Stryktipset, vecka 24, 14 juni 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 24, 14 juni 2014

Vem fan behöver Rio när man har Migårdsvallen i Märsta?! Division 1 blandat med Superettan och VM – underbart! En annan underbar sak är att det är fem millar i jackpot! …och en tredje underbar sak är Holland igår. En fjärde är England-Italien imorgon. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar från mig. 192 spänn. Lycka till! /BB

Intressanta singelodds idag – målskyttsspel är alltid trevligt. Kolla in oddsen på 1x2sports här.

1. Degerfors – Jönköping 1 (2) M
• Degerfors tappade ledning igen senast, från 2-0 till 2-2. Kan bättre än vad resultaten har visat. Smylie osäker till spel för gästerna som inte kan räknas bort mot en instabilt hemmalag.

2. Gais – Öster (x)2
• Peo Ljung har lämnat mitt kära ÖSK och blir ny huvudtränare i krislaget Gais. Men han tillträder först imorgon söndag och nu är det fortsatt Kjell Pettersson som leder laget. Hög kapacitet hos Öster som skulle ligga högre i tabellen om man inte slarvat bort så många segrar.

3. Husqvarna – Ljungskile (x)2
• Dalande formkurva hos Husqvarna som har sju raka utan seger. LSK visar upp gammal fin form och jag tror att x2 räcker långt.

4. Valsta Syrianska – Sylvia 1(x) M
• Två lag som desperat jagar poäng. Valsta har fyra raka torsk men mött tufft motstånd på slutet och är bättre än vad formkurvan visar. Utvisningar och avstängningar har stört under säsongsinledningen. Tabelljumbon Sylvia har bara en seger den här säsongen men på bortaplan har man ännu inte plockat poäng – man har släppt in FEMTON mål på fyra bortamatcher och då har man inte ens mött speciellt bra lag! Max en pinne här.

5. Västerås SK – Frej (x)2 M
• Frej håller hög klass, men ca 55% på tvåan känns lite väl högt med tanke på VSK börjar hitta lite form. Rent historiskt trivs VSK mot Frej och 22% på krysset just nu är taget.

6. Oskarshamn – Norrby 1(x2)
• Inte en match som får det att kittla i brallan direkt. Skadebekymmer i hemmalaget och viktige Jägerbrink är avstängd. Hos gästerna är anfallaren Yarsuvat borta av samma anledning. Svårbedömt.

468x400-1

Brasiliens är snyggast! Kanske borde specialbeställa en för ÖSK? 😉

7. Qviding – Örgryte (1x)2
• Skadorna hopar sig hos tabellettan Öis och frågan är hur länge man kan fortsätta få med sig trepoängare. Nära 50% på tvåan tycker jag är alldeles för högt i en match som jag ser som helt öppen.

8. Uddevalla – Motala (1x)2
• Motala får troligtvis tillbaka sin främste målskytt Alushaj till den här matchen men störs av flera avstängningar. Två raka torsk för succélaget Motala och kanske fortsätter nedåtkurvan här. Uddevalla ligger förvisso sist och står fortfarande utan seger men har stått upp bra och snart kommer första segern.

9. Utsikten – Skövde 1
• Skövde ser inte bra ut just nu – tio insläppt på de tre senaste matcherna och täpper man inte till bakåt så kan det bli tennissiffror här. Utsikten har gjort väldigt få mål hemma men nu tror jag på islossning.

10. Colombia – Grekland 1
• Från Skövde till Sydamerika. 🙂 Ramirez skadad och Falcao inte med i truppen. Men det finns bra lirare i detta lag som spås gå vidare från gruppen. Grekland brukar ju kunna grisa till sig 0-0 och det blir säkert en målsnål historia, men på en tajt kupong så får det bli singeletta här.

11. Uruguay – Costa Rica 1
• Inte helt hundra att Suarez startar men visst ska Uruguay vinna detta ändå. Lilleputtarna i Costa Rica kommer första parkera bussen men har svårt att tänka mig att det kommer att hålla speciellt länge.

SE_SummerSale_728x90Costa Rica må suga i VM – men jag åker gärna dit ändå. Vi ses på Arlanda imorrn! 😉

12. England – Italien (x)2
• England är överskattat som vanligt och jag är inte övertygad om att man ens går vidare från gruppen. Men jag har haft fel förr. 🙂 Italien har en riktigt vass trupp och jag har svårt att se att man ska förlora detta. x2 räcker långt?

13. Elfenbenskusten – Japan 1
• Japans trupp känns svag och det blir tufft att gå vidare från gruppen. Elfenbenskusten har många riktigt bra spelare, framförallt framåt. Får man ordning på defensiven så kan man bli ett skrällgäng.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Följ Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.