Stryktipset, vecka 22, 5 juni 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 22, 5 juni 2021

Spretig men rolig kupong den här veckan! Här kommer stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Sverige – Armenien 1(x) M
• Sista genrepet inför EM-premiären mot Spanien. Stjärnan Mchitarjan petad för gästerna och visst ska Sverige vara favorit. Men startelvan kommer ju inte att vara fantastisk och Armenien har nio raka matcher utan förlust.

 

2. Ryssland – Bulgarien 1(x)
• Bulgarien är kanske inte någon vinstmaskin, men visst har man möjlighet att rå på Ryssland i en vänskapsmatch. Precis som i match 1 så streckas ettan för hårt.

 

3. Wales – Albanien 1(x2)
• Albanien är inte oävet och ska absolut kunna störa Wales som borde spara lite på storstjärnorna. Finns kvalitet hos gästerna som bara förlorat en av de åtta senaste matcherna.

 

4. Örgryte – Värnamo (x)2
• Värnamo går som tåget i Superettan och toppar tabellen. Man har inte släppt in mål på fem raka matcher nu. Öis har det motigt men visst har man chans till poäng.

 

5. Hudiksvall – Umeå 2
• Tre raka segrar för Umeå som klättrat upp till en fjärdeplats. Nykomlingen Hudiksvall får till det ibland, men borde få det tufft här. Just nu finns det värde i singeltvåan.

 

6. Hammarby TFF – Örebro Syrianska 2
• Mardrömsstart för TFF och man ligger sist. Tränarbyte nu och det kanske kan få fart på grejerna. Syrianska har dock varit riktigt vasst på resande fot och gjort det bra mot bra gäng. Jag testar tvåan.

 

7. Sandviken – Dalkurd 1(x2)
• Toppmatch mellan tvåan och trean. Det brukar kunna bli många mål när lagen möts och jag tror det kan rassla till ordentligt igen. Öppet.

 

8. Trollhättan – IFK Malmö 1
• 5 3 0 på de åtta senaste matcherna för serietvåan Trollhättan som ska bra chans igen till poäng hemma mot nykomlingen IFK Malmö. Jag tror på hemmaseger.

 

9. Tvååker – Oskarshamn 1(x2)
• Höjdarmatch mellan fyran och ettan! Tvååker står upp riktigt bra hemma och jag är inte säker på att gästerna grejar detta. Man har inte vunnit borta mot Tvååker på de fyra gånger man gästat och kan få problem igen.

 

10. Utsikten – Torn 1(x)
• Utsiktstorn! Hög kapacitet hos Utsikten som börjar komma igång efter en trevande inedlninga säsongen. Men att lira på ett mittenlag som streckas till nära 75% funkar inte för mig.

 

11. Österlen – Ljungskile (x)2
• Nykomlingen Österlen har en tuff säsong framför sig. Nu möter man ett formstarkt LSK och det kan blir problem för hemmalaget. Dock har gästerna det svårt på resande fot och någon spiktvåa blir det inte för mig.

 

12. AIK – Kif Örebro 2
• Kif ska vara snäppet för bra för AIK som åkte på en riktig 0-7-smäll senast mot Rosengård. På de 12 senaste mötena så har Kif vunnit 11 och en har slutat oavgjord. Andra tider nu förstås, men ändå! 🙂

 

13. Notts County – Chesterfield 1(x2)
• Playoff-kvart i National League. Det brukar bli tajt när lagen möts och det här borde inte vara ett undantag. Mycket på spel och det känns som om vadsomhelst kan hända i det här läget.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.