Stryktipset, vecka 18, 6 maj 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 18, 6 maj 2017

Skum kupong den här veckan med Premier League, League Two och Allsvenskan – rafflande avslutning i League Two med en futtig omgång kvar. Idag kör jag bara sju halvgarderingar. 128 kr. Lycka till! /BB

1. Bournemouth – Stoke 1(x)
• Bara en vinst på de åtta senaste matcherna för Stoke. Dessutom är bortaformen riktigt svag och man borde få problem med Bournemouth som sällan gör bort sig hemma.

 

2. Burnley – WBA 1(x)
• Så kom den till slut för Burnley – lagets första bortaseger, när man besegrade Crystal Palace. Hemma på Turf Moor är man vrålstarkt och med tanke på att man klarar kontraktet vid seger mot WBA så är motivationen hur hög som helst.

 

3. Hull – Sunderland 1
• Otroligt viktigt match för Hull som balanserar på nedflyttningsstrecket. Tacksamt motstånd för nedflyttningsklara Sunderland och allt annat än tre poäng skulle vara en katastrof.

 

Betsson utsåg ju Sparka & Spring till Sveriges bästa bettingblogg en gång i tiden – så naturligtvis borde du skaffa ett konto där.

 

4. Leicester – Watford 1
• Watford brukar ha det jobbigt på resande fot och det borde bli det igen när man gästar Leicester som gör det riktigt bra hemma den här säsongen. Ettan känns stark.

 

5. Swansea – Everton 1(x)
• Swansea ligger visserligen under strecket, men har tagit fyra viktiga poäng på de två senaste matcherna (2-0 hemma mot Stoke och 1-1 borta mot Man C) och ska inte räknas bort här. Efter Everton har man Sunderland och WBA kvar att möta så visst finns det chans att hänga kvar. Everton kan såklart mycket men jag väljer att putsa bort tvåan.

 

6. Crawley – Mansfield 2
• Då ger vi oss in i sista omgången av League Two med sju stekheta matcher! 😉 Mansfield har häng på en kvalplats men måste vinna här om det ska finnas någon chans.

 

7. Exeter – Carlisle (x)2
• Femman mot sexan, där Exeter är klart för kval medan Carlisle jagas av bakomliggande gäng. Det krävs en vinst för att man ska vara helt klart för kval, men kryss kan eventuellt räcka.

 

8. Grimsby – Plymouth 2
• Plymouth toppar tabellen och är klart för League One! Men titeln säkrar man endast om man tar tre pinnar här. Och med tanke på formen och motivationen så gör man det.

 

9. Hartlepool – Doncaster (1) 2
• Ett av lagen som jagar Plymouth är tabelltvåan Doncaster – man är också helt klart för League One nästa säsong. Man ställs dock mot högmotiverat motstånd i form av Hartlepool som ligger under nedflyttningsstrecket. Det är BARA vinst som gäller för hemmalaget om det ska finnas någon chans på League TWO-spel nästa säsong.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

10. Portsmouth – Cheltenham 1
• Pompey är det tredje laget som är helt klart för League One. Man är två poäng efter Plymouth i toppen och får svårt att komma ikapp. Man kommer dock gå för det och möter tacksamt motstånd.

 

11. Stevenage – Accrington 1
• Stevenage jagar en kvalplats och det är bara på sämre målskillnad som man missar det just nu. Vinst som gäller nu om man ska kunna avancera en ytterst viktig placering i tabellen.

 

12. Wycombe – Cambridge 1 (2)
• Rolig match mellan två lag som båda ligger på 66 poäng och båda har chans på playoff, men bara om man vinner!

 

13. Halmstad – AIK (x)2
• Undertecknad ska åka till Halmstad den 20 maj och se HBK-ÖSK – så naturligtvis följer jag det här mötet extra noggrant. Någon självklar tvåa är det inte för mig. AIK är förstås favorit, men det är klurigt att lira på naturgräset på Örjans Vall. Räcker x2?

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.