Stryktipset, vecka 22, 30 maj 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 22, 30 maj 2015

Det var länge sedan, men nu är det ÄNTLIGEN jackpot på Stryktipset igen! 7 millar extra i potten och jag testar R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

980x120px

1. Arsenal – Aston Villa 1(x) M
• FA-cup-final på Wembley. Arsenal ska kanske vara favorit, men ca 75% är på tok för högt för mig. Villa har en hög högstanivå och ska ses med bättre chans än så. Gunners vinner efter förlängning? 🙂 Vilket lag tar hem pokalen? Lira på matchen här.

2. Dortmund – Wolfsburg 1(x)
• Tysk cupfinal som spelas på Olympiastadion i Berlin. Imponerande säsong av Wolfsburg som slutade tvåa i ligan. Dortmund slutade visserligen sjua, men efter mardrömsstarten när man under en tid låg SIST så får det ses som helt ok. Bra chans för Dortmund att komma ut i Europa vid vinst här. Lär dock bli jämnt.

3. Falkenberg – GIF Sundsvall 1
• Som ÖSK:are vill jag ju att båda lagen ska förlora, men det kanske blir lite knepigt. Efter en ok start på det allsvenska äventyret får nu Giffarna smaka på verkligheten med sex torsk på de sju senaste. Araba har gjort mål i sex raka matcher för FFF. Mycket som talar för att trenden håller i sig. Naturgräs är inte Sundsvalls favvo. Kolla in oddsen på målskyttar här.

sosfotboll

4. Hammarby – Halmstad 1(x) M
• Fyra raka förluster för Bajen som känns väldigt uddlöst och håglöst utan Kennedy på planen. Oklart om lagkaptenen är på planen även nu, men troligtvis är han tillbaka enligt uppgifter. Jag avvaktar med mitt spel innan jag sett startelvorna. Karikari avstängd för gästerna, frågetecken för Liverstam som klev av senast.

Sätt in 200 spänn – och få 800 kronor att spela för! Den dealen har du här.

5. Norrköping – Kalmar 1(x2)
• 5 vinster + 1 kryss på de sex senaste för Peking och det är ju svårt att klaga på den formen! Men snart åker man på en smäll och det kan mycket väl komma mot KFF som börjar hitta form och som också brukar trivas utmärkt på Parken (en förlust på de sju senaste matcherna där.)

6. Assyriska – Brommapojkarna 1
• Jobbig säsongsstart för BP som bara skrapat ihop tre pinnar. Assyriska har också många torsk på slutet men man har också mött många bra lag och spelat mycket på bortaplan. Inte lika bra motstånd nu och risk att kräftgången fortsätter för BP.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Ljungskile – Östersund 1(x)
• ÖFK imponerar och har fortfarande inte förlorat i serien efter tio omgångar (6 4 0). Man har spelat oavgjort mot en del topplag och jag tror inte att man är speciellt missnöjt med en pinne borta mot LSK heller, som vanligtvis är väldigt starkt hemma (och suger borta).

8. Utsikten – Jönköping 2
• Serieledande J-Södra öser inte på lika mycket borta som hemma, men såklart bör man vara favorit mot Utsikten. Ska vara klasskillnad, men drar procenten iväg allt för mycket så blir det minst en kryssgardering för mig.

9. Varberg – Degerfors 1(x) M
• Dif har tre bortasegrar, men de har också kommit mot svagt motstånd. Man möter ett vanligtvis svårslaget Varberg och procenten på tvåan lockar inte mig just nu. Men Degerfors har ju Peter Samuelsson i kanonform och kan såklart ta med sig alla poäng om han vaknar på rätt sida. Helgardering för den som har råd.

Sätt in 1500 spänn – få 3000 kr att spela för! Kolla in det här.

10. Värnamo – IK Frej 1
• Värnamo har inte riktigt kommit igång trots en hel del kvalitet, framförallt framåt. Jag tror att det eventuellt kan bli ketchup mot Frej som inte känns speciellt imponerande på bortaplan. Hattrick av Cederqvist? 🙂

city_ad_728x90Vi ses vid de enarmade banditerna!

11. Vasalund – Carlstad 1(x2)
• Vasalund verkar vara helt under isen och jag känner noll förtroende för laget just nu. Och då är det ganska enkelt att placera garderingarna med tanke på hur hög procenten är på ettan. Carlstad är inte fantastiskt men som nykomling är man såklart heltaggat i varje match för att bärga alla poäng man kan. Skrällchans?

12. Norrby – Oskarshamn 1(x2)
• Tre hemmamatcher och NOLL gjorda mål för Norrby. Deppigt. Jag är inte helt övertygad om att man får stopp på den pissiga trenden mot Oskarshamn som inte ska underskattas.

13. Qviding – Öster (x)2
• Öster har visserligen tre bortasegrar den här säsongen men de har också kommit mot seriens tre sämsta lag, rent tabellmässigt. Man har haft lite missflyt i de två senaste matcherna och letar efter vinnarformen igen. Man ska vara vassare än Qviding och just nu lirar jag på bortapoäng.

Du kan alltså fortfarande få 100 spänn utan att du behöver sätta in några pengar. Kolla in dealen här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.