Stryktipset, vecka 25, 20 juni 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 25, 20 juni 2020

Typ 14 veckor sedan senaste stryktipsförslaget. Helt galet, men nu är jag äntligen tillbaka! Hoppas du längtat lika mycket som jag. 🙂 Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Brighton – Arsenal (x)2
• Arsenal har ju redan lirat en match efter uppehållet. 0-3 borta mot Manchester C. Inte bara torsk utan man fick även Xhaka skadad och Luiz avstängd. Visst ska man vara liten favorit borta mot Brighton ändå, men garderingarna måste fram!

 

2. West Ham – Wolverhampton 2
• Två skadebefriade gäng som möts i London. West Ham brukar ha problem med Wolves och visst kan det bli jobbigt igen – framförallt nu när man spelar för tomma läktare.

 

3. Bournemouth – Crystal P 1(x2)
• Hemmalaget är nästjumbo och det är viktiga poäng på spel! Lite skador stör samtidigt som Ryan Fraser vägrar förlänga kontraktet och inte kommer att spela mer för klubben. Mittenlaget Palace blandar och ger, men kan definitivt åka hem med alla poäng. Helst alla tecken!

 

4. Blackburn – Bristol C 1(x)
• Båda lag har kraftigt häng på topp sex och en kvalplats. Varje poäng kan vara avgörande nu! Rovers är svårslaget hemma, men brukar samtidigt ha lite problem med Bristol. Jag hoppas att 1x ska räcka.

 

5. Reading – Stoke (x)2
• Det brukar bli täta matcher lagen emellan – de tre senaste mötena har slutat oavgjort. Och ett kryss idag vore inte helt oväntat. Reading har bara vunnit en av de åtta senaste hemmamatcherna (mot jumbon Barnsley). Jag streckar från höger.

 

6. Sheffield W – Nottingham (1x)2
• Sheffield brukar trivas mot Forrest – man har vunnit sex av de sju senaste mötena. Men Nottingham är i toppen och kämpar den här säsongen medan Sheffield grötar runt i mitten. Många bra offensiva lirare på planen och jag hoppas på öppet spel.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

 

7. West Bromwich – Birmingham 1(x) M
• Tabelltvåan WBA hade lite småknackigt avslut innan det plötsligt uppehållet. Kanske kan man få ordning på grejerna nu när det verkligen gäller? Man har hela sex poäng ner till trean Fulham och nu måste man hålla nerverna i styr. Varningens finger för Birmingham som bara förlorat en av de tio senaste bortamatcherna i ligan.

 

8. Luton – Preston 2
• Nästjumbon Luton har sex poäng upp till säker mark med nio omgångar kvar, så visst finns fortfarande chansen! Man möter dock ett lika högmotiverat Preston som just nu innehar sjätteplatsen. Trots tabellplaceringen så hade Luton fin form innan uppehållet så självförtroende behöver inte vara helt åt h-vete. Preston brukar dock vara stabilt och gör sällan bort sig mot bottengängen.

 

9. Huddersfield – Wigan 1(x2)
• Ruggigt viktig match i botten av tabellen! Hudds har dock bara torskat tre av de fjorton senaste hemmamatcherna i ligan. Samtidigt har Wigan tagit imponerande bortasegrar mot bl a topplagen Leeds och WBA precis innan uppehållet. Hm.

 

10. Hull – Charlton 1(x)
• Ytterligare en riktig sexpoängsmatch i botten! Hull är precis ovanför nedflyttningsstrecket och Charlton precis under samma streck. Bara två poäng skiljer lagen åt. Totalhaveri för Hull innan uppehållet med TIO raka ligamatcher utan seger. Charlton gick kanske inte lika dåligt men har bara en seger på de fjorton senaste bortamatcherna.

 

11. Everton – Liverpool 2
• Det här blir ju helskumt. Ett stekhett Merseyside-derby utan publik, det här ju inte till vanligheterna direkt och det ska bli intressant att uppleva. Inga större skadebekymmer för gästerna medan Everton dras med problem på några lirare.

 

12. Newcastle – Sheffield U (1x)2
• Det mesta inför den matchen överskuggas av att Newcastle är på väg att säljas till Saudiarabien – vilket fansen är minst sagt förbannad över. Fotbollsmässigt kan inte laget slappna av heller med bara åtta poäng ned till strecket. Sheffield är redan varmt i kläderna efter 0-0 borta mot Villa i veckan.

 

13. Aston Villa – Chelsea 2
• Villa spelade som sagt mot Sheffield U i veckan men tog inte de tre viktiga poäng man behövde utan fick nöja sig med en. Man är fortfarande i botten men det är rätt och man har bara en poäng upp till säker mark. Men det blir ju inte lättare att ta tre pinnar mot Chelsea direkt. Tunga skador för Villa på skyttekungen Moraes och duktige målisen Heaton.

 

Veckans stryktipskupong

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.