Stryktipset, vecka 19, 9 maj 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 19, 9 maj 2015

United på kupongen idag! Ja, Carlstad United alltså. Men även ett gäng som heter Manchester United har letat sig in på kupongen. Undrar vad det är för litet skitgäng som snott Carlstads efternamn? 🙂 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

100 spänn gratis att spela för utan att sätta in pengar! Men sätter du in cash så kan du få hela 1500 kr i bonus – kolla in det här.

1.  Aston Villa – West Ham 1
• Benteke är stekhet medan Västra Skinkan verkar ha tagit semester. Senast vann man visserligen mot Burnley, men det var på straff + att man länge spelade med en man mer. Max lyxkryss?

2. Crystal P – Manchester U (x)2 M
• United vann bollinnehavet med 80-20 mot WBA senast…och förlorade med 0-1. Det var tredje matchen i rad utan mål framåt för Manchester. Samma trend är det faktiskt för Crystal Palace som får det svettigt mot ett retat bortalag. Spela på matchen här.

3. Hull – Burnley 1
• Otroligt jobbig förlust för Burnley senast som nu har åtta poäng upp över strecket med nio pinnar kvar att spela om. Har spelarna gett upp nu? Tre poäng som gäller här. Och detsamma gäller för hemmalaget som ligger precis ovanför strecket. Diame missar resten för säsongen för Hull som brukar vantrivas hemma mot Burnley. Men speciella förutsättningar nu.

sosfotboll4. Leicester – Southampton 1
• Viktige David Nugent är tillbaka igen för Leicester som har hittat form i jakten på överlevnad – man har vunnit sex av de sju senaste matcherna och Southampton får det svårt. Gästerna har skador på profilerna Tadic, Schneiderlin och Ward-Prowse. Magen skriker motivationsetta! Kolla in oddsen på målskyttar här.

5. Newcastle – WBA 1(x2)
• Williamson och Janmaat är avstängda för Newcastle som nu har ÅTTA raka förluster och är farligt nära nedflyttning. Hemma har man varit riktigt kasst under våren och frågan är om man kan få ordning på grejerna mot WBA. Jag är inte övertygad.

6. Stoke – Tottenham (x)2
• Inget av lagen imponerar just nu och man verkar ha avslutat säsongen i förtid. Wilson avstängd i hemmaförsvaret, men visst har Stoke bra chans till poäng ändå. Spurs har mest att spela för då en femteplats är inom räckhåll. Man brukar dessutom trivas hyfsat bra borta mot just Stoke.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Helsingborg – Gefle 1(x) M
• Ännu en tuff match för Gefle som har en jobbig start på säsongen. Naturgräs är ju ingen favorit hos gästerna direkt och risk för att det blir ytterligare en nollpoängare. Men ca 75% på ettan är inte ok någonstans.

8. Degerfors – IK Frej 1(x) M
• Degerfors har kommit igång ordentligt och har nu 3 segrar + 1 kryss på de fyra senaste. Stark seger borta mot Grimsta senast. Ska vara favorit hemma mot Frej, men krysset känns inte omöjligt. Hög procent på ettan.

9. Utsikten – Brommapojkarna 1(x2)
• Utsikten brukar vara starkt hemma men såklart annat motstånd i Superettan. BP har verkligen inte startat starkt och jag är tveksam till att man tar sig ur sin formsvacka här. Nykomligen Utsikten kommer att kriga varje match, framförallt mot toppmotstånd som BP – dock har man bara gjort ett mål på de fem senaste matcherna.

10. Varberg – Assyriska 1(x)
• Två spännande lag i årets superetta. Stark seger mot Jönköping senast för Varberg som nu ligger två i tabellen. Det brukar bli tajt mellan de här lagen och jag tror det blir det igen.

city_ad_728x90Vi ses vid de enarmade banditerna!

11. Carlstad – Forward (x)2
• BK Forward (där jag fläskade runt i backlinjen i pojklaget på 90-talet) är ett stabilt lag och borde ha en liten fördel mot nykomlingen Carlstad som inte öppnat på ett fantastiskt sätt. Forward har bara en poäng mer, men har också mött mycket bättre lag inledningsvis. Trist match att helgardera.

12. Lunds BK – Norrby 1(x2)
• Ångestmöte efter bara fyra omgångar! Norrby utan poäng mot Lund som skrapat ihop tre pinnar. Till Norrbys fördel ska man ju ändå säga att man ställts mot seriefavoriterna Öster och Trelleborg. Känns öppet detta.

13. Oskarshamn – Oddevold 1
• Lite dalande form för Oddevold som hade lite flyt nära man räddade poäng senast hemma mot nykomlingen Höllviken. Oskarshamn brukar vara urstarkt hemma och får lite feeling för hemmalaget här faktiskt. Drar en rövare och spikar ettan!

Du kan alltså fortfarande få 100 spänn utan att du behöver sätta in några pengar. Kolla in dealen här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.