Stryktipset, vecka 20, 21 maj 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 20, 21 maj 2016

Trevlig kupong den här veckan som inleds med cupfinalstema! Finaler i flera av de stora ligorna och visst vore det lite kul om Crystal Palace kunde skrälla i England? 🙂

En annan rolig sak på lördag är att ÖSK Söder dam, som Sparka & Spring är huvudsponsor till, kommer till Stockholm och spelar mot Boo IF. Jag ska naturligtvis vara på plats och föra ett jävla liv!

Här är mitt spelförslag. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Crystal Palace – Manchester U (1x)2
• FA-cupfinal på Wembley. Allt kan hända även fast United ska vara liten favorit. Crystal Palace har fokuserat länge på den här matchen och kan inte räknas bort.

 

2. Marseille – PSG 2
• Cupfinal i Frankrike som spelas på Stade de France i Paris. Kraftig fördel PSG! Cupen är inget man tar lätt på i Frankrike så räkna med starka elvor.

 

3. Milan – Juventus 2
• Cupfinal på Olympiastadion i Rom. Juventus är ju snäppet värre än alla lagen i Italien och ska såklart vara favorit. Allt kan såklart hända i en avgörande match, men är inte Juve lite för bra och stabilt?

4. B München – Dortmund 1(x) M
• Cupfinal på Olympiastadion i Berlin. Som vanligt är det Tysklands två jättar som möts. Jag tycker att procenten på Bayern är lite saftig och Dortmund kan absolut störa.

 

5. GIF Sundsvall – Östersund 1(x2)
• Norrlandsderby! ÖFK gör det riktigt bra just nu och möter Giffarna som är på väg ned i form. Helst alla tecken!

 

6. IK Frej – Örgryte (x)2
• Öis är inget magiskt bortagäng, men ska kanske ändå vara liten favorit här. Mittbacken Anklev dock avstängd för gästerna. Krysset känns givet att ta med.

7. Sirius – Degerfors 1(x) M
• Kapcevic är har gjort tre mål på två matcher för Sirius som börjar komma igång efter en trög inledning. Det finns dock mycket hjärta hos gästande Degerfors och procenten på ettan börjar bli jävligt hög.

 

8. Trelleborg – Ljungskile 1
• Det börjar se lite bättre ut för TFF som är svårslaget hemma. Pode har gjort tre mål på två matcher och kanske kan han avgöra mot LSK som har det lite motigt just nu. Procenten på ettan funkar.

 

9. Värnamo – Syrianska 1(x) M
• Svårbedömd match mellan två lag som har mycket i sig när allt stämmer. Värnamo vanligtvis starkt hemma och jag tror att man grejar poäng även den här matchen. Mittbacken Mattias Liljestrand avstängd för gästerna.

10. Husqvarna – Trollhättan 1(x)
• Öppet möte. Vanligtvis ska Husqvarna vara ganska stor favorit men skadan på lagkaptenen Karlefjärd senast gör att oddsen jämnas ut lite. Nykomlingen FCT har gjort det bra på resande fot och kanske få med sig någonting.

 

11. Kristianstad – Tvååker 1
• Visst ska Kristianstad vara favorit mot nykomlingen Tvååker som troligtvis kommer ta sina flesta poäng på hemmaplan. 60% på ettan är dock i högsta laget och har man råd kan en gardering vara på sin plats.

 

12. Forward – Umeå 1(x)
• BK Forward saknar Stellan Carlsson som är avstängd. Man borde klara sig hyfsat hemma på Trängen ändå men någon säker seger är det definitivt inte. Umeå trivs visserligen bättre på konstgräs och borde vara hyfsat nöjt med en pinne.

 

13. Västerås – Carlstad 1(x2)
• Enorma skadeproblem för VSK som kan sakna sex spelare till den här matchen. Och med tanke på favorittippat man är så tycker jag att det är på sin plats att dra till med lite skrällgarderingar. Carlstad är visserligen inget vidare på bortaplan, men ibland måste man chansa.

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.