Stryktipset, vecka 26, 27 juni 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 26, 27 juni 2015

Internet alltså, vilket jävla skit! Igår efter jag hade skrivit klart mitt stryktipsförslag så kraschade hemsidan och ALLTING försvann. Men va fan, det är bara på det igen – här kommer förslaget! 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 spänn. Lycka till! /BB

td_728x90_mj

1. Gais – Assyriska 1(x2)
• Jag tycker att Makrillarna har blivit lite väl stor favorit här. Man har iofs varit starka hemma, men har samtidigt inte mött så bra motstånd. Assyriska har tillsynes svajig form rent resultatmässigt men har också mött riktigt bra lag på sistone. Helst helgardering. Procenten på ettan är för hög för mig.

2. IK Frej – Östersund (x)2
• Efter fint hemmaspel under säsongen åkte Frej på en riktig mina senast när gästande BP vann med hela 4-0. Nu har Frej hemmamålskillnaden 3-5 efter sju matcher – målsnålt och jävligt även när tabelltvåan ÖFK kommer på besök? Jag spikar tvåan om målsprutan Michael Omoh spelar för gästerna. Spela på matchen här.

Just nu kan man få 100 spänn UTAN att sätta in några pengar. Bra deal ändå! 🙂 Kolla in det här.

3. Utsikten – Ljungskile (1x)2
• Utsikten brukar trivas hemma på plasten så någon självklar tvåa är det definitivt inte för mig. LSK är inte lika stabilt som tidigare år och framförallt bortaspelet har sett sådär ut, även fast man vann stort senast mot Athletic. Känner mig inte nöjd med annat än en helgardering.

4. Ängelholm – Sirius 2
• Sirius är riktigt bra i grunden och ska vara självklar favorit borta mot ett svagt ÄFF som släppt in flest mål av samtliga lag i serien. Gästerna kryssar ofta och man måste börja vinna matcher om jag ska någon chans på en kval- eller direktplats till allsvenskan. Kryssgardering behöver inte vara fel.

5. Akropolis – Motala 1(x) M
• Imponerande svit av nykomlingen Akropolis som har åtta raka utan torsk, varav sex vinster! Sviten borde kunna förlängas mot bortasvaga Motala. Men man måste försöka hitta skrällarna någonstans och kanske kan det vara här? Akropolis hade lite flax i derbysegern mot Södertälje senast och kanske kan det komma en reaktion här. Inte jättemycket som talar för det, men procenten på ettan är för hög just nu.

6. Carlstad – Västerås 1
• Två viktiga segrar i rad för Carlstad som börjar närma sig säker mark. Tabelljumbon Västerås verkar dock helt under isen och har bara skramlat ihop fyra poäng än så länge. Självförtroendet lär vara på topp hos hemmalaget och det kan räcka långt. V-ås borde iofs sprattla till snart efter sex raka förluster, så en rolig gardering för den som har råd behöver inte vara fel.

7. Dalkurd – Huddinge 1
• Lite grus i maskineriet för serieettan Dalkurd efter tre raka kryss – man lär vara frustrerat och revanschsuget eftersom man tappat ledningen i slutminuterna i samtliga dessa matcher. Huddinge börjar vakna till liv efter en usel inledning, men jag har svårt att se hur man ska sno med sig poäng här.

8. Halmia – Oddevold (x)2
• Botten mot toppen och inget snack om att Oddevold ska vara stor favorit till segern. Halmia ser inte bra ut just nu och kommer att få problem med Oddevold som vanligtvis trivs med att vara spelförande. De senaste två säsongerna har Oddevold förlorat det här mötet. Är Halmia ett bogey team för Oddevold? 🙂

9. Qviding – Lund 1
• 0-18 på de fyra senaste matcherna för Lund – usel form vore en underdrift. Man vet dock aldrig när formkurvor vänder. Avstängning och skador stör lite grann hos hemmalaget och kanske kan Lund explodera precis som man gjorde här förra säsongen då man vann med hela 4-0. Skulle rensa ordentligt bland kupongerna ivarjefall.

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

10. Öster – Eskilsminne 1(x)
• Nykomlingen Eskilsminne är lite på väg ned i form och fick med sig en pinne senast med en hel del flyt och storspel av målisen. Öster kan vara på gång, men 3-5 i målskillnad efter fem spelade hemmamatcher får det ju inte att kittla i baguetten direkt. 1x räcker långt.

11. Uddevalla – Skövde 1(x2)
• Kul och ovisst toppmöte mellan två lag med liknande formkurvor. Uddevalla har bara släppt in tre baljor på hemmaplan men nu ställs man mot Skövde som vanligtvis öser i mål på bortaplan. Helst alla tecken.

SE_Winter_Sun_728x90Vi ses på Arlanda! 😉

12. Rosenborg – Molde 1(x)
• Riktigt fin form hos tabellettan Rosenborg, men nu möter man Molde, ett lag man bara tagit en poäng mot på de sex senaste matcherna. Gardering är ett måste för mig.

13. Stabaek – Strömsgodset 1(x2)
• Två lag i bra form och jag tänker inte lämna ettan ensam här heller. Stabaek har inte mött speciellt bra lag hemma och Strömsgodset är riktigt vasst när allt stämmer.

En ny spelsajt ger dig 100 spänn utan att du behöver sätta in några pengar. Kolla in dealen här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.