Stryktipset, vecka 23, 7 juni 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 23, 7 juni 2014

Vem fan behöver VM när man har Superettan och division 1!? 😉 Här kommer dagens förslag. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 spänn. Lycka till! /BB

Och vill ni lira på singelmatcher så kan ni spana in oddsen på 1x2sports här.

1. Assyriska – Sirius (1) 2
• Hemmalaget har fyra tunga avstängningar samtidigt som Sören Åkeby leder laget för första gången. Starkt av Sirius att hemmaslå Bajen i veckan. Kommer troligtvis att äga mittfältet då de tre av Assyriskas avstängningar är just där.

2. GIF Sundsvall – Syrianska 1
• Giffarna visade senast mot Husqvarna att den lilla svackan var just liten. 3-1-vinst borta och man är på gång igen. Syrianska får mycket svårt.

Har du extra koll på något svenskt lag i de lägre divisionerna? På NordicBet kan man tippa på matcher ned till division 4! Just nu kan man även få en jävla massa bonus på de första insättningarna också, typ 3000 spänn. Kolla in det här.

3. Ljungskile – Degerfors 1
• Degerfors tog en viktig seger mot ett formsvagt Gais. Men det var hemma – nu blir det svårare mot ett formstarkt LSK som imponerar.

4. Ängelholm – Varberg 1(x2)
• Två skumma lag att ha att göra med i tipparsammanhang och skönt då att helgarderingar finns till hands. Varberg kan ställa till det mot alla lag i serien.

5. Huddinge – Västerås SK 1 (2) M
• Huddinge har verkligen överraskat positivt men har haft lite flax på slutet. VSK är inte kattskit lockar inte procenten på tvåan lite? 🙂

6. Sylvia – Dalkurd (x)2
• Dalkurd nollat de två senaste matcherna och nu måste poängen trilla in igen om man ska hänga med i racet. Sylvia borde inte vara en omöjlig uppgift, men över 50% på tvåan är lite högt för mig.

tröja

Köpa Costa Rica-tröja? Wigan-plånbok? Arsenalsparbössa? Många roliga grejer här. 🙂

7. Kristianstad – Uddevalla 1(x2)
• Nej det här favoritskapet på Kristianstad ifrågasätter jag direkt. Procenten är åt helvete med tanke på hemmalagets instabilitet och Uddevallas potential. Helgardering.

8. Lunds BK – Utsikten 1
• Man måste ju bara älska Lunds offensiv – laget öser in mål och nu blir det intressant att se hur man ska knäcka ett oftast defensivt starkt Utsikten. Procenten på ettan funkar.

9. Hammarby – Landskrona 1
• Jag brukar ju oftast ifrågasätta Bajens stora favoritskap men nu möter man ett Bois i kris och frågan är om man inte kan utnyttja det. Gardering om plånboken och sambon tillåter.

10. AFC Utd – Valsta Syrianska 1(x) M
• Det här kan spåra. Ett tufft derby och jag skulle bli förvånad om båda lagen har elva spelare på planen där matchen blåses av. Valsta Syrianska har fått mängder av utvisningar på senare tid, senast visades en ledare upp på läktaren. Men kan lika gärna spåra åt andra hållet. Bara hjärta i den här matchen och då ska procenten ifrågasättas.

11. IFK Luleå – Nyköping 1(x)
• Luleå befogad favorit men jag känner inte direkt trygg med singelettan. Känns som om detta blir en målsnål historia. Bissarna är bättre hemma än borta, men viss chans på poäng tycker jag ändå att man har. 1-1? 😉

12. Oddevold – Trelleborg 1(x) M
• Två lag som dippat lite på slutet och där Oddevold har högst potential. Nu får hemmalaget tillbaka Peter Nyström efter avstängning vilket betyder mycket, samtidigt som TFF har mittbacken Joonas Tamm avstängd.

13. Skövde – Qviding (1x)2
• Skövde (med fulast logga i svenska seriesystemet?) ska försöka ta sin första hemmaseger för säsongen. Men det blir inte lätt mot Qviding som kan explodera när man minst anar det. Om Skövde får ordning på defensiven så kan man kanske störa.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Följ Sparka & Spring på Facebook

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.