Stryktipset, vecka 27, 9 juli 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 27, 9 juli 2016

Frankrike-Portugal i final alltså – det lär bli ett jäkla drag på söndag och visst ska hemmanationen vara stor favorit att ta hem det!

Men innan vi njuter av den matchen så ska vi oss an en stryktipskupongen där allsvenskan (äntligen?) är tillbaka! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till!

1. Djurgården – Norrköping (x)2
• Första matchen för Peking utan Janne Andersson vid rodret – det kan såklart få effekt. Djurgården saknar Sam Johnson och nyförvärvet Magnus Eriksson är inte spelklar.

 

2. Gefle – Falkenberg 1(x) M
• Usel vår för Gefle, men mycket möjligt att man gör en ÖSK och levererar under hösten – för hög potential har man. Det har däremot inte motståndet, som ska hålla till i Superettan som högst. Bertilsson avgör? Spela på målskyttar här.

 

3. Häcken – Hammarby 1
• Ska mycket till för att Bajen ska störa här – Häcken ska vara snäppet större och har en riktigt vass offensiv när allt klaffar. Abubakari och Sudic avstängda för Häcken. Detsamma gäller Bajens mittfältsgeneral Johan Persson.

 

Upp till 1000 kr i insättningsbonus hos Unibet – in och spela på EM-finalen här.

 

4. Brage – Team TG 1(x2)
• Verkligheten kan ha kommit ikapp TG som nu har tre raka torsk med 2-11 i målskillnad. Dock har motståndet varit ganska bra + att man nu möter en riktigt svajig motståndare som är alldeles för stor favorit. För mig blir det en helgardering just nu.

 

5. Höllviken – Oskarshamn 1(x) M
• Oskarshamn måste få ordning på defensiven om den här säsongen inte ska gå helt och helvete. Höllviken är visserligen ojämnt men hemma är man starkt – fortfarande obesegrat. Utgångsettan känns förstås vettig.

 

6. Landskrona – Husqvarna 1
• Tabellettan Landskrona öser på och har vunnit alla sina fem hemmamatcher den här säsongen. Bara en seger på de fem senaste matcherna för gästerna, som dock kan blixtra till ibland. Nu blir det nog allt för tufft.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

7. Prespa Birlik – Qviding 1
• Naturligtvis ska Prespa vara favorit här med tanke på hur starkt man går – har en rolig offensiv där Karim Sadat gjort fem mål på de fyra senaste matcherna. Normalt sett ska inte bottenlaget och bortasvaga Qviding kunna ta poäng här.

 

8. Öster – Utsikten 1(x) M
• Ännu en stark etta på kupongen. Något svag form för Öster men samtidigt möter man nu ett Utsikten som har två raka torsk. Öster brukar vara starkt hemma i Växjö och kan mycket väl förlänga den fina sviten där. Jag tar med ett kryss också.

 

9. Sogndal – Molde 1(x2)
• Sju raka seriematcher för Sogndal utan torsk, men hela fem av dessa har slutat oavgjort. Molde har visserligen förlorat tre av de fyra senaste men det har varit mot idel topplag. Svårt att utesluta något tecken.

Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

10. Helsingborg – Elfsborg 1(x2)
• Hif kommer att få kriga för att få ihop det den här säsongen! Laget är långt ifrån fantastiskt, och detsamma gäller ekonomin. Hemma på Olympia tar man dock lite skalper ibland och kan störa de flesta lag när allt stämmer. Historiskt sett trivs man hemma mot Elfsborg.

 

11. Göteborg – Sundsvall 1
• Det kan bli en tuff höst för Giffarna som förlorat sin viktige mittfältare Sigirjonsson. Blåvitt har lirat EL-kval och har matchtempo i benen. Ettan känns stark. Engvall känns het och kan säkert avgöra. Spela på matchen här.

 

12. Kalmar – AIK (x)2
• KFF har förlorat sin i särklass bästa målskytt Marcus Antonsson. Nouri måste troligtvis stå över pga skada. Yasin avstängd för gästerna som jag tycker ska vara liten favorit. x2 räcker?

 

13. Östersund – Jönköping 1(x)
• ÖFK har fem raka utan seger – Södra har åtta utan seger. Även fast det inte imponerar så kan båda lagen ganska mycket när allt stämmer. Hemmafördelen borde gynna Östersund. Viktiga poäng på spel!

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.