Stryktipset, vecka 26, 27 juni 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 26, 27 juni 2020

Vad underbart det är att Stryktipset är tillbaka som vanligt igen! Ok, inte riktigt som vanligt, men va fan – det är åtminstone stryktipset! 😉 Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Norwich – Manchester U 2
• Martial stor matchhjälte hemma mot Sheffield U när han gjorde alla tre målen i 3-0-segern. Norwich börjar bli avhängt i botten och nu ska det till mycket för att man ska greja kontraktet. Fokuset borde ligga helt och hållet på det och inte på denna FA-cupmatch. Bredden talar för United.

 

2. Birmingham – Hull 1(x)
• Åtta omgångar kvar i Championship och viktiga poäng på spel. Dessa lag slåss framförallt för överlevnad, framförallt Hull som ligger under strecket just nu. Sex raka torsk för Hull och nu gäller det att stoppa blödningen om det inte ska bli League One nästa säsong. Det brukar bli många mål när lagen möts och kanske kan det bli så även den här gången.

 

3. Leeds – Fulham 1(x2)
• Gigantiskt drabbning mellan tvåan Leeds och trean Fulham! Det skiljer sju poäng mellan lagen men ett riktigt fin möjlighet för Fulham att knipa tre viktiga pinnar på ett folktomt Elland Road.

 

4. Stoke – Middlesbrough (x)2 M
• Två lag som skulle vara med och slåss i toppen var det tänkt. Men icke! Båda får kämpa för att klara kontraktet den här säsongen. Neil Warnock gör sin första match som tränare för Boro och det kan mycket väl få laget att lyfta. Stoke har blivit för stor favorit för mig. Tar en liten rövare.

 

5. Wigan – Blackburn 1(x)
• Fin form hos hemmalaget som nu tagit några steg från den absoluta bottenstriden. Men det är fortfarande bara futtiga tre poäng ned till under strecket i den snorjämna serien. Rovers slåss i andra änden av tabellen och har bara två poäng upp till kval. Jag streckar från vänster.

 

6. Sheffield U – Arsenal (1x)2
• Åttan mot nian i Premier League möts i FA-cupen. Sheffield har fått en tung start på omstarten, men har också spelat tre raka bortamatcher. Hemma är man starkare och det är ingen säker seger för Arsenal som tog en viktiga trepoängare hemma mot Southampton senast och kan vara på gång.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

 

7. Leicester – Chelsea 2
• Ännu en FA-cup-kvartsfinal. Leicester har inte varit i semifinal sedan säsongen 1981-82, och jag tror inte det är dags nu heller. Man brukar inte trivas mot Chelsea som har fin form och självförtroende efter 2-1-segern mot City senast. Bra chans på en titel för Londonlaget.

 

8. Newcastle – Manchester C (1x)2
• Efter en fin inledning på omstarten (2 1 0) och viktiga inspelade poäng för Newcastle så kan man kanske andas ut lite och satsa på cupen? Mot City brukar man faktiskt trivas ganska bra och jag tycker en skrällgardering känns kul!

 

9. Watford – Southampton 1(x)
• Äntligen en match från Premier League! Watford har man en poäng till godo till lagen under strecket och det är ful fokus på tre pinnar mot Saints som har tio poäng ned. Lär bli en tät historia men jag tror att hemmafördelen kan avgöra.

 

10. Bristol C – Sheffield W 1
• Anfallaren Steven Fletcher skadade sig för Sheffield för en vecka sedan och missar den här matchen. Det ger förstås kvalplatsjagande Bristol C en bättre chans till tre viktiga pinnar. Motivation, hemmaplan och skadeläge talar för Bristol.

 

11. Nottingham – Huddersfield 1(x2)
• Nervigt i Nottingham nu som ofta brukar strula till det när det börjar närma sig kvalspel. Man ligger femma nu men bara fyra poäng ned till under kvalstrecket. Huddersfield ligger och balanserar på nedflyttningstrecket och är alltså minst lika motiverat som hemmalaget. Forest har blivit en sinnessjukt stor favorit hos tipparna (68% medan oddset är på 2.30) så värdet ligger helt klart på x2.

 

12. AIK – Malmö FF (x)2
• Chans för revansch för AIK som blev utslaget ur cupen av MFF i veckan. Men Malmö har också en sinnessjukt bred och bra trupp, något som kan ta laget till titeln. Att slå AIK på Friends utan hemmapublik är förstås ingen omöjlig uppgift. Christiansen avstängd för MFF vilket är ett stort avbräck (hattrick mot AIK i veckan).

 

13. Djurgården – Kalmar 1
• Djurgården har fått lite krisstämpel efter en haltande inledning på säsongen, och ställs mot KFF som fått en positiv start, även fast segrar mot FFF och HIF är någon jätteöveraskning. Dif måste skärpa till sig och tre poäng är viktigt här!

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.