Stryktipset, vecka 21, 27 maj 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 21, 27 maj 2017

Tunga lag på kupongen den här veckan – som Oddevold och Sandviken exempelvis. Men även Barcelona, Arsenal, Dortmund och Chelsea är ju helt ok. 🙂 Jackpot på tio mille så leta skrällar! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – Chelsea (x)2
• FA-cupfinal på Wembley. Procentmässigt är det ingen rolig match att gardera, men det känns ganska öppet. Även fast PL-mästarna Chelsea måste ses som liten favorit. Räcker x2?

 

2. Barcelona – Alavés 1
• Final Copa del rey, spelas på Vicente Calderon (Madrid). Viktigt för Barcelona som misslyckades i CL och som “bara” slutade tvåa i ligan. Naturligtvis dunderetta.

 

3. Frankfurt – Dortmund 2
• Final i tyska cupen och den spelas på Olympiastadion i Berlin. Dortmund har förlorat de tre senaste åren, men nu har man verkligen en bra chans att knipa titeln.

 

4. Djurgården – AFC Eskilstuna 1(x)
• Alltså sådana här höga procent sticker ju lite i ögonen. Uppåt 80% på Djurgården känns väl i saftigaste laget i en liga där i stort sett alla lag kan kryssa med varandra.

 

Betsson utsåg ju Sparka & Spring till Sveriges bästa bettingblogg en gång i tiden – så naturligtvis borde du skaffa ett konto där.

 

5. Norrköping – Halmstad 1(x)
• Samma resonemang som i match 4. Visst, hemmalaget ska vinna men med 0-2 hemma mot Sirius och 0-0 hemma mot Giffarna så måste man väl ändå pilla med ett kryss? Eller?

 

6. Kalmar FF – GIF Sundsvall 1(x2)
• Fortfarande stora skadebekymmer hos KFF, som dock börjar få tillbaka lirare – men jag vill gärna se startelvan innan jag bestämmer mig helt här. Sundsvall defensiv är vanligtvis svårforcerad och mycket möjligt att detta blir en målsnål historia.

 

7. Dalkurd – Åtvidaberg 1
• Inget lag åker till Dalarna och snor med sig poäng bara sådär. Dalkurd är vrålstarkt hemma och med tanke på de defensiva avbräcken hos gästerna så känns ettan trolig.

 

8. Degerfors – GAIS 1(x2)
• Två lag som blandar och ger. Jag har svårt att känna något förtroende för något av lagen och att det här kan gå lite hursomhelst. Fan vad fint det är med helgarderingar ändå!

 

9. Norrby – Frej 1(x2)
• Viktiga poäng på spel mellan två lag som slåss i botten av tabellen. Det känns ändå som om båda lagen är lite på gång och att det finns en ganska hög högstanivå hos båda lagen.

 

10. Varberg – Falkenberg (x)2 M
• Prestigefyllt Hallandsderby där ingen kommer att vika ned sig. Historiskt sett brukar FFF dra det längsta strået – jag drar en liten rövare och streckar från höger. Gästerna känns lite på gång.

 

Leta spel i lägre divisioner på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

11. Sollentuna – Sandviken 1(x2)
• Ok, Sollentuna har inlett starkt och Sandviken har haft det knackigare. Men serien är ung och jag gillar inte procenten på ettan. Jag tror att det är mycket jämnare än vad procenten säger just nu. 1x eller helst helgardering!

 

12. Qviding – Oddevold 1(x)
• Svettigt möte mellan två gäng som inte riktigt får det att lossna. Oddevold trivs bäst hemma mot naturgräset och plastmattan får avgöra mina tecken här.

 

13. Utsikten – Karlskrona 1
• Det här blir riktigt jobbigt för nykomlingen Karlskrona som ställs mot ett av seriens bästa lag. Gästerna kan få tillbaka några kuggar, men ettan känns ändå stark.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

 

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.