Stryktipset, vecka 24, 17 juni 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 24, 17 juni 2017

Ibland är inte kupongerna stekheta direkt – den här veckan blandas U21-EM med Superettan och division 1. Men va fan, man kan inte alltid få Premier League eller CL-finaler på kupongen! R-3-3-24(12) + tre halvgarderingar. 192 spänn. Lycka till! /BB

1. Portugal U21 – Serbien U21 1
• Portugal förlorade guldet till Sverige när det begav sig förra gången. Man har visat fin form innan turneringen och det är mycket möjligt att man får bästa möjliga start. Serbien är inte oävet, men det ska mycket till. Kryssgardering för den som har råd.

 

2. Spanien U21 – Makedonien U21 1
• Man behöver ju inte vara speciellt påläst för att förstå vilket lag som ska vara favorit här. Spanien är en av de stora guldfavoriterna och visst ska man vinna mot Makedonien.

 

3. Brommapojkarna – GAIS 1
• Målsnålt och jävligt när GAIS spelar – samba och målkalas för BP den här säsongen. Brommapojkarna verkar omöjliga den här säsongen och det enda som egentligen verkar kunna hindra ett återtåg till allsvenskan är väl att man blir söderköpt i sommar.

 

4. Syrianska – Frej 1(x) M
• Många starka hemmafavoriter har inlett kupongen, och här kommer ytterligare en. Tränare Grzelak lämnar Frej för AIK till sommaren men vetefan om det kommer vara till någon nackdel här. Det är fokus på överlevnad som gäller för gästerna och jag tror att det kan vara farligt att lämna ettan ensam. Skakigt i Syrianska.

 

Leta spel i lägre divisioner på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

5. Varberg – Degerfors 1(x2)
• Vanskligt möte. Varberg är inne i en tuff period men kunde åtminstone gneta till sig en pinne hemma mot TFF senast efter tre raka torsk och kan vara lite på gång. Degerfors gör det bäst hemma på Stora Valla men har verkligen potential att störa ett lite ängsligt spelande hemmalag. Helst alla tecken.

 

6. Värnamo – Falkenberg 1(x2)
• Även det här känns som helgarderingsläge. Värnamo har visserligen två raka segrar, men man ställs mot ett FFF som borde vara frustrerat efter några mindre bra insatser. Gästerna har en hög högstanivå men får inte underskatta motståndet för dagen.

 

7. Åtvidaberg – Öster 1(x) M
• Efter en knackig start på säsongen så har ÅFF gjort det bra på sistone och har 3 1 1 på de fem senaste. Men spelet känns inte helgjutet och jag vågar inte spika ettan. Jonathan Levi avstängd för gästerna.

 

8. Brage – Assyriska 1
• Första poängtappet för Brage i förra omgången när man kryssade borta mot Vasalund. Man ställs mot Assyriska som spelat upp sig men som vanligtvis inte trivs på resande fot. Den kaxige pillar med en lyxgardering – fegisar som jag lämnar ettan ensam.

 

Betsson utsåg ju Sparka & Spring till Sveriges bästa bettingblogg en gång i tiden – så naturligtvis borde du skaffa ett konto där.

 

9. Carlstad – Nyköping 1(x)
• Inget möte att gå upp i brygga av direkt. Två riktigt bleka gäng men där Carlstad ändå får ses som favorit – man gör det ofta bra hemma och jag tror man fixar minst en pinne.

 

10. Sollentuna – Västerås SK (1x)2
• Från deppångestmöte till pepptoppmöte mellan trean och tvåan i serien. Sollentuna har gjort en succéstart på säsongen men det känns som om man är lite på nedgång. VSK har inte mött något vidare motstånd på resande fot medan Sollentuna inte testats på riktigt hemma. Blir ett intressant möte och jag känner mig bara nöjd med helgardering.

 

11. Husqvarna – Utsikten 1(x)
• Husqvarna kan mycket mer än vad man visade inledningsvis och nu börjar det lossna för smålänningarna som har två raka segrar med 7-0 i målskillnad. Utsikten må ligga tvåa och ha tre raka segrar – jag tror ändå att man får det svårt.

 

12. Oddevold – Karlskrona 1(x) M
• Jag försöker motivera varför Oddevold ska vara tillbaka på banan nu och köra över nykomlingen Karlskrona. Men det går inte riktigt. Gästerna ger aldrig upp och jag tror att det blir en tät historia. 1x får väl räcka då.

 

13. Oskarshamn – Ljungskile (x)2
• LSK är stabilt men man måste börja ta fler trepoängare om ska stå som segrare till slut – trea just nu men bara två poäng upp till serieledande Landskrona. Oskarshamn har vunnit samtliga fyra hemmamatcher den här säsongen, men också mött riktigt dåligt motstånd.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.