Stryktipset, vecka 20, 20 maj 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 20, 20 maj 2017

Detta är ingen vanlig stryktipsvecka, för den här veckan är undertecknad på plats och bevakar kupongen på plats! Resan går till Halmstad och Örjans Vall – jag förstår att du måste vara fruktansvärt avundsjuk på den trippen och matchen mellan HBK och ÖSK. Ungefär som ett Manchester-derby på Old Trafford. 🙂 R-4-4-144 (12). Lycka till! /BB

1. Arsenal – Everton 1
• Sista omgången i Premier League! Fördel Gunners som fortfarande har en CL-plats att spela om. Everton är klar sjua och borde vara mindre motiverat än hemmalaget. Arsenal är en poäng bakom Pool (möter Boro hemma) och tre poäng efter Man C (möter Watford borta).

 

2. Burnley – West Ham 1(x)
• Ingen tvekan om utgångsettan här. Burnley har varit vrålstarkt hemma den här säsongen och ett skadedrabbat Västra Skinkan kan få det besvärligt. 1x borde räcka långt.

 

3. Chelsea – Sunderland 1
• Seriesegraren mot jumbon. Visst kan det bli kraftig rotation i Chelsea, men det ska såklart ändå räcka till seger – vill avsluta snyggt inför hemmapubliken.

 

Betsson utsåg ju Sparka & Spring till Sveriges bästa bettingblogg en gång i tiden – så naturligtvis borde du skaffa ett konto där.

 

4. Hull – Tottenham (x)2
• Stor besvikelse i Hull förstås då man åker ur högstadivisionen. En lång skadelista som vanligt. Spurs har haft en fantastisk säsong och kommer att sluta tvåa. Man lär dock inte spara på krutet här då Kane ska försöka vinna skytteligan (leder med två mål före Lukaku).

 

5. Liverpool – Middlesbrough 1
• Pool slåss som sagt om en CL-plats och motivationen är på topp, samtidigt som Boro redan är klart för Championship. Ettan borde ju kännas säker, men jag gillar inte riktigt när procenten blir så här hög på Liverpool – man är inget Chelsea eller Man C som man “vet” vinner på hemmaplan. Jag ska försöka få med en rolig gardering till slut…kanske…eventuellt…men troligtvis inte. 😉

 

6. Manchester U – Crystal P 1(x2)
• Inte en chans att jag spikar United. Man siktar på EL-titeln och det skulle inte förvåna mig om man roterar på de flesta positioner. Bra läge för Crystal Palace att skrälla. Alla tecken!

 

7. Swansea – WBA 1(x2)
• Efter mycket om och men så står det klart att Swansea spelar i Premier League även nästa säsong. WBA har haft det motigt på slutet men gör på det stora hela en bra säsong och kan sluta som bäst åtta. Öppet. Jag vill gärna se startelvorna innan jag bestämmer mig helt.

 

8. Watford – Manchester C 2
• Tränaren kommer att lämna Watford efter säsongen (tydligen strider mellan honom och vissa spelare) medan City slåss om en tredjeplats. Tvåan känns självklar just nu.

 

9. Southampton – Stoke 1(x)
• Hemmafördelen känns tung här och 1x känns spontant tryggt. Stoke dras med skadebekymmer och vill bara att säsongen ska vara över. Southampton är svårslaget och tar hem åttondeplatsen vid seger.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

10. Halmstad – ÖSK 1(x2)
• Å fy fan. Lördag morgon kl 06.20 går tåget som ska ta mig från Stockholm, via Lund(!) till Halmstad. En lång resa för en viktig match i botten av allsvenskan. Vilket av dessa krisgäng ska få en nystart med tre viktiga poäng? Eller blir det som senast när jag såg lagen på plats i Halmstad – 0-0 och spöregn? Jag hoppas på Örebro förstås, men närking som jag är så är jag aningens skeptisk. Helgardering får det väl bli då.

 

11. Östersund – Kalmar FF 1
• Lång frånvarolista hos KFF som har det kämpigt just nu. Hopcutt avstängd för hemmalaget som ska ses som stor favorit. ÖFK dominerade stort mot Sirius senast men fick inte hål på gästerna och matchen slutade 0-0. Mycket möjligt att man får bättre utdelning nu.

 

12. BP – Varberg 1(x)
• Brommapojkarna har visat sig lite mänskligare på slutet men ser fortfarande starkt ut. Varberg är inte kattskit och jag vill inte räkna bort laget helt här. Hängslen och livrem med 1x?

 

13. Åtvidaberg – Trelleborg (1x)2
• Klurig match mellan två lag som blandar och ger. Jag vill helst inte utelämna något tecken, och då går jag fanemig inte det heller! ÅFF fortfarande utan hemmaseger, men det kan lossna snart.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.