Stryktipset, vecka 27, 4 juli 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 27, 4 juli 2020

Välkommen till ännu ett stryktipsförslag! Helengelskt och högintressant med mycket som kan hända i toppen och botten. Jag spelar R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Leicester – Crystal P 1
• Leicester har inte vunnit någon match efter coronauppehållet, men nu borde man väl ändå ha en bra chans till tre pinnar. Palace ligger meningslöst i mitt i tabellen med hemmalaget är högmotiverat och slåss om CL-platserna.

 

2. Manchester U – Bournemouth 1
• Inte så konstigt att United streckas hårt med tanke på den fina form man visat upp efter uppehållet. Och samtidigt krisar det ordentligt i Bournemouth som trots mänskligt motstånd har tre raka torsk. Får svårt igen.

 

3. Wolverhampton – Arsenal 1(x)
• Tre raka segrar för Arsenal (två i ligan och en i FA-cupen) men motståndet har varit ganska blekt och Wolves behöver verkligen inte darra. Hemma är man starkt och bara topplagen brukar kunna åka hem med alla tre poängen. Och något topplag är inte Arsenal längre.

 

4. Chelsea – Watford 1
• Chocktorsk borta mot West Ham i onsdags för Chelsea och nu är det upp i sandeln igen och slåss om CL-platserna. Svag inledning på omstarten för Watford som förlorat tre av de fyra spelade matcherna.

 

5. Blackburn – Leeds (1x)2
• Det brukar kunna bli underhållande och målrika tillställningar när dessa två lag möts och kanske även idag. Rovers måste gå för seger för att ha chans på kvalplatserna medan serieledande Leeds försöker hålla undan i toppen. Helst alla tecken!

 

6. Bristol C – Cardiff (x)2
• Cardiff har den sjätte och sista kvalplatsen just nu med sex omgångar kvar att spela. Bristol ligger bara tolva men det är endast sex poäng upp till Cardiff, så visst finns fortfarande mycket att spela om! Cardiff har visat klass efter uppehållet och jag kryssar från höger.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

 

7. Fulham – Birmingham 1(x) M
• Mitrovic fortsatt avstängd för Fulham som inte fått någon vidare inledning på omstarten. Det har iofs inte Birmingham heller som nu ligger risigt till i botten. Dock brukar man kunna ställa till det mot lagen i toppen och procenten börjar balla ur lite på ettan.

 

8. Huddersfield – Preston (1x)2
• Hudds slåss i botten medan Preston bara har fyra poäng upp till en kvalplats. Formen är dock inte speciellt god hos gästerna som har två raka torsk. Dock har motståndet varit bra och jag tycker att man är lite underskattat av tipparna här. Viktiga poäng på spel och allt kan hända!

 

9. Brentford – Wigan 1
• Två formstarka lag som möts. Efter en rad fina resultat har nu Wigan lämnat den absoluta botten (sju poäng ned till strecket). Brentford öser på i toppen och jagar frenetiskt en direktplats till Premier League. Och med tanke på den fina formen så känns det långt ifrån omöjligt!

 

10. Luton – Reading 1(x)
• Luton må ligga sist, men formen är inte vrålusel – man är obesegrat de sex senaste omgångarna (2 4 0) och senast tog man bortapoäng mot serieledande Leeds. Motivationen och kämparglöden finns onekligen där med bara fyra poäng upp till säker mark. Även gästerna är motiverat då man också är indraget i bottenstriden. Öppet! Jag kryssar från vänster men tar gärna med alla tecken.

 

11. Stoke – Barnsley 1(x2)
• Joe Allens frånvaro har tagit hårt på Stoke känns det som. Bara en pinne på tre spelade matcher efter coronauppehållet. Barnsley har faktiskt 2 1 0 på de tre spelade matcherna och är nu nära säker mark. Barnsley ligger alltså näst sist medan Stoke ligger på platsen över med två poäng mer. Sjukt viktiga poäng på spel alltså!

 

12. Burnley – Sheffield U 1(x2)
• Efter 0-5-torsken mot City så har Burnley två fina 1-0-segrar. Och mycket talar för en tät målsnål match till när Sheffield kommer på besök. Gästerna tog en ordenlig skalp senast när man slog Spurs med 3-1. Tätare spelschema för Sheffield än för Burnley. Jag streckar från vänster.

 

13. Newcastle – West Ham 1(x)
• Newcastle har visat fin form efter uppehållet och ligger nu tryggt i mitten. Stark seger av West Ham hemma mot Chelsea senast och man har tre poäng ned till under nedflyttningsstrecket. Newcastle svårslaget hemma på St James’ Park.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.