Stryktipset, vecka 23, 11 juni 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 23, 11 juni 2016

Nämen se på fan – EM på Stryktipset! Kul men knepig kupong, men det finns ju en hel del EM-spel att lägga vid sidan om. Har England något stort på gång i år?

R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. England – Ryssland 1
• Den ständiga frågan sedan 1966: Är det Englands år i år? Hm. Nja. Jo men kanske tamefan! Vardy och Kane framåt är en härlig duo och med unge Alli, tillsammans med Rooney/Barkley/Sterling bakom sig så kan man ju lugnt säga att England har ett offensivt starkt lag. Lite bräckligare defensivt kanske. Ryssland känns svagare än på länge, men allt kan såklart hända med lite flax. Vardy, Kane, Alli, Rooney – vem avgör? 1000 spänn i insättningsbonus hos Nordicbet – kolla odds här.

 

2. Wales – Slovakien 2
• Wales måste upp flera snäpp jämfört med matchen mot Sverige för att inte åka från EM med tre förluster. Visst är Allen, Ramsey och Bale sevärda, men jag tror att laget får svårt att stå emot ett starkt Slovakien med den fruktade Hamsik i spetset. x2 räcker långt, men jag testar singeltvåan till fin procent. 1-3? Det kan bli åka av här då Slovakien är underskattat. Spela på matchen här.

 

3. AFC Utd – Örgryte 1(x) M
• Nja procenten på ettan har dragit iväg här. Öis har visserligen ett gäng torsk på slutet, men spelet har det inte varit något fel på och har ett starkt material. Atashkadeh gör som vanligt mycket mål. Måstegardering för mig och frågan är om det inte blir helgardering till slut.

 

Upp till 1000 kr i insättningsbonus hos Unibet – in och hitta EM-spel här.

 

4. Gais – Sirius (1x)2
• Efter chocktorsken borta mot Varberg så Sirius på banan igen efter 2-1 hemma mot TFF senast. Man kommer inte att få det lätt mot Makrillmaskinen som inte tar någon skit hemma i år – 11-1 i målskillnad på hemmaplan säger ju en hel del.

 

5. Frej – Värnamo 1(x2)
• Ännu en öppen match. Det skiljer åtta platser mellan lagen i Superettan, men jag tycker inte att det skiljer så mycket i kvalitet. Frej kan definitivt få med sig poäng här.

 

6. Varberg – Degerfors 1(x) M
• Degerfors ställde om till ett grötigt femmannamittfält på LSK senast för att stoppa blödningen, och man lyckades gröta till sig 0-0. Procenten på singelettan lockar inte för mig här. Många oavgjorda matcher lagen emellan och ett kryss skulle inte överraska. Gröta!

 

sosipadfacebook

Sparka & Spring lottar ut en padda! Missa inte det. 

 

7. Åtvidaberg – Halmstad (x)2
• Fyra raka hemmavinster för ÅFF men nu väntar stentufft motstånd i serieledande HBK. Åtvid åkte på en svidande 0-5-torsk borta mot Dalkurd senast vilket kan ha orsakat huvudbry.

 

8. Akropolis – Carlstad 1(x2)
• Alltså, 65% på ettan? Funkar inte! Visst ska Akropolis vara favorit men de två hemmasegrarna har kommit mot mediokra Forward och tabelljumbon Sleipner. Carlstad bröt bortaspöket senast när man slog Brage. Kul helgardering!

 

9. Forward – Brage 1
• Det verkar vara totalkris i Brage med bråk och uselt spel. BK Forward brukar sköta sig bra hemma på Trängen och får tipset.

 

Hos Expekt får man Zverige-bonus på alla svenska matcher. Läs mer om det här.

 

10. Västerås – Vasalund 1(x) M
• V-ås fick tillbaka tre spelare till senaste matchen och då vann man med övertygande 4-1 borta mot Luleå. Vasalund är bättre hemma än på resande fot och kommer att få svårt att stå emot ett tänt hemmalag.

 

11. Oddevold – Utsikten 1
• Magen säger hemmaseger även här. Oddevold har lirat ganska bra och börjar få utdelning – två segrar på de tre senaste (uddamålsförlust mot tabellettan Öster). Utsikten får åka hem utan pinnar.

 

12. Qviding – Mjällby (x)2
• Desperata tider för tabelljumbon Qviding som bara skrapat ihop fyra poäng på åtta omgångar. Mjällby är långt ifrån oslagbart men jag chansar på att x2 ska räcka. Fan vad svåra matcher det är på kupongen!

 

13. Öster – Landskrona 1(x)
• Toppmöte! Ettan mot tvåan. Bois är bättre hemma och jag har svårt att hur man ska vinna det här. Frågan är om man tar poäng? En kryssgardering kan vara på sin plats!

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.