Stryktipset, vecka 24, 15 juni 2024 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 24, 15 juni 2024

Otroligt spretig med rolig kupong den här veckan – här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Spanien – Kroatien 1(x)
• Kroatien är ett lurigt gäng, även fast Spanien ska vara strået vassare så vill jag inte räkna bort kroaterna helt.

 

2. Italien – Albanien 1(x) M
• Nja, det är inget sexigt gäng Italien ställer på planen nuförtiden. Albanien är inte kattskit och gjorde det riktigt bra i kvalet. Procenten är inte rolig på italienarna och ett oavgjort resultat här skulle inte förvåna mig. Kul skräll!

 

3. Hammarby TFF – Vasalund 1(x2)
• Tvära kast! Då var vi nere i svenska division 1 istället. Jag tog med min son på hans första fotbollsmatch när HTFF spelade hemma mot Umeå tidigare under säsongen. Ända hemmamatchen som Hammarby förlorat. Om vi bara undviker att gå på denna så talar mycket för ettan! 🙂 Vasalund trivs på Kanalplan och kan förstås vinna igen.

 

4. Karlberg – Stocksund 1
• Två lag som balanserar på strecket men där nykomlingen har minst att förlorat. Stocksund har inte allt fått till det på resande fot och får svårt igen.

 

5. Lund – Torslanda 1(x2)
• Riktig chocktorsk för serietvåan Lund senast när man föll borta mot jumbon Onsala med 0-1. Stora möjligheter till revansch inför hemmafansen nu när ett annat bottengäng gästar. Men 73% på ettan är inget som lockar mig, tvärtom faktiskt.

 

6. Norrby – Oskarshamn 1(x)
• Deppigt i Oskarshamn som bara har en seger på de tio senaste matcherna. Väldigt många uddamålstorskar och man står upp hyfsat i de flesta drabbningar. Norrby är långt ifrån något stabilt gäng och någon given etta är det inte för mig.

 

7. Rosengård – Trollhättan 1(x2)
• Trollhättan både gör och släpper in många på bortaplan och det skulle inte förvåna mig om även denna match balla ur målmässigt. Rosengård är starkt hemma – 4 1 1 på sex spelade hemmamatcher vittnar om det.

 

8. Ängelholm – Tvååker 1(x)
• Fin form hos ÄFF som bara har en förlust på de åtta senaste matcherna – och det var mot serieledande Falkenberg. Tvååker har förlorat tre av de fyra senaste men kan bättre än så. Ängelholm har offensiva avbräck och ettan följs upp med ett kryss.

 

9. Gauthiod – Stenungsund (1x)2
• Gauthiod hade inte en chans mot serieledande Skövde senast (1-5) men det är inte det många som har. Nu möter man ett Sif som blandar och ger. Jag tycker att det känns väldigt öppet.

 

10. Qviding – Västra Frölunda 2
• Visst, Qviding har vunnit tre av de fyra senaste men då har två av vinsterna varit mot jumbon och nästjumbon. Frölunda har kryssat de två senaste men det har varit mot topplag. Procenten är trevlig på tvåan och jag testar den.

 

11. Colombia – Bolivia 1
• Vänskapsmatch visserligen men jag tror ändå inte att Colombia sparar på krutet. Man har ett otroligt bra gäng medan Bolivia skräller hemma på hög höjd när man väl skräller.

 

12. Bragantino – Juventude 1
• Hemmafördelen väger tungt här. Juventude gör ingen glad på resande fot (förutom hemmalagen kanske) och mot ett formstarkt Bragantino som skapar mycket framåt får man en jobbig kväll.

 

13. Fluminese – Goianiense 1(x)
• Nykomlingen Goianiense har fått en tuff start och ligger trea från slutet. Men Fluminese är bara en poäng bättre. Hemma är dock Fluminese riktigt svårslaget och hemmapoäng känns troligt.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.