Stryktipset, vecka 26, 3 juli 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 26, 3 juli 2021

Allsvenskan är äntligen tillbaka på stryktipset den här veckan! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Tjeckien – Danmark 2
• Visst ska Danmark vara liten favorit efter det fina spelet man visat upp. Tjeckien är inte dåligt, men måste vara hundraprocentigt för att rå på danskarna just nu. Spelas i Baku. Jag kryssar från höger.

 

2. Ukraina – England (x)2 M
• För första gången i det här EM-slutspelet så ska England INTE spela på Wembley, utan i Rom. Helt andra förutsättningar då och kanske kanske kan Ukraina störa.

 

3. Degerfors – Östersund 1
• ÖFK trivs bättre hemma och får det jobbigt på Stora Valla där Degerfors är starkt och lär vara sjukt laddat nu när det får vara lite fler på läktarna. Edvardsen avgör?

 

4. Gefle – Brommapojkarna 2
• Gefle med två raka torsk och på väg ned i form medan serieledande BP fortsätter att ösa på – åtta raka vinster nu och fortfarande utan förlust den här säsongen.

 

5. Sollentuna – Dalkurd (1x)2
• Helt öppen match mellan två gäng med liknande formkurvor. Jag köper inte det stora favoritskapet på Dakurd och garderar utgångstvåan tidigt.

 

6. Täby – Hudiksvall (1x)2
• Ännu ett ovisst möte där slagpåsen Täby blåsts upp till stor favorit. Fem raka utan torsk för Hudiksvall och inte omöjligt att man tar poäng igen.

 

7. Oskarsham – Linköping 1
• Oskarshamn har hackat lite på slutet, men det har varit borta och mot bra motstånd. Bra chans nu att komma på banan igen när bottengänget Linköping gästar. Ettan är stark, men samtidigt streckas den stenhårt. Kanske nån skrällgardering om plånboken tillåter.

 

8. Utsikten – Trollhättan 1(x2)
• Toppmöte mellan trean Utsikten och serieledande Trollhättan. Fin form hos båda gängen och en underhållande match att vänta. Utsikten är starkt hemma men har blivit för stor favorit.

 

9. Vänersborg – Österlen 1(x)
• Öppen match mellan två lag som blandar och ger. Vänersborg har bara vunnit en av de fem senaste hemmamatcherna men står upp bra mot de flesta lagen. Bara två segrar för ett kryssglatt Österlen den här säsongen och visst kan man fixa ytterligare en pinne.

 

10. Hammarby – Halmstad 1(x)
• Jag litar inte på Bajen till så hög procent. Ny tränare och det kan ta ett tag innan han sätter sin prägel. Selmani osäker till spel. Halmstad gnetar på bra och vunnit mot både Häcken och Mjällby under uppehållet. Räcker 1x?

 

11. Häcken – AIK (x)2
• Jeremejeff avstängd för hemmalaget och en ny tränare i Högmo. AIK är stabilt och bortapoäng känns troligt.

 

12. Sirius – Mjällby (1x)2
• Jag förstår inte riktigt det stora favoritskapet på SIrius hos tipparna. Jag ser Mjällby som det starkare laget och man borde kunna ha bra chans att störa.

 

13. Varberg – Kalmar (x)2
• Kalmar har en fin vårsäsong bakom sig och dessutom ett fint uppehåll. Visst ska man vara favorit mot Varberg och bortapoäng känns troligt.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.