Stryktipset, vecka 25, 26 juni 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 25, 26 juni 2016

Hoppas du har kommit över besvikelsen sedan Sveriges uttåg ur EM så du kan fokusera helhjärtat på Stryktipset, som den här veckan alltså avgörs på söndagen. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till!

1. Dalkurd – AFC 1(x) M
• Rolig toppmatch som inleder tabellen när fyran Dalkurd tar emot AFC. Hemmalaget är riktigt svårslaget hemma i Dalarna och 1x känns ganska tryggt.

 

2. Sirius – Ängeholm 1
• Inget snack här – visst kan allt hända, men allt annat än en etta skulle vara en stor överraskning.

 

3. Syrianska – Örgryte (1x)2
• Jaha och när ska det egentligen vända för Örgryte? Man spelar helt ok men får inte med sig några poäng. Kanske sker det nu mot ett mänskligt Syrianska?

 

Upp till 1000 kr i insättningsbonus hos Unibet – in och hitta EM-spel här.

 

4. Trelleborg – Assyriska 1
• Problem i Assyriskas försvar då mittbacken och lagkaptenen Malmborg är avstängd medan Wague lämnat för en kazakisk klubb. Viktiga lirare för gästerna och en bra chans för TFF att ta tre sköna pinnar.

 

5. Åtvidaberg – Frej 1
• Åtvid har en riktigt hög högstanivå och hemma är man väldigt bra. Frejs skytteligaledare Akpoveta är på väg till Dalkurd. Ettan känns stark.

 

6. Akropolis – Umeå 1(x) M
• Akropolis är fortsatt obesegrat hemma och visst har man möjlighet att ta ytterligare en trepoängare när Umeå kommer på besök. Någon given singelettan tycker jag inte att det är. 1x, men en helgardering behöver inte vara fel.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

7. Carlstad – Nyköping 1(x2)
• Tveksam form hos båda lagen, även fast det var snyggt av Nyköping att greja en pinne borta mot BP senast. Carlstad har inte imponerat på hemmaplan och kan få det svår. Helst alla teckan!

 

8. Enskede – Brage 1(x)
• Fin form hos Enskede och visst ska man vara lite av en favorit hemma mot Brage. St Cyr fortfarande skadad för gästerna som nog inte är helt missnöjda med en pinne.

 

9. Team TG – BP (x)2
• BP känns inte helt övertygande just nu och ca 60% på tvåan är väldigt högt. Någon spik på BP blir det definitivt inte! Räcker x2?

 

Kan Island skrälla mot England? Ja varför inte, Lagerbäck har ju aldrig förlorat mot dem! 🙂 Kolla in odds på matchen här.

 

10. Vasalund – Piteå 1
• Inget snack om att ettan ska vara stark här. Vasalund är riktig vasst hemma samtidigt som Piteå oftast har det kämpigt på resande fot. Ettan lämnas ensam just nu, men procenten börjar bli löjlig och kanske kanske tar jag med ett kryss till slut.

 

11. Höllviken – Qviding 1(x)
• Höllviken hade en bra trend innan senaste matchen mot Trollhättan, dit man åkte utan sex ordinarie spelare. Flera av dessa är troligtvis med nu och Höllviken kan åter igen falla in i vinnande spår.

 

12. Oddevold – Landskrona (1x)2
• Landskrona ligger stabilt i toppen och det är framförallt ett starkt hemmaspel som ligger bakom den fina tabellplaceringen. Borta är man inte lika imponerande men visst har man möjlighet att få med sig poäng.

 

13. Utsikten – Kristianstad 1(x) M
• Två lag med god form – tre raka segrar för Utsikten och två raka för gästande Kristianstad. Känslan säger att Utsikten grejar minst en pinne.

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.