Stryktipset, vecka 22, 4 juni 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 22, 4 juni 2022

Herrejävlar vilken kupong! Landskamper, svensk division 1 och så ett ö-derby på det. Här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Italien – Tyskland (x)2
• Höjdarmöte och just nu ligger värdet på Tyskland. Italien känns skakigt och får nöja sig med max en pinne i Bologna.

 

2. Ungern – England 2
• Ungern har en del att ge när man kommer upp i maxnivå, men visst ska det väldigt mycket till för att man ska rå på England.

 

3. Finland – Bosnien & Hercegovina (x)2
• Två lag som typ ALLTID spelar mot varandra. Finland har blivit sinnesjukt stor favorit och något singeletta blir det inte för mig. Jag testar gå emot.

 

4. Litauen – Luxemburg 2
• Luxemburg har tagit stora kliv på senare år och ska vara självklar favorit här tycker jag. Litauen vinner otroligt sällan och jag tror på tvåan.

 

5. Montenegro – Rumänien (1x)2
• Rumänerna har ett småtrevlig lag som har ganska hög kapacitet. Men även Montenegro kan blixtra till ibland, framförallt hemma. Helst alla tecken.

 

6. Oskarshamn – Ljungskile (1x)2
• Öppet möte i Ettan södra. LSK är kanske det bättre laget, men lite frågetecken för nyckelspelare och Oskarshamn har varit bra hemma.

 

7. Qviding – Vänersborg 1(x)
• Ingen vidare säsongsstart för Qviding och hemma har man torskat fyra av fem spelade matcher. Vänersborg är dock ingen vinstmaskin på resande fot och kanske kan hemmalaget äntligen få med sig en trea. Gästernas kapten Falkstrand Ransjö avstängd.

 

8. Åtvidaberg – Falkenberg 2
• Efter en katastrofinledning har nu FFF fyra raka utan torsk. Nu möter man ett Åtvidaberg som är helt under isen och tvåan känns stark.

 

9. Hammarby TFF – Karlstad (1) 2
• Tre raka segrar för Karlstad som klättrat upp till en femteplats (en poäng från andraplatsen). Hammarby TFF agerar väldigt ojämnt men får inte räknas bort här även fast gästerna ska vara favorit.

 

10. Motala – Täby 1(x2)
• Kris för Täby som bara har en poäng på de fem senaste matcherna. Nu ställs man mot ett hemmastarkt Motala som har vunnit samtliga hemmamatcherna den här säsongen. Dock är procenten på ettan väldigt hög och det finns fint värde i både kryss och tvåa.

 

11. Sandviken – Gefle 1
• Toppmöte i division 1 Norra när serieledande Sandviken tar emot fyran Gefle. Medan Sandviken öser på så börjar Gefle dippa i form. Ettan är trolig.

 

12. Vasalund – FC Stockholm Internazionale 1(x) M
• Prestigefyllt Stockholmsderby och procenten på ettan har ballat ur. Visst ska Vasalund vara favorit, men med lite flax kan gästerna få med sig någonting här.

 

13. Las Palmas – Tenerife 1(x2)
• Playoff-semifinal till La Liga och derby från Kanarieöarna. Öppet spel i första matchen som trots det bara slutade i en 1-0-seger för Tenerife. Visst ska Las Palmas vara favorit nu, men det känns ändå väldigt öppet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.