Stryktipset, vecka 24, 18 juni 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 24, 18 juni 2022

Lurig och utmanande kupong denna vecka – här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. GAIS – Vänersborg 1(x2)
• Serietvåan GAIS är svårbesegrat men har blivit lite för stor favorit mot ett formstarkt Vänersborg. Avstängningar stör hos hemmalaget och viss skrällchans.

 

2. Oddevold – Torn 1(x)
• Efter en fin inledning börjar nykomlingen Oddevold tappa fart. Två raka torsk nu och noll mål framåt. Torn kan mycket väl knipa en pinne.

 

3. Trollhättan – Olympic 1(x)
• Två lag med liknande poängskörd men där det Trollhättan som har finast form med sex segrar på de åtta senaste matcherna. Två avstängningar stör hos gästerna som kan åka på sin första bortatorsk för säsongen.

 

4. Åtvidaberg – Lindome 1(x)
• Avstängningar stör även hos Lindome i detta bottenmöte. ÅFF har visat lite ljusglimtar på sistone och måste vinna sådana här matchen om det inte ska bli division två nästa säsong.

 

5. Ängelholm – Oskarshamn 1
• ÄFF är fortsatt obesegrat hemma och visst ska man ha goda chanser till seger igen när ett av seriens sämsta bortalag kommer på besök.

 

6. Forward – Sandviken 2
• Bottengänget Forward får otroligt svårt mot serieledande Sandviken som går som tåget. Avstänging på viktiga Josef Ibrahim i hemmalaget. Trolig tvåa.

 

7. FC Stockholm Internazionale – IF Karlstad 1(x2)
• Svårbedömt möte mellan två lag som blandar och ger. Jag tror det kan bli en underhållande match med en hel del målchanser men väldigt svårt att sia om slutresultatet. Helgardering för mig.

 

8. Vasalund – Gefle 1(x) M
• Toppmöte mellan femman Vasalund och trean Gefle. Vasalund är starkt hemma och jag kryssar från vänster, men någon spiketta blir det inte för mig. Fin kapacitet hos gästerna och minst en kryssgardering får det bli.

 

9. Sarpsborg – Strömsgodset 1(x2)
• Strömsgodset är riktigt på gång med 5 2 0 på de sju senaste tävlingsmatcherna. Sarpsborg har bara vunnit en hemmamatch den här säsongen men har hög kapacitet.

 

10. Kristiansund – Bodö/Glimt 2
• Hemmalaget har det riktigt jobbigt med bara en pinne på sju spelade matcher. Även Bodö/Glimt borde vara numret för stort för jumbon Kristiansund.

 

11. HJK Helsingfors – AC Oulu 1
• Toppmöte i finska högstaligan mellan tvåan och trean. Dock skiljer det hela elva poäng mellan lagen och visst ska HJK vara storfavorit. Hög procent på ettan men den känns väldigt trolig.

 

12. Ilves – Lahti 1(x2)
• Mer svårbedömt i detta mittenmöte. Lahti brukar stå upp bra på resande fot och jag vill helst ha med alla tecken.

 

13. Seinajoen – Inter Åbo (x)2
• Hög kapacitet hos Åbo, det visade man inte minst när man bortaslog självaste HJK med 4-1 tidigare under säsongen. SJK kämpar på helt okej men mer än en poäng blir det inte här.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.