Stryktipset, vecka 26, 29 juni 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 26, 29 juni 2024

Spretig men intressant kupong – här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Schweiz – Italien (x)2
• Det luktar tillknäppt och målsnålt här. Italien brukar ju ha en förmåga att gneta sig vidare. Men kanske krävs det mer än 90 minuter?

 

2. Tyskland – Danmark 1
• Visst borde hemmafördelen väga otroligt tungt. Danmark kan mycket men detta borde vara övermäktigt.

 

3. Argentina – Peru 1(x2)
• Obehaglig match. Argentina har inte mycket att spela för i Copa América efter två segrar medan Peru måste gå för seger. Det känns inte bra att lämna ettan ensam och jag fläskar på med garderingar.

 

4. Kanada – Chile (x)2 M
• Ett kryss räcker för Kanada medan Chile måste fixa tre poäng. Och visst har gästerna möjlighet till det med tanke på spelarmaterialet.

 

5. Örebro Syrianska – Hammarby TFF (1) 2
• Två lag som letar efter form och poäng. HTFF är kanske det bättre laget men det är inte alltid det är det som avgör. 🙂

 

6. Jönköping Södra – Ariana (1x)2
• 2 1 0 på de tre senaste för J-Södra på de tre senaste men det har varit mot riktigt risigt motstånd. Nu möter man en högst dugligt Ariana som tagit skalper på bortaplan under säsongen.

 

7. Olympic – Oskarshamn 1 (2)
• Krisigt i Oskarshamn som har åtta raka utan seger och fem raka torsk. Jag tycker att Olympic ser piggt ut just nu och borde ha bra chans. Dock jobbigt truppläge hos hemmalaget som har hela fyra spelare avstängda.

 

8. Tvååker – Falkenberg 2
• Hallandsderby som Falkenberg brukar gå vinnande ur. Tung torsk för FFF i seriefinalen mot Lund senast där man släppte in matchens enda mål i 89:e minuten. Tvååker är ett tajt gäng men jag tror ändå att Falkenberg grejar tre viktiga pinnar. Fun Fact: FFF fick sin fysioterapeut utvisad i förra matchen!

 

9. Ängelholm – Eskilsminne (x)2
• Sett över de sex senaste omgångarna är Eskilsminne formstarkast av samtliga lag i serien med 5 1 0. ÄFF är inget skräckinjagande gäng och bortapoäng är troligt.

 

10. Laholm – Västra Frölunda (1x)2
• Svårsiat möte i division 2 mellan två mittengäng i hyfsad form. Det brukar regna in baljor när Laholm spelar hemma och många mål även nu skulle inte överraska mig. Jag streckar från höger.

 

11. Berga – Simrishamn 1(x2)
• Lär bli en jämn match mellan hemmastaeka och bortastarka Simrishamn. Krysset måste med och helst alla andra tecken också!

 

12. Kristianstad – Hässleholm 1
• inget snack om att tabellfyran Kristianstad ska vara favorit här mot Hässleholm på kvalplats. På en tuff kupong så spikas ettan även fast prollen håller på att balla ur.

 

13. Lahti – Ilves 2
• Lahti är seriens sämsta hemmalag och bara skrapat ihop åtta pinnar på tolv omgångar. Ilves har möjlighet att ta tre viktiga pinnar.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.