Stryktipset, vecka 21, 28 maj 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 21, 28 maj 2016

Herregud vilka storlag det är på kupongen: Real, ÖSK och BK Forward – vilken fotbollsfest vi har att vänta! 😉 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. R Madrid – At Madrid 1(x2)
• Vilken match! CL-final som spelas i Milano. Real verkar bli ganska stor favorit, men jag tänker inte räkna bort Atlético – lillebror har vuxit sig riktigt stor och stark! Många i dessa lag kommer att spela EM, en liten turnering som jag är överjävligt pepp på! Hoppas du är det också för du kan nämligen vinna en Ipad om du lirar på Sveriges matcher – läs om det här.

 

2. AIK – Örebro 1
• Stormatch i match 1 och en ÄNNU större drabbning i match 2 när mitt kära Örebro Sportklubb ger sig in på kupongen! 🙂 AIK har håvat in trepoängare under Norling, men spelet har väl lämnat mer att önska. Carlos Strandberg fortsatt avstängd. Isak tveksam till spel, detsamma gäller Gerzic i ÖSK. Öret svajar en hel del på resande fot. Hoppas jag har fel!

 

3. Jönköping – Sundsvall 1(x)
• Klurigt mellan två gäng som haft en fin vårsäsong. Naturgräset i Jönköping borde vara en fördel för J-Södra. Luktar kryss om det här! Helst alla tecken.

 

4. Östersund – Malmö 2
• Ganska mycket skadebekymmer hos MFF och oklart vilken elva man kommer att ställa på planen. Visst ska man vara favorit hur som helst. Svidande 0-5-torsk för ÖFK mot Giffarna senast – skapar förlusten osäkerhet eller stärkande revanschlusta? 2.00 x pengarna på MFF hos Unibet just nu. Kan bli några hundralappar för mig där.

 

5. Dalkurd – Frej 1(x) M
• Dalkurd är riktigt svårslaget hemma och även fast Frej har hög kapacitet så får man nog sikta in sig på försvarsspel. Ca 65% på ettan på ett lag som vunnit EN hemmamatch (1 3 0), det funkar inte för mig.

 

6. Degerfors – Assyriska 1(x2)
• Det borde finnas en rejäl dos revanschlusta hos Degerfors efter 0-6 borta mot Sirius senast. Skador och avstängningar störde då och kanske kan man ställa ett starkare lag på planen när tabelljumbon Assyriska kommer på besök. Stirra dig inte blind på tabellen bara – sedan tränarbytet har gästerna lyft sig ordentligt och det är mycket möjligt att den positiva trenden håller i sig.

 

sosipadfacebook

 

7. Ljungskile – Ängelholm 1
• Nästan smärtsamt att se Ängelholm spela boll just nu. Fem raka torsk och 19 insläppta mål på dessa matcher. LSK är långt ifrån vad man en gång var, men hemma är man svårslaget och jag skulle bli förvånad om det blev något annat än en etta.

 

8. Varberg – Sirius (x)2 M
• Sirius ska vara favorit, men inget lag åker till Varberg och bara hämtar tre pinnar. Men en lika gedigen insats som senast så är det mycket möjligt att Sirius tar ytterligare en seger. Procenten på tvåan kan balla ur – en kryssgardering gör att allt känns mycket bättre.

 

9. Akropolis – Forward 1(x)
• Jahopp, då tar vi steget ner i division 1 och stöter på BK Forward, klubben där jag agerade blekfet rundningskon i början på 90-talet. Föreningen har naturligtvis haft det fruktansvärt svårt att klara sig utan mina insatser sedan dess men trots en 20 år lång övertalningskampanj så har jag valt att fokusera på annat. Så, vad betyder detta för helgens match? Ja, men det betyder 1x naturligtvis! 🙂

 

1000 kr i insättningsbonus – kolla in det här.

 

10. BP – Sleipner 1(x) M
• Vad jag kan se på procenten så spelar Barcelona hemma i den här matchen. Eller vänta nu, det är visst Brommapojkarna så fått tipparnas gigantiska förtroende! Se på fan. Ok, hemmalaget SKA vinna, men till över 80%? Inte en snöflingas chans i helvetet.

 

11. Carlstad – Team TG 1(x2)
• Tre torsk borta och tre vinster hemma – det är Carlstads facit så här långt. Men jag gillar inte procenten här heller. Carlstad har visserligen tre hemmasegrar men det har varit knappa vinster mot mediokra lag. Team TG (dessa jävla namn!) är inget topplag direkt, men man har visat upp en ok defensiv och kan mycket väl störa. Slutar väl 5-0 bara för det. 🙂

 

12. Qviding – Tvååker 1 (2)
• Fem raka torsk och bara ETT mål gjort på dessa. Det har verkligen inte börjat bra för Qviding. Kanske kan desperationen räcka till tre poäng – kanske slutar det i ännu en pinsam torsk.

 

13. Rosenborg – Molde 1
• Ettan mot tvåan, men det ska ändå mycket till för att Molde, som inte imponerar borta, ska skrälla mot Rosenborg. Hemmalaget är otroligt starkt just nu och ettan känner jag mig bekväm med.

 

Erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.