Stryktipset, vecka 25, 24 juni 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 25, 24 juni 2018

VM i all ära, men svenska superettan och division 1 får vi inte glömma i all den här hysterin! 10 miljoner i jackpott på stryktipset den här veckan – här kommer spelförslaget. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Japan – Senegal 2
• Två vinnare från första matchen, men där Japan spelade med en man mer i 90 minuter mot Colombia medan Senegal övertygande mot Polen. Just nu tycker jag att procenten funkar på tvåan.

 

2. Polen – Colombia (x)2
• Båda lagen måste gå för seger och visst känns Colombia strået vassare. Speciellt om James startar. Polen såg inget vidare ut i premiären men kommer Lewandowski igång så vet man ju aldrig.

 

3. Frej – Gefle 1(x) M
• Bottenmatch men där Frej går bra mycket bättre än Gefle som inte vunnit på nio raka matcher. Procenten på ettan känns dock lite väl hög och en kryssgardering kan det väl vara värt?

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Helsingborg – Värnamo 1
• Sex raka torsk och nio raka utan seger för tabelljumbon Värnamo. Om inte Helsingborg vinner sådana här matcher då har man inget att göra i allsvenskan.

 

5. Norrby – Landskrona 1
• Norrby lär vara laddat efter att ha bortaslagit Örgryte senast och formen känns på väg uppåt. Bois brukar ha det svårt på resande fot och kan få problem igen.

 

6. Varberg – Gais (1x)2
• Mittbacken Carl Nyström avstängd för gästerna som har fem raka matcher utan torsk (dock tre raka kryss). Även Hampus Zackrisson i Varberg saknas av samma anledning. Historiskt sett brukar det kunna balla ur målmässigt mellan de här två lagen.

 

Kolla in bombutbudet!

 

7. Öster – AFC Eskilstuna 2
• Visserligen två raka segrar för Öster, men det har varit mot tacksamt motstånd också. Svårare emot nu när topplaget AFC gästar. Jag tycker att singeltvåan är intressant.

 

8. Akropolis – Syrianska 1(x)
• Syrianska beter sig väldigt skumt. Chocktorsk hemma mot Karlslund senast men har samtidigt kapacitet att slå alla lag, även Akropolis. Utgångsetta, men krysset följer med.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Assyriska FF – Umeå FC 1(x)
• Assyriska både gör och släpper in en hel del mål hemma. Nu ställs man dock mot Umeå som trots fin form inte öser in mål på bortaplan – man har faktiskt gjort minst av alla i serien (5 mål på sex matcher. Men bara släppt in 8). 1x borde räcka långt.

 

10. Team TG – Sandviken 1(x2)
• Två lag som febrilt letar efter formen och det känns vidöppet. Sandviken tar fler poäng borta än hemma och har faktiskt bara förlorat en bortamatch den här säsongen. Procenten på singelettan är för hög för mig och alla tecken följer med.

 

11. Grebbesta – Kristianstad (1x)2
• Sex raka seriematcherna för Kristianstad som sakta men säkert klättrar i tabellen. Men det är hemma som man är som bäst. Litet frågetecken för Grebbestas lagkapten Markus Svensson som åkte på en huvudskada senast men eventuellt lirar han. Helst alla tecken.

 

12. Husqvarna – Eskilsminne (1) 2
• Husqvarna går tungt i serien och även i Svenska cupen där man i veckan åkte ut på division 2-gänget Motala efter förlängning. Den matchen kan nog sitta i både skallen och benen. Nykomlingen Eskilsminne gör det fortsatt bra i serien och har vunnit fem av de sex senaste matcherna. Bra chans till tre poäng igen?

 

13. Ängelholm – Oskarshamn (1x)2
• Bara en torsk på de tio senaste seriematcherna för Oskarshamn och man ligger bra med i toppen. På bortaplan trivs man bra, men möter också ÄFF som oftast gör det bäst hemma i Ängeholm, där man i senaste hemmamatchen slog serieledande Mjällby. Får bli alla tecken tillslut.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.