Stryktipset, vecka 27, 9 juli 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 27, 9 juli 2022

Lurig kupong den här veckan och väldigt spretig. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Nederländerna – Sverige (1x)2
• EM-premiär och ovisst som bara den. Sverige har visat god form och poäng för blågult är ju inte omöjligt. Samtidigt så mäter man ju regerande mästaren Nederländerna.

 

2. Portugal – Schweiz 2
• Även dessa lirar i Sveriges grupp. Schweiz ska vara strået vassare med Bachmann i spetsen. Just nu finns det värde i singeltvåan.

 

3. Degerfors – Norrköping 1(x2)
• Gyau och Gravius avstängda för Degerfors. Saidi på gång till Hammarby men kanske spelar han här. Totte Nyman åkte på en smäll mot Sirius senast och kan missa för ett småkrisande Norrköping som inte får det att funka. Lurigt på Stora Valla och jag vill helst ha med alla tecken.

 

4. Bodö/Glimt – Sarpsborg 1
• Två lag i liknande tabelläge och liknande form. Bodö/Glimt förlorat dock väldigt sällan hemma och jag tror inte att Sarpsborg vinner heller. På de fem senaste gångerna som man gästat så har det slutat i ett kryss och fyra torsk.

 

5. Strömsgodset – Odd 1 (2)
• Efter en fin start på säsongen så har nu Strömsgodset förlorat tre av de fyra senaste tävlingsmatcherna. Samtidigt har Odd börjat hitta formen ordentligt. Jag testar gaffeln, 1 2.

 

6. HIFK – Haka 2
• HIFK är slagpåse i ligan med endast sex pinnar på tolv matcher och 9-22 i målskillnad. Sex raka hemmatorsk för HIFK och jag tror det blir en sjunde när Haka gästar.

 

7. VPS – Mariehamn 1
• VPS öser in mål – på bortaplan, men hemma har det att trögare. Kanske kan det släppa mot nästjumbon Mariehamn som är sämst av samtliga lag på bortaplan? Mycket talar för det.

 

8. New York City – New England Revolution 1(x2)
• Nja, jag gillar inte procenten (eller oddset) på City här. Gästande New England har fin kapacitet samtidigt som det går trögt för New York under sin nye coach.

 

9. Elfsborg – AIK 1(x)
• Hm, visst har AIK haft lite strul på slutet, men högstanivån är riktigt hög och snart kommer man få ordning på grejerna. Elfsborg är bra hemma i Borås men har inte hemmaslagit AIK sedan 2016. Räcker 1x?

 

10. Mjällby – Häcken (x)2
• Nio raka tävlingsmatcher hemma för Mjällby utan förlust. Nu väntar svårast möjliga motstånd när serieledande Häcken gästar. Jag tror att Mjällby för nöja sig med max en pinne.

 

11. Kalmar – Sirius 1(x) M
• Helt klart fördel KFF som har fortsatt fin form. Hemma på Guldfågeln har man tre raka segrar och även fast Sirius får till träffar ibland, som mot Norrköping senast, så tror jag det blir svårare nu. Max en pinne för gästerna.

 

12. Jönköping – Östersund 1(x)
• Ångestmöte i Superettan mellan nästjumbon J-Södra och jumbon ÖFK. Hemmalaget har blåsts upp till stor favorit av tipparna men jag är inte så säker. Tre avstängningar stör hos gästerna. 1x men helst alla tecken.

 

13. Utsikten – Öster 1(x2)
• Inget snack om att Utsikten har fin form, men jag tycker att man får lite väl stor förtroende av tipparna. Öster har riktig hög kapacitet och kan mycket väl störa. Helgardering får avsluta det hela.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.