Stryktipset vecka 27, 7 juli 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset vecka 27, 7 juli 2018

VM-fest OCH allsvenskan som drar igång igen! Jag blir alldeles svettig av upphetsning här. 😉 Här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Sirius – Malmö 2
LOTTAS. Fördelning 2-2-12.

 

2. Dalkurd – Brommapojkarna 1(x)
• Markus Gustafsson och Brandeborn avstängda för BP som vanligtvis inte trivs på bortaplan. Men möter nu ett av seriens sämre gäng i form av Dalkurd. Hemmalaget har dock spelat bra stundtals och borde egentligen kanske ha några poäng till. Räcker 1x?

 

3. Häcken – Sundsvall 1(x)
• Giffarna har stått för en mycket trevlig vårsäsong, men möter nu ett Häcken som är riktigt svårslaget hemma – en hemmatorsk på de tolv senaste hemmamatcherna i allsvenskan. Sundsvall har redan kommit igång med höstsäsongen när man bortaslog Sirius med 3-1. Får det svårare nu.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Trelleborg – AIK (x)2 M
• AIK är otroligt svårslaget och det skulle förvåna mig om TFF skulle ändra på det. Trelleborg imponerade inte under våren (trots att man slog MFF) och man får svårt mot Gnaget som jagar Bajen i toppen.

 

5. Rynninge – Sollentuna 1(x)
• Rynninge har bara hemmatorskat mot Linköping och Carlstad den här säsongen och borde ha bra chans till poäng mot ett bortasvagt Sollentuna. Kalle Ramsell avstängd för gästerna.

 

6. Lund – Ängelholm 1
• Avstängningar i båda lägren. Lund bjuder alltid upp på hemmaplan – man har både gjort och släppt in flest hemmamål av alla lag serien. Mycket möjligt att det blir hawaii-fotboll igen när vanligtvis bortasvaga ÄFF kommer på besök.

 

Kolla in bombutbudet!

 

7. Mjällby – Ljungskile 1
• Bara en bortaseger den här säsongen för LSK och det ska mycket till för att det ska förändras efter den här matchen. Mjällby toppar serien och har 5 1 0 på hemmaplan. Mittfältaren Shojaee avstängd för gästerna.

 

8. Utsikten – Kristianstad 1(x)
• Kristianstad på bortaplan känns inte så giftigt. Fördel för Utsikten hemma på plastmattan där man trivs bra – vunnit fyra av de fem senaste där.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. IFK Göteborg – Kalmar FF 1(x2)
• Båda lagen hade en tung avslutning på vårsäsongen och lite svårt att avgöra dagsformen. Blåvitt har inte förlorat hemma i allsvenskan mot KFF sedan 2006, men vetefan om jag vågar förlita mig på den statistiken i dagsläget.

 

10. Djurgården – Norrköping (1x)2
• Une Larsson är avstängd för Dif och Beijmo har lämnat. Det kan bli för problem för Djurgården mot Norrköping som har riktigt hög högstanivå. Djurgården har inte besegrat Norrköping hemma i allsvenskan sedan 2002.

 

11. Örebro – Elfsborg 1(x2)
• Elsborg har underpresterat under våren och kan mycket mer – lär klättra under hösten. Mitt kära ÖSK har gjort det bra under våren, men det känns aldrig speciellt tryggt. Mer öppet än vad procenten pekar på just nu.

 

12. Carlstad – Assyriska 1
• Det är verkligen öppna spjäll när serieledande Carlstad spelar – men har gjort överlägset flest mål i serien, men faktum är att man har varit bra mycket bättre borta än hemma den här säsongen. Borde ändå ha bra chans mot Assyriska där det är lite skakigt efter en lång tid av dåliga resultat.

 

13. Linköping – Västerås 1(x2)
• Öppet. Linköping känns på gång och kan störa samtliga lag. Västerås har ett bra lag, men formen är sådär och börjar kanske bli lite stressat nu när man tappat serieledningen. Helst alla tecken!

 

Här har du veckans stryktipskupong!

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.