Wede och anfallaren Donyoh avstängda för Falkenberg. Jag tycker att man trots allt kan vara värd en gardering – men inte mer än ett kryss för mig. Mjällby har släppt in tio hemmamål den här säsongen, men då ska man komma ihåg att fyra av dessa kom mot Häcken, så annars ser det ganska bra ut.

4. Huddinge – Dalkurd 2
• Raset fortsätter för Huddinge som nu har fyra raka torsk. Dalkurd gör det bättre borta än hemma den här säsongen och visst finns det bra chans till poäng här också. Drar en liten minirövare och utelämnar garderingarna.

5. Sylvia – AFC Utd (x)2 M
• AFC verkar omutbara och förutom premiärtorsken mot Dalkurd i premiären och mot seriesuveränen Frej för ett par omgångar sedan så har man vunnit allt. Sylvia har efter en tuff start på säsongen kammat sig lite och kommit igång. 0-1-förlust borta mot Frej senast får ändå ses som en framgång det med. Utgångstvåan känns given, men någon slags gardering kan vara på sin plats.

6. Oddevold – Norrby 1(x) M
• Adebayo avstängd för hemmalaget men man ska ändå ha bra chans mot Norrby. Men Oddevold kör sällan över sitt motstånd hemma och procenten börjar stiga väl högt. Kan vara värt en rolig gardering.

Netherlands v Ecuador - International Friendly

Bara jag som längtar? 😉

7. Skövde – Halmia 1(x2)
• Öppen  historia detta. Skövde må ligga sist men har spelat bra mot riktigt bra motstånd på senare tid. Halmia ligger tia men har ändå gjort näst flest bortamål av alla lagen i serien, så visst finns det offensiv kvalitet.

8. Utsikten – Motala 1(x)
• Kämpig match för Motala som efter en lysande start på säsongen nu bara har en seger på de sex senaste matcherna. Defensivt läcker man som ett såll och många skador är en förklaring till raset. Utsikten är svårslaget hemma och jag skulle bli förvånad om man inte kniper detta. Kryssgardering för den som har råd…vilket jag fick till slut. 🙂

9. Elfsborg – Brommapojkarna 1
• Många tuffa matcher i benen för BP nu och det ska mycket till för att man ska ta poäng borta mot Elfsborg. BP fortfarande utan bortapinnar i årets allsvenska…och förblir utan ett tag till.

10. Halmstad – IFK Göteborg (x)2
• Lurig match ändå. Blåvitt har fin form, men har precis varit i Luxemburg och lirat – kan vara lite slitet. Samtidigt är Halmstad långt ifrån dåligt hemma och kan skrälla. Procenten på tvåan börjar bli lite väl saftig.

11. Helsingborg – Gefle 1(x) M
• Hif lär vara laddat efter katastrofmatchen mot Göteborg senast. Accam och Uronen var inte med då – det kan de vara nu, men håll koll på startelvan. Gefle ser ut att få klara sig utan Lantto igen. Helsingborg är inte att lita just nu och frågan är om inte Gefle kan få med sig en poäng ändå.

12. Häcken  – Örebro SK 1
• Häcken är fortfarande obesegrat hemma och det är bara AIK och Blåvitt som åkt hem med varsin poäng. ÖSK borta har kanske inte varit en katastrof men oftast är man passivt och skapar få chanser. Undantag i vissa matcher såklart. Jag tror inte på skrällchans här…men jag hoppas såklart då hjärtat är svartvitt. Helt ok procent på ettan.

13. Luleå – Frej (1x)2
• Leluå har varit bra hemma den här säsongen, men samtidigt har man mött högst mediokert motstånd. Frej toppar tabellen och kan naturligtvis störa. Spelet har dock inte varit fantastiskt på slutet så viss möjlighet är det för hemmalaget att knipa poäng.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

SE_SummerSale_728x90

Vi ses på Arlanda!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.