Stryktipset, vecka 22, 2 juni 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 22, 2 juni 2017

Massa miljoner i jackpot, många skrällchanser och stora möjligheter till hög utdelning! Jag testar R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Juventus – Real Madrid (1x)2
• Shit vilken match! Nästan lika kvalitativ och spännande som KFF-ÖSK i match 3. 😉 CL-finalen spelas i Cardiff och jag räknar med att den är målsnål och tajt. Krysset ska med alla dagar i veckan…det ska även de andra tecknen!

 

2. Jönköping – Malmö FF (x)2 M
• Det känns som om det är Malmös år. Man har det där lilla extra och verkar alltid kunna sno med sig tre pinnar till slut. J-Södra är inte kattskit direkt och vann hemma mot MFF förra säsongen – 3-2 och två mål av Cibicki…som nu spelar i MFF.

 

3. Kalmar FF – Örebro SK 1
• ÖSK vann visserligen senast och spelade även bra mot Sirius, men motståndet var väldigt decimerat och jag behöver se mer kontinuitet hos mitt älskade Örebro innan jag litar på laget. Naturgräs som gäller, något som gynnar KFF som börjar få en allt kortare skadelista. Max kryssgardering.

 

4. Östersund – GIF Sundsvall 1(x) M
• Norrlandsderby där ÖFK såklart ska vara favorit men det är ju ett skämt att ettan streckas till ca 80%. Och när det är härliga miljoner i jackpot så känns det naturligt att åtminstone ta med ett kryss.

 

Leta spel i lägre divisioner på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

5. Brommapojkarna – Degerfors 1(x2)
• Usch vad jag hatälskar sådana här höga procent. Jag är inne på att BP får en reaktion snart, men frågan är om den kommer nu eller inte. Sargon är het i Degerfors, och kanske kan han fixa poäng åt gästerna? Man måste strössla lite ibland!

 

6. Syrianska – Dalkurd (x)2
• Syrianska är inte oävet hemma men får troligtvis problem med en formstarkt Dalkurd. Jag testar x2 och hoppas att det räcker.

 

7. Värnamo – IK Frej 1(x)
• Bottenmöte och det känns lite märkligt att Värnamo streckats så pass hårt ändå. Frej är ju ingen vinstmaskin direkt, men jag tror ändå att man har möjlighet att störa. Minst krysset följer med på min kupong.

 

8. Öster – Norrby 1 (2) M
• Massor av sumpade målchanser för Öster på sistone. Spelet finns där, nu gäller det bara att hänga baljorna. Skakigt hemmaförsvar och skrällchansen känns påtaglig.

 

9. Akropolis – Vasalund 1(x2)
• Detta kan bli en underhållande match mellan två offensivt spelande gäng. Ceesay gjorde debut för Vasalund senast och gjorde mål direkt. Akropolis är vanligtvis starkt hemma och får utgångstecknet. Men hur många garderingar behövs det…?

 

Betsson utsåg ju Sparka & Spring till Sveriges bästa bettingblogg en gång i tiden – så naturligtvis borde du skaffa ett konto där.

 

10. Enskede – Brage 2
• Ok, ibland får man väl acceptera att procenten ballar ur. Botten mot toppen och det ska mycket till (läs underskattning) för att suveräna Brage ska tappa poäng mot ett uselt Enskede.

 

11. Assyriska BK – Mjällby 1(x)
• Assyriska har visserligen vunnit sina tre spelade hemmamatcher men det har också varit mot idel bottengäng. Tuffare motstånd nu. Mjällby står utan bortaseger men i senaste bortamatchen kryssande mot serieledande Landskrona.

 

12. Karlskrona – Skövde 1
• Efter en fin inledning på säsongen så går det trögare för Karlskrona. Hemmaspelet är dock alltid bra och poäng räknar jag med hemma mot Skövde. Tester väl singelettan då även fast det bär lite emot.

 

13. Kristianstad – Ljungskile 2
• LSK känns väldigt stabilt och har bara torskat mot Landskrona. Kristianstad övertygar inte på mig, även fast man bara torskat en av dem fem senaste matcherna. Procenten på singeltvåan känns helt ok just nu. Liten chansning såklart, så ta med krysset om du har råd.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.