Stryktipset, vecka 25, 26 juni 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 25, 26 juni 2022

Äntligen lite normal fotboll på stryket! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Hammarby – Häcken 1 (2)
• Toppmöte inleder kupongen när tabelltrean Hammarby tar emot serieledande Häcken. Förstamålisarna saknas i båda lägren då Dovin är skadad för hemmalaget medan gästernas Abrahamsson är avstängd. Två riktigt bra offensiva gäng och jag tror på stor underhållning.

 

2. Degerfors – AIK (1x)2
• Sebastian Larsson och Otieno avstängda för AIK och det är inga dåliga avbräck. Dessutom är Bahoui osäker till spel. Visst ska gästerna vara favorit ändå, men jag tycker att man blivit en alltför stor sådan och garderar.

 

3. Mjällby – Norrköping (1x)2
• Mjällby är ruggigt starkt på Strandvallen – man har inte förlorat någon av fem spelade hemmamatcher och bara släppt in tre mål. Visst har Peking kapacitet att vinna men med sållet Oscar Jansson i målet så är ett trepoängare aldrig säker.

 

4. GIF Sundsvall – Djurgården 2
• Viktige Rasmus Schüller avstängd för Djurgården men jag tror att Elias Andersson kan gå in och sköta den rollen fint. Ingen Haksa i gästernas trupp och han kan ha gjort sin sista match för laget. Men det finns ersättare. Trolig tvåa!

 

5. Dalkurd – AFC Eskilstuna 2
• Inget snack om att det är AFC som sitter på högsta kapaciteten här – man har gjort flest mål av samtliga lag serien och om man hållit offensiven intakt under uppehållet så borde man kunna näta flera gånger om mot ett ganska ihåligt Dalkurd.

 

6. Team TG – Sollentuna 2
• Team TG är tvärsist med futtiga fyra pinnar på 13 matcher. Det ska mycket till för att man ska hämta sig från den katastrofstarten. Sollentuna går inget vidare, men har mött ganska tufft motstånd och detta borde man klara av.

 

7. Täby – IF Karlstad (x)2
• Katastrofform hos Täby som har 0 2 7 på de nio senaste matcherna. Det sprudlar inte om Karlstad heller, men man har fin grundkapacitet och jag tror på poäng för gästerna som inte förlorat mot något lag på nedre halvan.

 

8. Ham-Kam – Sarpsborg (x)2
• Sarpsborg har kommit igång ordentligt med tio mål på de två senaste matcherna. Nykomlingen Ham-Kan brukar dock streta emot bra och jag vill ha med en gardering.

 

9. Bodö/Glimt – Ålesund 1(x)
• Bodö/Glimt är urstarkt hemma där man väldigt sällan förlorar. Ålesund är stundtals riktigt bra, men mer än en poäng tror jag inte att det blir.

 

10. Molde – Jerv 1
• Allt annat än storseger för Molde skulle vara en överraskning för mig. Visst är procenten sinnessjuk hög på hemmaseger, men spik får det bli!

 

11. Sandefjord – Tromsö (x)2 M
• Spännande läge här – stryktipparna tror just nu på Sandefjord (42%) medan oddssättarna tror hårt på Tromsö (2.12). Två raka segrar för Sandefjord men har haft en hel del stolpe in där och jag är beredd att förlita mig på oddssättarna.

 

12. Strömsgodset – Lilleström (1x)2
• Underhållande match att vänta när femman Strömgodset tar emot serieledande Lilleström. Gästerna är fortsatt obesegrat men snart kommer den nollan att spräckas, kanske redan nu mot Strömgodset som agerar aningen ojämnt men som har riktigt hög kapacitet.

 

13. Vålerenga – Odd 1(x2)
• Vålerenga är stor favorit här, men jag tycker det känns väldigt svårt att förlita sig på laget just nu. Man ligger på kvalplats och har sex raka matcher utan vinst. Odd ligger på placeringen över Vålerenga och imponerar inte nämnvärt, men sprattlar till ibland och emot ett ängsligt hemmalag kan man förstås skrälla till trevlig procent.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.