Stryktipset, vecka 21, 23 maj 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 21, 23 maj 2015

Märklig helg då Stryktipset spelas på söndag men spelstopp är som vanligt på lördagen. Jävligt skumt tyckte jag och kontaktade Svenska Spel för att få klarhet i det hela. Svaret har du nedan…men jag tycker ändå det är märkligt att man inte kan skjuta på inlämningstiden lite. Ajja, skitsamma – här kommer veckans förslag. R-4-4-144 (12) + 1 halv. 288 kr. Lycka till! BB

Skärmavbild 2015-05-22 kl. 18.51.06

1. Arsenal – WBA 1(x) M
• Gunners är i praktiken klar ligatrea om man inte klappar igenom totalt här. Tre raka hemmamatcher utan mål framåt så formen är ju inte direkt övertygande. Möter ett WBA i superform – fem raka utan torsk med bl a vinst mot Chelsea och United samt oavgjort mot Pool. Garderingen är given. Krävs det helgardering till slut?

2. Aston Villa – Burnley 1
• Tränare Sherwood har sagt att inte ska vila några lirare i Aston Villa, det trots att man spelar FA-cupfinal om en vecka. Och visst, det kanske är sunt att försöka gå in i den vrålviktiga finalen med en skön seger i ryggen. Dessutom vill man säkerligen revanschera sig för 1-6-torsken borta mot Southampton senast.

3. Chelsea – Sunderland 1(x)
• Kan det vara aktuellt med gardering är också kanske? Hazard riskerar att missa då han ska dra ut en visdomstand (det är sant) och Fabregas är ju avstängd efter sitt röda kort mot WBA. Sunderland grejade kontraktet senast när man klarade 0-0 borta mot Arsenal och kan spela avslappnat.

Sätt in 200 spänn – och få 800 kronor att spela för! Den dealen har du här.

4. Crystal P – Swansea 1
• CP vann mot Pool senast efter fyra raka torsk och mycket möjligt att man rider vidare på den vinsten och avslutar säsongen snyggt hemma. Ki Sung-yueng saknas för Swansea som tros rotera lite – bl a svenskbekantingen Modou Barrow. Testar ettan till ok procent.

sosfotboll

5. Everton – Tottenham (1x)2
• Spurs är ett av få lag som har någonting sportsligt att spela för i Premier League – man ligger sexa, bara en poäng upp till Pool på femte. Dessutom jagas man av Southampton som är en poäng efter. Everton får klara sig utan Lennon som inte får lira då han är inlånad från just Tottenham. Brukar bli tajta matcher lagen emellan och ett oavgjort resultat skulle inte ge mig en hjärtattack direkt.

6. Hull – Manchester U (1) 2
• Blir det Championship för Hull nästa säsong? Man har två poäng upp till Newcastle och måste alltså besegra United samtidigt som Newcastle tappar poäng hemma mot West Ham (Hull har bättre målskillnad). Möjligt? Såklart! Troligt? Nja, men visst fan kan det gå! Det krävs mycket för att United ska ta andraplatsen från Arsenal – tre poäng skiljer lagen åt + att Gunners har sju måls bättre målskillnad.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Leicester – QPR 1
• Vilken fantastisk vår Leicester har haft! Det såg länge mörkt ut men nu har man mirakulöst grejat kontraktet. QPR däremot lirar i Championship nästa säsong. Danny Simpson och David Nugent missar för Leicester medan gästerna ser ut att få klara sig utan målisen Rob Green och viktige försvararen Steven Caulker. Procenten börjar kanske bli hög på Leicester, men man spelar som i trans och jag tror att QPR får avsluta med en torsk. Ulloa avgör?

8. Manchester C – Southampton 1(x2)
• Fem raka segrar för City som säkrat andraplatsen bakom Chelsea. Southampton har liten chans på femteplatsen vid seger + att Pool och Spurs tappar poäng. Motivation nog? Det kan det mycket väl vara. City har många hemmasegrar på senare tid men har också mött ganska mediokert motstånd.

Sätt in 1500 spänn – få 3000 kr att spela för! Kolla in det här.

9. Newcastle – West Ham 1 (2)
• En futtig poäng på tio matcher för Newcastle och det är helt sjukt att man faktiskt inte åker ur – en bra höst är förklaringen till det. 🙂 Men helt klara är man inte som sagt, då det krävs seger mot Västra Skinkan för att man ska vara säker på spel i Premier League nästa säsong. Elva raka ligamatcher på bortaplan för West Ham utan seger…men man har också haft tufft motstånd på resande fot.

10. Stoke – Liverpool (1x)2
• Pool måste vinna för att säkra femteplatsen, men lätt blir det inte mot ett hemmastarkt Stoke. Gerrard spelar sin sista match för Liverpool. Svårbedömt, känns lite som om vadsomhelst kan hända…ja förutom att Mario Balotelli gör mål då förstås. Gör Gerrard mål i sin sista match? Det kan du lira på här.

980x120px

11. Halmstad – IFK Göteborg 2
• Ska vara klasskillnad här. HBK kommer få det svettigt att hänga kvar medan Blåvitt antagligen kommer att vara med och slåss om guldet. Vibe börjar verkligen hitta målet och man trivs bra på naturgräset. Halmstad har bara vunnit en gång av de tio senaste matcherna man tagit emot Göteborg på Örjans vall.

12. Kalmar FF – Malmö FF (x)2
• Jaha MFF, 0-3 hemma mot Häcken senast – revanschsuget nu och KFF kommer få det bökigt. Tappar MFF poäng för tredje matchen i rad så kan det nog bli lite oroligt i det ljusblå lägret. Jag känner mig inte säker med en spiktvåa.

13. Örebro – Gefle 1(x2)
ÄNTLIGEN seger för mitt kära ÖSK senast! Det måste berott på att jag spelade x2 på Åtvid. 😉 Den stora skillnaden mellan de två lagen är att Gefle har anfallare – ÖSK däremot slänger fram offensiva mittfältare på topp som får göra sitt bästa där framme. Och ja, ibland blir det väldigt uddlöst.

Du kan alltså fortfarande få 100 spänn utan att du behöver sätta in några pengar. Kolla in dealen här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

city_ad_728x90Vi ses vid de enarmade banditerna!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.