Stryktipset, vecka 24, 13 juni 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 24, 13 juni 2015

En jävla blandning på tipset den här veckan och det har ju sin charm! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar från min sida. 192 kr. Lycka till! /BB

td_728x90_mj

1. Irland – Skottland 1(x)
• Viktig och prestigefylld match i grupp D. Tre poäng för Irland och man är med ordentligt i toppstriden – vid förlust ser det mörkare ut. Hemmafördelen väger tungt och Irland brukar vara väldigt bra hemma på ön i kvalsammanhang.

2. Polen – Georgien 1
• Hög procent på ettan men jag har väldigt svårt att se hur Georgien ska kunna skrälla borta mot Polen som bl a slagit Tyskland i kvalet.

3. Finland – Ungern (1x)2
• Öppen historia i grupp F som måste ses som den svagaste gruppen där Rumänien och Nordirland har dragit iväg i toppen. Lagen har mötts i EM-kval tre gånger sedan 2010 och Finland har aldrig vunnit. Kommer att bli jämnt detta och hemmanationen måste gå för seger, men jag får ingen riktig finnvinstvibb.

Sätt in 200 spänn – och få 800 kronor att spela för! Den dealen har du här.

4. Färöarna – Grekland (x)2 M
• Grekland har revansch att utkräva då lilla Färöarna faktiskt vann med 1-0 i Aten. Normalt sett så vinner grekerna, men inte lätt att komma till åkern på Färis.

5. Nordirland – Rumänien (1)x(2)
• Toppmöte i grupp F som stinker oavgjort. Målistrubbel i båda lägren då förstekeepern Roy Carroll missar för hemmalaget och Pantilimon för Rumänien. Nordirland har bara förlorat två av de tolv senaste hemmamatcherna i EM-kvalsammanhang. Klurigt.

6. Armenien – Portugal (x)2 M
• Portugal är ett bra trist gäng ändå – alltid stort förtroende från tipparna, men kommer sällan upp i riktigt bra klass och förlitar sig mycket på Ronaldo. Har han en dålig kväll så skulle inte ett poängtapp ge mig en hjärtattack av förvåning.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Danmark – Serbien 1(x)
• Danskarna vann bortamötet med 3-1 av Bendtner, vilket dock gav mig en hjärtattack (visste inte att han kunde göra mål längre). Serbien har inlett kvalet förvånandsvärt svagt och måste börja få ordning på grejerna om det ska finnas någon chans till EM. Danmark vanligtvis starkt hemma på Parken och får utgångstecknet.

8. Argentina – Paraguay 1
• Copa Americas första omgång. Spelas i Chile. Paraguay ser inte speciellt vasst ut och Argentina kommer med ett starkt gäng. Kanske en kryssgardering för den som har råd.

9. Uruguay – Jamaica 1
• Jamaica borde få det jobbigt med Uruguay som visat fin form inför mästerskapet. Risk att Jamaica blir slagpåse i grupp B.

10. Carlstad – Motala (1x)2
• Från Chile till Carlstad! Nio matcher spelade matcher av serien och futtiga tre mål framåt för nykomlingen Carlstad som ligger sist. Måstematch mot ett bortasvagt Motala och kanske kan det lossna för hemmalaget nu?

city_ad_728x90Vi ses vid de enarmade banditerna!

11. Höllviken – Trelleborg 2
• Seriettan TFF öser på och har nu sex raka segrar och en jävla massa mål framåt (12 mål på de tre senaste). Snart åker man på en reaktion, men frågan är om det kommer mot Höllviken, som dock inte ska underskattas. Drar procenten iväg för mycket så kan det bli en gardering till slut.

12. Brasilien – Spanien 1(x) M
• Brasilianskorna är inte lika vassa som tidigare, men ska ändå vara favoriter mot Spanien. Spanjorskorna fick visserligen bara 1-1 mot Costa Rica i premiären, men vann skotten med 16-2. Lite otäckt att lämna ettan ensam, så ett kryss får följa med.

13. England – Mexiko 1(x)
• Mexiko är inget vidare och bra chans för brittiskorna att ta en viktig seger efter 0-1-torsken i premiären mot Frankrike. Men procenten på ettan är lite för hög för mig.

Du kan alltså fortfarande få 100 spänn utan att du behöver sätta in några pengar. Kolla in dealen här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.