Stryktipset, vecka 27, 6 juli 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 27, 6 juli 2024

Då var jag tillbaka med ett nytt stryktipsförslag – svårare rad än någonsin! 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. England – Schweiz (1x)2
• Om spelet upprepar sig från sextondelen så ligger England riktigt risigt. Man hade flax mot Slovakien och spelade inte alls bra. Samtidigt gjorde Schweiz en riktigt fin insats mot Italien.

 

2. Nederländerna – Turkiet 1
• Tre avstängningar stör i Turkiet och visst ska Nederländerna kunna tråckla sig förbi. Gakpo är het som fan framåt och bakåt finns det gott om rutin.

 

3. Colombia – Panama 1
• Nja det ska jävligt mycket till för att lilla Panama ska kunna störa jätten Colombia. Allt annat än solklar etta skulle förvåna mig.

 

4. Uruguay – Brasilien (1x)2
• Ouff, svårare att sia i den här matchen. Prestigemöte i Las Vegas och det lär inte bli många mål som skiljer lagen åt. Krysset är ett måste, men helst alla andra tecken också.

 

5. Akranes – Kópavogur 1(x2)
• Ettan seglar upp till lite väl hög procent här. Nykomlingen Akranes har inlett säsongen starkt, men uppåt 70% på hemmaseger är för högt för mig. Kópavogur har vunnit två av de tre senaste och räds inte motståndet.

 

6. KR Reykjavik – Stjarnan 1 (2)
• KR Reykjavik är ett förvirrande gäng. 1-1 mot serieledande Vikingur följdes upp med ett risigt 1-1 mot jumbon Fylkir. Nu mittenmöte med Stjarnan. Många mål att vänta.

 

7. Flamengo –  Cuiabá 1
• Inte många som rubbar Flamengo, framförallt inte hemma i Rio. Inte heller Cuiabá.

 

8. São Paulo – Bragantino 1(x) M
• Fördel hemmalaget helt klart, men Bragantino får inte underskattas och jag räknar absolut inte med någon överkörning från hemmalagets sida, tvärtom. 1x borde räcka.

 

9. Cincinnati – Inter Miami 1(x)
• När Messi, Suarez och andra är borta på landslagsuppdrag så blir det förstås väldigt mycket jobbigare för Miami. Nu ställs man kanske svårast möjliga motstånd också. Fördel Cincinnati i toppmötet.

 

10. Columbus Crew – Toronto FC 1
• Columbus vann hela fadderuttan förra säsongen och man går som tåget även nu. Möter ett formsvagt Toronto som även saknar en del lirare pga Copa America. Det mesta talar för ettan.

 

11. Montreal – Vancouver 1(x)
• Två lag som blandar och ger. Jag vill ändå slå ett slag för Montreals hemmaspel under säsongen och faktumet att man sällan faller hemma mot Vancouver. Hemmapoäng tror jag på.

 

12. Orlando City – DC United 1(x2)
• Nja det känns bäst att dra på med alla tecken här ändå. Visst har DC usel form, men man möter också ett Orlando som är bedrövligt hemma. Procenten på singelettan är för hög och jag målar på.

 

13. Philadelphia – New York Redbulls (x)2
• Vrålusel form hos Philadelphia som rasar i tabellen – på de åtta senaste hemmamatcherna har man bara två pinnar. Redbulls är inte kliniska men här borde man verkligen få med sig poäng.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.