Stryktipset, vecka 2, 16 januari 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 2, 16 januari 2021

Ännu en helg är här och ännu en stryktipskupong att sätta tänderna i! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Leicester – Southampton 1(x)
• Leicester brukar ha de svårt hemma mot Saints och visst kan gästerna störa igen. Ings har visserligen covid och missar, men man har visat tidigare att man kan leverera även utan honom. Räcker 1x?

 

2. Fulham – Chelsea (x)2 M
• Imponerade insats av Fulham senast när man välförtjänt tog poäng borta mot Tottenham. Chelsea har bara en seger på de sex senaste ligamatcherna och jag tycker absolut inte att det känns tryggt med spiktvåa. Fulham är riktigt starkt just nu och en kryssgardering tycker jag att det är värt.

 

3. Leeds – Brighton 1(x2)
• 2 8 8 på 18 spelade matcher för Brighton som ligger och balanserar på nedlfyttningsstrecket. Leeds agerar ojämnt men sköter sig hyfsat hemma på Elland Road. Helst alla tecken.

 

4. West Ham – Burnley 1(x)
• Bara en torsk på de sju senaste tävlingsmatcherna för West Ham, så även fast man ”bara” ligger tia så borde självförtroendet vara gott. Bara en bortaseger för Burnley hittills och jag tror inte att det blir en till här.

 

5. Blackburn – Stoke 1
• Svag form för Stoke som bara har en seger på de nio senaste…den kom hemma mot just Blackburn. Rovers är inte så mycket hetare med två segrar på de nio senaste. Hemma brukar Blackburn vara starkt och man borde ha bra vinstchans mot Stoke.

 

6. Cardiff – Norwich 2
• Norwich toppar tabellen och man ska ha bra chans att ta tre pinnar till. Cardiff har en hög nivå, men ska i normala fall få det svårt. Norwich har vunnit tre av de fyra senaste besöken hos Cardiff.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Barnsley – Swansea (1x)2
• Två gäng med bra självförtroende som drabbar samman. Tre raka ligasegrar hemma för Barnsley, men motståndet har varit sådär och nu blir det verkligen en värdemätare när Swansea gästar.

 

8. Bristol C – Preston (x)2
• Inget av lagen går att få ordentligt om dyker jag. Båda agerar ojämnt och blandar resultaten ordentligt. Preston trivs dock riktigt bra borta mot Bristol – de åtta senaste mötena här har slutat i tre kryss och fem Prestonsegrar. Jag kryssar från höger.

 

9. Watford – Huddersfield 1
• Lite läskigt att spika Watford trots den tveksamma formen. Men det är framförallt borta som man darrar – hemma brukar man vara vassare. Samtidigt är Huddersfield riktigt risigt på resande fot, där man bara har två poäng på de sex senaste matcherna.

 

10. Nottingham – Millwall 1(x)
• Forest har fått någorlunda ordning på spelet och har nu sex raka utan förlust. På de tio senaste hemmamatcherna är det bara Brentford och Swansea som åkt därifrån med full pott. Millwall är inte chanslöst men jag tror att man får nöja sig med max en pinne.

 

 
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

11. Bournemouth – Luton 1
• Trots hög procent på ettan så kör jag ändå på den spiken. Luton gör det bäst hemma och får det inte alls att stämma på bortaplan. Bournemouth har gjorta flest hemmammål av samtliga lag och det lär skapas chanser även mot Luton, som gjort minst bortamål av samtliga lag…

 

12. Coventry – Sheffield W (1x)2
• LOTTAS. Fördelning: 5-5-6

 

13. QPR – Wycombe 1(x2)
• LOTTAS. Fördelning: 11-3-2

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.