Stryktipset, vecka 25, 27 juni 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 25, 27 juni 2021

Här kommer veckans stryktipskupong, som bland annat innehåller fina åttondelsfinaler från EM-slutspelet. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till!

1. Belgien – Portugal (x)2
• Två giganter som drabbar samman i den här åttondelen. Och visst är det mycket som kretsar kring Ronaldo och Lukaku. Finns ju andra viktiga spelare också, som de Bruyne i Belgien. Öppet. Kan bli lite hög procent på ettan.

 

2. Nederländerna – Tjeckien 1(x2)
• Spelas i Budapest så för första gången det här EM-slutspelet så får Nederländerna lämna Amsterdam. Tjeckien kan bli en tuff nöt och jag litar inte helt på ettan.

 

3. Assyriska – Brommapojkarna 2
• Seriesuveränen BP öser på i serien och inte mycket kan stoppa laget just nu. Assyriska skrämmer inte. Tvåan känns säker.

 

4. Karlstad – Sylvia 1 (2)
• Karlstad kanske ska vara liten favorit kanske, men man känns inte riktigt stabilt och Sylvia kan mycket väl störa. Målrikt?

 

5. Sandviken – Täby 1
• Tung seger för Sandviken i derbyt mot Gefle senast och visst ska man kunna ta tre poäng även mot bottengänget Täby.

 

6. Örebro Syrianska – Gefle 1(x2)
• Två raka torsk för Syrianska men då har man också mött två av seriens bästa lag, BP och Umeå. Gefle är inte kattskit i sina bästa stunder, men poängchans för hemmalaget helt klart.

 

7. Trollhättan – Oskarshamn 1(x)
• Toppmöte i Ettan Södra när serieledande Trollhättan tar emot tvåan Oskarshamn. Gästerna är högst mänskliga på resande fot och mer än en poäng tror jag inte att det blir.

 

8. Bodö/Glimt – Stabaek 1
• Förstås ruggigt svårt för nästjumbon Stabaek att rubba serieledande Bodö/Glimt som går ruggigt starkt just nu.

 

9. Brasilien – Ecuador 1
• Brassarna är redan slutspelsklara i Copa América och det kan kanske öppna för Ecuador som har massor att spela för. Ettan är stark, men jag ska försöka få med någon gardering till slut.

 

10. Venezuela – Peru (1x)2
• Venezuela måste gå för seger för att gå om Peru och nå slutspelet. Men det blir inte lätt. Peru håller fin klass, det visade man inte minst när man slog Colombia med 2-1. Känns öppet och som om att vad som helst kan hända.

 

11. Frankrike – Schweiz 1(x) M
• Frankrike är ju förstås riktigt bra men känns lite arrogant ibland. Man ska förstås vara skyhög favorit mot Schweiz som inte borde klara av detta. Men Ungern grejade ju kryss mot Frankrike så visst finns det möjlighet.

 

12. Kroatien – Spanien (x)2
• Spelas på Parken i Köpenhamn. Spanien har kommit igång och vann mot Slovakien med 5-0. Men helt annan motivation och klass hos Kroatien förstås. Kryssgardering känns rätt.

 

13. Haninge – Sollentuna 1(x2)
• Stockholmsderby mellan två gäng som blandar resultat hejvilt. Jag får inget riktigt grepp om det här och då är det ju en jävla tur att jag har en helgardering till övers! 🙂

 

Veckans stryktipskupong

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.