Stryktipset, vecka 25, 21 juni 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 25, 21 juni 2015

Väldigt svettig kupong den här veckan så nu gäller det att fokusera! Sex millar i jackpoten. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

td_728x90_mj

1. Sverige U21 – England U21 (x)2
• England kan mycket mer än vad man visade mot Portugal i premiären. Har nerverna släppt nu? Sverige utan avstängde Milosevic får passa sig för Harry Kane & co.

2. Italien U21 – Portugal U21 1(x2)
• Usel start för Italien och nu måste man gå för tre pinnar. Men risk att man går på ytterligare en mina här. Svårbedömt.

3. Assyriska – Jönköping (x)2 M
• Assyriska är svårslaget hemma, men nu blir det svårast möjliga motstånd när serieledande J-Södra kommer på besök. Lite väl hög procent på tvåan.

Sätt in 200 spänn – och få 800 kronor att spela för! Den dealen har du här.

4. Sirius – Varberg 1
• Försvarsstrul i Bois som har Lund och Asp avstängda. Sirius har bra form och en fin chans till ytterligare tre poäng. Ganska hög procent på hemmaseger, men just nu lämnas ettan ensam på en tuff kupong.

5. Utsikten – Värnamo 1(x)
• Två lag som letar form – båda släppt in fem mål i senaste matchen. Utsikten har visserligen två raka hemmatorsk, men det har också kommit mot två av de starkaste lagen i serien, ÖFK och J-Södra. Lättare motstånd nu och jag tror att hemmafördelen kan avgöra.

6. Eskilsminne – Qviding 1(x2)
• Tillbaka till verkligheten senast när Eskilsminne åkte på en 2-5-snyting mot Oddevold. Hemma är man dock fortsatt obesegrat (3 1 0). Qviding ligger på en imponerande fjärdeplats och ska inte räknas bort här. Ett klurigt möte som jag helgarderar.

728x90

7. Husqvarna – Höllviken (1)x(2)
• Skador och avstängningar stör i båda lägren. Två kryssglada lag så svårt att ignorera en kryssgardering. Höllviken har gjort mål i samtliga bortamatcher och kommer att bjuda upp till kamp. Helst alla tecken även här.

8. Trelleborg – Örgryte 1
• Seriefinal mellan ettan och tvåan – det skiljer dock hela sju poäng mellan lagen. Bra form hos båda lagen, men där Öis ställts mot bra mycket blekare motstånd. Jag tror att man får det svårt mot seriesuveränen TFF.

9. Brage – Luleå 1(x2)
• Jag känner mig inte helt bekväm med Brage som så stor favorit. Luleå är obesegrat borta och ska inte underskattas. Brage är bra i grunden men känns ändå inte helt pålitligt.

10. Huddinge – Forward 2
• Avstängningar stör i Huddinge som har det riktigt kämpigt med fyra inspelade pinnar. Kommer Forward upp i vettig nivå så borde man vinna.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

11. Motala – Vasalund 1 (2)
• Motala har förlorat fem av de sex senaste matcherna. Inte speciellt imponerande men fyra av de förlusterna har kommit på bortaplan. Hemma är man aningens bättre och ska vara liten favorit mot Vasalund. Gästerna dock en viktig bortaseger senast när man slog jumbon Västerås och kan vara på gång. Målrikt?

12. Piteå – Dalkurd (x)2
• Piteå har visserligen fyra raka segrar hemma, men man har mött idel bottengäng. Helt annat motstånd nu. Dalkurd dras med lite skadebekymmer men ska ändå ha bra poängchans. George Moussally är avstängd hos gästerna.

13. Västerås – Nyköping 2
• Tvåan känns stark mellan formsvaga jumbon Västerås och Nyköping som går som tåget för tillfället. Procenten börjar balla ur lite och om tvåan stiger för mycket så kan det bli en gardering till slut.

Du kan alltså fortfarande få 100 spänn utan att du behöver sätta in några pengar. Kolla in dealen här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.