Stryktipset, vecka 25, 23 juni 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 25, 23 juni 2024

Spretig med rolig stryktipskupong! R-4-4-144(12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Schweiz – Tyskland (x)2
• Gruppfinal i grupp A och Schweiz måste vinna för att gå om Tyskland men samtidigt jagas man av Skottland som har liten chans på andraplatsen om man kör över Ungern. Trolig tvåa men krysset följer med.

 

2. Skottland – Ungern 2
• Ja skottarna måste vinna med en hel del mål samtidigt som Schweiz åker på ordentligt med däng (skiljer sex mål i målskillnad). Inte så troligt. Men samtidigt kan man ju bli en av de bästa treorna så mycket att spela för hursomhelst. Ungern är frustrerat med hög högstanivå. Urladdning nu?

 

3. Espanyol – Real Oviedo 1(x2)
• Kvalmatch till högstaligan. Usel insats av Espanyol i första matchen (0-1) där man inte fick iväg ett enda skott mot mål. Hemmaplan nu och visst borde man kunna vända på detta, men det känns långtifrån säkert.

 

4. Skövde – Sandviken (x)2
• Två lag som gjort det bra hittills, framförallt Skövde som ligger på en fin tredjeplats. Goda chanser till poäng igen när man möter ett högst begränsat Skövde.

 

5. Varberg – Gefle 1(x)
• Bois har börjat komma igång efter en hemsk start på säsongen. Formkurvan pekar uppåt och ett bortasvagt Gefle borde få problem på Västkusten.

 

6. Kristianstad – Linköping 1(x2)
• Ruggigt fin form hos Kristianstad som har 6 1 0 på de sju senaste. Linköping har tre raka segrar men också mött svagt motstånd. Jag kryssar från vänster men jobbar ändå in alla tecken.

 

7. Ljungskile – Olympic 1(x)
• Två lag som kämpar i botten men där det helt klart är LSK som har den bästa formen. Hemmafördelen borde väga tungt och jag tror på poäng för Ljungskile.

 

8. Oskarshamn – Rosengård 2
• Katastrofform för Oskarshamn som har fyra raka torsk och sju raka utan seger. Fyra raka utan seger för Rosengård men då har man mött riktigt kvalificerat motstånd och stått upp bra. Jag kryssar från höger.

 

9. Stenungsund – Kongahälla (1x)2
• Kongahälla ligger trea men har två tunga torsk på rad mot ettan Skövde och tvåan Grebbestad. Nu är tanken att man ska in vinnande banan igen, men fullt så lätt är det förstås inte. Stenungsund gör det bäst hemma och har poängchans.

 

10. Uruguay – Panama 1
• Copa América och man behöver inte vara superexpert för att ana var tecknet hamnar här. Uruguay har ett riktigt bra gäng och allt annat än en säker seger vore en skräll.

 

11. USA – Bolivia 1
• Samma grupp och lika stor favorit. USA är dessutom värdnation samtidigt som Bolivia som vanligt suger när man inte spelar hemma på en miljon meters höjd.

 

12. Bahia – Cruzeiro (1x)2
• Ovisst möte mellan två jämnbördiga gäng. När prollen börjar balla ur på ettan så vill jag gärna få med både kryss och tvåa.

 

13. Fluminense – Flamengo (x)2 M
• Hett derby i Rio. Fördel Flamengo men derby är derby och någon given tvåa är det inte för mig. x2 räcker?

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.