Stryktipset, vecka 25, 25 juni 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 25, 25 juni 2017

Glad midsommar på dig! Hoppas inte betongkepsen är allt för besvärlig och att du kan fokusera på tipset. Skärpning nu, det är åtta millar i jackpot och en hel del skrällmöjligheter! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Chile – Australien 1
• Inga sexiga odds i Confederations cup direkt, men visst lutar det åt två inledande ettor. Chile har ett vasst lag och har imponerat hittills. Mycket hjärta hos Australien men vetefan om det räcker.

 

2. Tyskland – Kamerun 1
• Kamerun måste vinna för att kunna ta sig till en semifinal – naturligtvis en marig uppgift. Ett ungt Tyskland har inte direkt övertygat, men blir bättre och bättre.

 

3. Gefle – Åtvidaberg 1(x2)
• Jävla Gefle tog till slut en seger senast borta mot TFF, men speciellt övertygande var det inte. Framgång föder framgång och kanske kan man rida vidare på den trean. Men ÅFF är ingen lätt motståndare – precis som Gefle har man misslyckats inledningsvis men börjar sakta men säkert komma igång. Helst alla tecken.

 

4. Falkenberg – Syrianska 1(x)
• Visst ska FFF vara favorit hemma på naturgräset, men jag är lite orolig efter några mindre bra insatser på slutet. Syrianska fortsatt utan bortaseger efter sex försök, men nästa samtliga matcher på resande fot har varit jämna historier. För hög prolle på ettan.

 

Betsson utsåg ju Sparka & Spring till Sveriges bästa bettingblogg en gång i tiden – så naturligtvis borde du skaffa ett konto där.

 

5. Frej – GAIS 1(x2)
• Två gäng som är svåra att grepp om. Frej föll tungt borta mot Syrianska senast men kan bättre hemma – dessutom gör Bartosz Grzelak sin sista match som tränare för laget innan han lämnar för rollen som assisterande tränare i AIK. Spelarna lär inte spara på krutet. Men GAIS är lurigt med en hög högstanivå och jag vill inte räkna bort laget här.

 

6. Öster – Varberg 1(x2)
• Procenten har hamnat lite galet här. Öster är inte att lita på (bara vunnit en av de fem senaste) och möter ett Varberg som kan vara uppe ur sin svacka nu efter fina 4-0 senast hemma mot Degerfors.

 

7. Assyriska – Luleå 1(x2)
• Samma visa här – procenten är inte ok just nu. Eller den är ju förstås väldigt ok om man tror på Luleå! 🙂 Jag tar med garderingar, Assyriska är skadedrabbat och möter ett hungrigt motstånd.

 

8. Enskede – Umeå (x)2
• Kämpigt för Enskede i botten som nu även har Stefan Ostojic och Ludvig Brandimarti avstängda. Man borde inte räcka till mot Umeå som gör det bra än så länge. Bbakka avstängd för gästerna. Max x2.

 

9. Team TG – Vasalund (x)2
• Jag tycker inte att man ska överskatta TG:s hemmaform (2 1 1) – segrarna har kommit mot bottengängen Enskede och Carlstad. Det samma kan man väl egentligen säga om Vasalunds bortafacit då man besegrat strykgängen Enskede och Nyköping. Det blir ett intressant möte, men jag tror på bortapoäng.

 

Leta spel i lägre divisioner på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

10. Karlskrona – Landskrona 2
• På en svettig kupong är det inte någon idé att tveka här. Bois leder serien och ser verkligen starkt ut. Karlskrona inledde säsongen bra, men börjar nu att dala. Trolig tvåa.

 

11. Mjällby – Ljungskile 1
• Nedåtform för LSK som nu även har Aleksandar Kitic och Filip Karlin avstängda. Det kan bli jobbigt mot Mjällby (4 1 0 hemma) som ligger tvåa, tre poäng efter Landskrona.

 

12. Oddevold – Oskarshamn 1(x)
• Oskarshamn imponerar, men framförallt hemma. Nu har målfarlige anfallaren Christopher Christensson (fem mål) avstängd vilket inte direkt underlättar. Oddevold börjar hitta spelet och poängen efter en knackig inledning. Jag tror på hemmapoäng.

 

13. Qviding – Kristianstad (x)2 M
• Här kan det hända grejer. Anton Olsson och Oscar Ehner avstängda i hemmalaget medan gästerna kan få tillbaka viktige Ejupi. Kristianstad brukar trivas mot Qviding och jag testar x2.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.