Stryktipset, vecka 24, 18 juni 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 24, 18 juni 2016

I skrivandets stund är det bara några minuter kvar tills matchstart av Sverige-Italien i EM. Betyder det att jag inte kan fokusera på stryket med spännande lag som Tvååker, Nyköping och Akropolis? I helvete heller! Här är det alltid fullt fokus! 🙂

R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Island – Ungern 1(x)
• Vilken kämparinsats av Island mot Portugal! Lättare emot nu och visst ska man ha bra chans att störa Ungern som vann premiären mot Österrike. NordicBet har nästan alltid roliga spel. Kolla in det här.

 

2. Portugal – Österrike 1
• Lite press på portugiserna efter 1-1-fiaskot i premiären – även Österrike måste ha poäng efter chocktorsken mot Ungern i premiären. Vem avgör, Ronaldo, Nani, Alaba? Kolla in oddsen här.

 

3. Degerfors – Trelleborg 1(x2)
• Svårbedömt möte mellan två lag som letar efter formen. TFF har uselt bortafacit på senare tid, men då har man också mött seriens giganter – annat emot nu. Helst alla tecken.

 

Upp till 1000 kr i insättningsbonus hos Unibet – in och hitta EM-spel här.

 

4. IK Frej – Halmstad (x)2 M
• HBK går som tåget och är på god väg till ett allsvenskt kontrakt. Frej är dock inte ofarligt och har man råd så kan kanske en gardering vara på sin plats. Procenten på tvåan börjar balla ur på allvar.

 

5. Varberg – Gais 1(x) M
• Jag får alltid lite kryssgurgel i magen när Gais lirar och den här gången är inte något undantag. Varberg är visserligen hyfsat starkt hemma men någon given ettan känns det inte som.

 

6. Ängelholm – Åtvidaberg 2
• Kan Ängelholm möjligtvis vara norra Europas sämsta lag just nu? Statistiken är ingen vacker syn och jag ser ingen anledning att nalla på garderingarna just nu.

 

sosipadfacebook

Sparka & Spring lottar ut en padda! Missa inte det. 

 

7. Örgryte – Dalkurd (x)2
• Fem raka förluster för Öis som dock får tillbaka en drös spelare till den här matchen. Dalkurd trivs bäst hemma i Dalarna men är långt ifrån dåligt på resande fot. Jag är inne på bortapoäng!

 

8. Brage – Akropolis 1(x2)
• Öppen historia mellan två lag som blandar och ger. Det slutade 1-1 i båda mötena förra säsongen och något liknande nu skulle ju inte ge mig en hjärtattack av förvåning direkt.

 

9. Brommapojkarna – Nyköping 1
• Det tar emot att spika BP till en sådan groteskt hög procent, men ettan lämnas ensam tills vidare. Jag skulle inte bli chockad om jag pillade dit en gardering innan matchstart på lördag eftermiddag. 🙂

 

10. Kristianstad – Öster 2
• Även en stor favorit i den här matchen. Och det är inte så konstigt direkt då Öster visar upp en strålande form just nu – i särklass seriens bästa lag.

 

Hos Expekt får man Zverige-bonus på alla svenska matcher. Läs mer om det här.

 

11. Mjällby – Oddevold 1(x2)
• Ännu en sån där jävla krångelmatch där man inte vet ut eller in. Visst, jag prata om Mjällbys ängsliga hemmaspel, statistisk som visar på ett helt ok bortafacit för Oddevold eller kanske rabbla avstängningar och möjliga startelvor, men egentligen skriker bara magen en sak. HELGARDERING!

 

12. Tvååker – Oskarshamn 1(x)
• Nykomlingen gör det helt ok i division 1 och det är framförallt hemmaspelet som gör att man kanske kan klara kontraktet till slut. Oskarshamn kan bli blixtra till ibland och kan såklart vinna det här, men jag chansar på att att Tvååker grisar hem minst en pinne.

 

13. Utsikten – Husqvarna 1(x) M
• Allt godare utsikter för Utsikten efter två raka segrar. Man har absolut möjlighet att ta tredje raka mot Husqvarna som dock kryssat i tre av fyra spelade bortamatcher.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.