Stryktipset, vecka 26, 2 juli 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 26, 2 juli 2016

Visst är det kul att tippa på EM, framförallt nu i slutspelet – men inget slår ju Stryktipset ändå! 🙂 Här kommer veckans spelförslag. R-4-4-144 (12). Lycka till! /BB

1. AFC – Halmstad 1(x2)
• Kul match som inleder kupongen när trean tar emot serieettan HBK. Men tanke på AFC:s fina statistik hemma (5 1 0) så kan jag först favoritskapet. MEN de flesta hemmamatcherna har varit mot riktigt dåliga lag – skillnad på motståndet nu. Helst alla tecken.

 

2. Frej – Syrianska 1
• En poäng på de sex senaste matcherna för Syrianska som dalat ned till näst sista plats. Problem både på och utanför planen och vi får nu om man börjar få ordning på oroligheterna. Mittbacken Liljestrand avstängd för gästerna.

 

3. Ljungskile – Gais 1(x)
• Kryss i 8 av 14 seriematcher för Gais och visst kan det bli oavgjort igen borta mot LSK som har 1 5 1 hemma. Makrillarna har fortfarande ingen bortaseger och jag chansar på att den statistiken håller i sig.

 

Ikväll är det ju Wales mot Belgien – spela på Hazard som målskytt? Upp till 1000 kr i insättningsbonus hos Unibet – in och hitta EM-spel här.

 

4. Varberg – Trelleborg 1
• Superform för Varberg som har fem raka segrar – på slutet har inte motståndet varit det bästa men ändå starkt att ta så många trepoängare. Hemma är man som vanligt svårslaget och det lär bli poäng mot ett bortasvagt TFF som förlorat fem av sex bortamatcher.

 

5. Värnamo – Dalkurd (1x)2
• Djuric har spelat mer på sistone för Dalkurd och det är mycket möjligt att han är redo för 90 minuter nu. I matchform så ska han vara en av seriens absolut bästa och betyder mycket för Dalkurd. Nu möter man ett hemmastarkt Värnamo och någon säker tvåa är det inte. Helst alla tecken!

 

6. Ängelholm – Degerfors (x)2
• Tio matcher utan seger för ÄFF och poängbehovet börjar bli kritiskt för tabelljumbon. Senast såg det ganska bra ut borta mot Sirius trots förlust (0-1) och kanske kan man vara på väg mot lite poäng snart. Degerfors är ingen vinstmaskin heller direkt, men ALLA lag har chans på tre poäng i Ängelholm. Räcker x2?

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

7. Brommapojkarna – Carlstad 1(x)
• BP:s formstarke anfallare Györkeres är avstängd, men visst ska hemmalaget var favorit ändå mot ett mediokert bortalag. Det kanske kan vara kul att strössla med en kryssgardering för den som känner sig lite crazy, för procenten på ettan är ett skämt. Äh va fan, jag känner mig CRAAAAAZY!

 

8. Nyköping – Akropolis (1x)2
• Bra form hos gästande Akropolis som gått upp till en andraplats efter några fyra segrar på de fem senaste. Dock övertygar man främst på hemmaplan och har visat sig mer mänskligt på resande fot.

 

9. Västerås – Enskede 1
• Två kryss och en seger på de tre senaste bortamatcherna för Enskede är ett bra facit, men samtliga motståndare har varit bottenlag och det blir svårare emot nu. Jag tror att V-ås tar en övertygande seger.

 

10. Assyriska – Sirius 2
• Kommer att lottas med lottfördelningen 3 2 11. Just nu ligger procenten på tvåan på 55% och då tycker jag att singeltvåan funkar. 68,75 procents chans att det blir en tvåa i dragningen.

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

11. Husqvarna – Oddevold 1
• Oddevold har imponerat på bortaplan den här säsongen och kanske kan man störa igen. Huskvarna är dock vassa, framförallt hemma och får tipset. Man brukar trivas mot Oddevold och just nu är procenten ok på ettan.

 

12. Mjällby – Utsikten x(2)
• Tipparna verkar tro att det är gamla goda allsvenska Mjällby som spelar här med tanke på det stora favoritskapet. Sju raka utan seger för Mjällby och jag chansar på att den trenden håller i sig.

 

13. Qviding – Oskarshamn 1(x2)
• Tabelljumbon Qviding har två viktiga hemmasegrar på slutet som gör att man inte är avhängt i botten. Inget omöjligt motstånd i Oskarshamn och vid seger så kan Qviding  klättra i tabellen. Det känns dock långt ifrån säkert.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.