Stryktipset, vecka 2, 10 januari 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 2, 10 januari 2015

Massa miljoner i jackpot och stora förhoppningar om fin utdelning på stryket! Jag testar R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1200 kr i insättningsbonus hos Unibet just nu!

1. Burnley – QPR 1
• QPR fortsatt utan bortapoäng och det blir inte lätt att ändra på det när man kommer till Turf Moor. Burnley har ett tacksamt spelschema ett tag framöver och kan börja klättra redan nu.

2. Chelsea – Newcastle 1
• På de tio senaste mötena lagen emellan har Newcastle faktiskt vunnit hälften. Men det är andra tider nu. Skadedrabbat och formsvagt Newcastle som även har Cissé avstängd. Chelsea har revansch att utkräva efter jobbiga torsken i senaste ligamatchen mot Spurs.

3. Everton – Manchester C (x)2
• Sergio Aguero, Vincent Kompany och Edin Dzeko är tillbaka i Citys trupp efter skada och visst ska man vara favorit mot Everton som går knackigt i ligan. X2 räcker? Spela på målskyttar här.

23

4. Leicester – Aston Villa 1(x2)
• Leicester har värvat Schwarzer från Chelsea och han lär vakta målet nu. Nye spännande anfallaren Kramaric kommer dock inte till start verkar det som. Sex raka hemmamatcher utan seger för Leicester medan Villa tagit endast en trepoängare på de åtta senaste bortamatcherna. Svårbedömt.

5. Swansea – West Ham 1(x)
• Västra Skinkan känns lite på väg ner i form och kan få det jobbigt mot ett vanligtvis hemmastarkt Swansea. Dock saknar hemmalaget tillgång till Wilfred Bony som lirar Afrikanska mästerskapen (han är på g till Chelsea eller City för typ  350 miljoner). Gomis lär lira istället. Procenten på tvåan lockar inte mig just nu.

6. West Bromwich – Hull 1(x2)
• Hull stretar på trots gedigen skadelista. WBA borde ta sig ur sin formsvacka snart, men det känns långt ifrån säkert och jag tycker att man blivit för stor favorit mot ett oberäkneligt Hull som aldrig riktigt kan räknas bort.

SE_January_Sale_Generic_Affilliates_716x300

7. Blackpool – Millwall 1(x)
• Speciell match för tränare Ian Holloway i Millwall som tränade just Blackpool tidigare. Hemmalaget ligger tvärsist i Championship men en upphämtning bör inte vara omöjlig. Nio poäng upp till över strecket där Brighton ligger på samma poäng som Millwall. Alltså otroligt viktiga poäng på spel! Blackpool är faktiskt inte dåligt hemma och jag tror att man tar poäng. Williams saknas för gästerna medan Blackpool tagit in nya Sene och Hall.

8. Bolton – Leeds 1
• Bolton ska såklart vara favorit mot Slamp-Leeds som bara skrapat ihop en pinne på de sex senaste ligamatcherna och bara två poäng på de åtta senaste bortamatcherna. Efter en svag inledning på säsongen så har Bolton bara en torsk på de tio senaste tävlingsmatcherna. Dessutom har man visat sig vara vrålstarkt hemma på sistone.

9. Bournemouth – Norwich 1
• Tabellettan Bournemouth är naturligtvis förbannat bra och har inte förlorat en ligamatch sedan 30 september! Alex Neil ny tränare för Norwich som kan kriga till sig en pinne om allt stämmer. Men det blir otroligt svårt om Bournemouth fortsätter att leverera.

980x120px

10. Cardiff – Fulham 1(x2)
• Två före detta Premier League-lag som det onekligen går knackigt för, men där båda ändå kan ses med möjlighet att nå kvalplatserna. Cardiff har ett riktigt bra spelarmaterial men varvar bra insatser med riktigt plattmatcher. Även Fula Skinkan har en bra trupp och kan komma att störa i Wales om allt klaffar. Helst alla tecken.

11. Huddersfield – Watford (1) 2 M
• Watford går riktigt bra i ligan där man bl a har tre raka bortasegrar. Även borta mot Huddersfield brukar man trivas bra och ska ses med god chans till ytterligare tre pinnar. Men samtidigt får man inte underskatta Huddersfields hemmaspel – bara en torsk på de åtta senaste hemmamatcherna. Testar 1 2 här. Två vassa offensiver och det kan bli många mål.

12. Nottingham – Sheffield W 1(x2)
• Nottingham har varit ett riktigt bogeyteam för mig på sistone och jag litar inte alls på laget just nu som bara har två segrar på de 19 senaste tävlingsmatcherna. Viktige Lansbury avstängd. Sheffield W är riktigt stabilt och sällan inblandat i några målfester. Visst luktar det oavgjort mellan två av ligans mest kryssglada gäng men till slut blir det en helgardering för mig.

13. Reading – Middlesbrough (x)2
• Toppform hos gästande Boro som bara en torsk på de tolv senaste tävlingsmatcherna. Skadebekymmer hos Reading men där kapten Jem Karacan eventuellt kan vara tillbaka – efter 16 månaders skadehelvete. Lutar åt bortapoäng.

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.