Stryktipset, vecka 26, 30 juni 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 26, 30 juni 2018

Nu har jag äntligen semester så nu blir det på med bermudashorts, nätbrynja och träskor i fem veckor! Och i denna underbara klädsel skrivs veckans stryktipsförslag. 😉 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Degerfors – Frej 1(x) M
• Degerfors form är inte spikrak uppåt och man har släppt in mål i tolv raka hemmamatcher. Visst ska man vara favorit mot Frej, men singelettan här till ca 70% funkar inte för mig.

 

2. GAIS – Norrby 1(x2)
• Båda lagen på samma poäng men GAIS är streckat till över 60%. Hemma är man svårslaget, men det är inte ett lag jag litar på. Norrby har två raka segrar och kan mycket väl störa igen.

 

3. Gefle – Varberg (1x)2
• Ett riktigt ångestmöte i botten av tabellen. Gefle har tio raka utan seger, Varberg har åtta raka utan seger. Sexigt värre. Liten fördel Varberg tycker jag men alla tecken är att föredra.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Jönköping – Halmstad (x)2
• Tio raka utan torsk innan HBK föll borta mot Brage senast. Men då fick man också spela med en man mindre i 45 minuter. Formen borde det inte vara någon fara med och borde ha bra chans till poäng mot J-Södra som bara vunnit en match.

 

5. Värnamo – Brage 2
• Tungt för jumbon Värnamo som har sju raka torsk och tio raka utan vinst. Nu har man dessutom två lirare avstängda när man tar emot Brage som har tre raka segrar.

 

6. Nyköping – Västerås (x)2
• Västerås toppar serien och ser förstås bra ut, men över 60% borta mot Nyköping känns lite väl högt. Nyköping står upp bra mot de flesta gängen i serien och tog blandat annat poäng borta mot serietvåan Carlstad i förra omgången.

 

Kolla in bombutbudet!

 

7. Sandviken – Akropolis (1x)2
• Sandviken har fortfarande inte vunnit hemma den här säsongen och några givna tre poäng mot tabelltrean Akropolis är det absolut inte, tvärtom. Akropolis har vunnit tre av de fyra senaste bortamatcherna och gjort 12 mål på dessa. Oscar Cederling och Eyasu Alemayehu avstängd för gästerna.

 

8. Eskilsminne – Ängelholm 1
• ÄFF är som vanligt uselt på bortaplan medan man gör det bättre hemma i Ängelholm. Eskilsminne fortsätter att överraska positivt och Ängelholm borde få problem ännu en gång.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Grebbesta – Husqvarna 1(x)
• Bortaplan brukar inte vara vinnande för Husqvarna. Grebbestad blandar och ger men borde ha bra chans till poäng här. 1x, men helgardera om du har råd.

 

10. Oskarshamn – Oddevold 1
• Oddevold ligger visserligen fyra men har ändå bara en bortaseger och släppt in näst flest mål efter tabelljumbon Åtvidaberg. Oskarshamn är svårslaget och jag tror på hemmapoäng.

 

11. Falkenberg – Helsingborg 1(x)
• Toppmöte i Superettan när serieledande Falkenberg tar emot tabelltvåan Helsingborg. Gästerna har bara en seger på de sex senaste bortamatcherna så visst känns det som om FFF borde greja minst en poäng här. Talangfulle Alex Timossi Andersson har lämnat Hif för Bayern München.

 

12. Landskrona – Öster (1x)2
• Bara en seger på de åtta senaste hemmamatcherna för Landskrona och slirar i tabellen efter tre raka torsk. Är det dags för poäng nu? Möjligt, men Öster kan blixtra till ibland. På de 23 senaste bortamatcherna i Superettan så har Öster gått mållösa endast en gång.

 

13. Team TG – Carlstad 2
• Carlstad öser på i division 1 norra – bara en förlust på hela säsongen och man ligger på en stabil andraplats. Man radar upp segrar och visst kan man ta ytterligare en nu.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.