Stryktipset, vecka 18, 4 maj 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 18, 4 maj 2019

Nu drar det verkligen ihop sig i England! På veckans stryktipskupong är det riktigt viktiga matcher i både Premier League och League One. Här kommer mitt spelförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Newcastle – Liverpool 2
• Tufft matchande för Liverpool som fick stryk borta mot Barcelona i onsdags – retur på tisdag. Visst borde Klopp rotera lite, men samtidigt måste man prioritera ligan och hoppas att Man C tappar poäng i någon av de två återstående matcherna. Ta med en lyxgardering om du har råd.

 

2. Cardiff – Crystal P (1) 2
• Cardiff bara förlorar och förlorar men ändå har man liten chans att klara sig kvar i Premier League, men då måste man vinna sina två återstående matcher, samtidigt som Brighton förlorar sina (Arsenal och City). Palace har varit bra på slutet och visst har man chans att slå in sista spiken i Cardiffs kista.

 

3. West Ham – Southampton 1(x)
• Southampton säkrade kontraktet senast samtidigt som West Ham bortaslog Tottenham. Sista hemmamatchen för säsongen för Västra Skinkan, och hemma är man starkt – en torsk på de nio senaste matcherna. Lanzini och Nasri kan vara tillbaka i hemmalaget.

 

Gör som över 3500 andra spelare – följ Sparka & Spring på Facebook

 

4. Wolverhampton – Fulham 1
• Fula Skinkan har gjort det bra på slutet trots att man redan är klart för Championship – tre raka segrar. Men Wolves är ruggigt starkt hemma så visst blir det svårt för gästerna att förlänga sviten. Wolverhampton slåss för sjundeplatsen.

 

5. Bristol R – Barnsley 2
• Barnsley säkrade avancemanget till Championship i förra omgången men kan fortfarande vinna ligan. Det snackas om att Rovers, som inte har något att spela för, kan komma att lufta några junisar här. Om Barnsley orkar hålla fokuset så känns tvåan stark.

 

6. Charlton – Rochdale 1
• Charlton är klart för kval och har haft en riktigt fin säsong. Hemma har man inte förlorat sedan i början av oktober och visst vill man behålla sitt fina momentum in i kvalet. Rochdale har inte mycket att spela för och trivs inte speciellt bra på resande fot.

 

7. Doncaster – Coventry 1 (2)
• Doncaster är skakat, men ligger fortfarande på sjätte och sista kvalplats. Man MÅSTE dock vinna den här matchen för att definitivt säkra en kvalplats. Coventry vet hur man sänker topplag och jag tar med en rolig skräll.

 

8. Plymouth – Scunthorpe 1(x2)
• Åh herregud. INGET av lagen har vunnit en enda match på de nio senaste omgångarna, men ändå är detta kupongens kanske viktigaste match. Plymouth och Scunthorpe ligger under strecket men har båda chansen att gå förbi Southend ovanför, men då är det seger som gäller samtidigt som Southend tappar poäng i sin sista match på Sunderland. RAFFLANDE! …och öppet.

 

Jag älskar topptipset! Kupongen hittar du här.

 

9. Portsmouth – Accrington 1(x) M
• Pompey sumpade det ordentligt senast när man föll mot Peterborough och har nu ingen chans att nå en direktplats till Championship, men tar definitivt tredjeplatsen vinst här. Det ska skilja mycket mellan lagen, men typ 80% på ettan är för högt.

 

10. Southend – Sunderland (1x)2
• Viktig match för båda lagen, framförallt för Southend som säkrar kontraktet vid seger – dock har spelet sett allt annat än bra ut. Sunderland spelar inte för sin existens, men vill ha med sig fin form in i kvalspelet och har liten chans på att nå tredjeplatsen.

 

11. Sirius – Göteborg (x)2
• Göteborg är allsvenskans stora snackis nu efter den fina inledningen. Och visst ska man vara favorit borta mot Sirius som har en tuff start på serien och med en gedigen skadelista. Brukar bli målriktigt mellan dessa lag.

 

Jag skriver ju faktiskt speltips VARJE DAG. Senaste kan du läsa här.

 

12. Mjällby – Örgryte (1x)2
• Snöplig förlust för Öis hemma mot Västerås senast. Mjällby blandar och ger men hemma på Strandvallen brukar man göra det helt ok och slagit just Västerås där bland annat.

 

13. Västerås – Varberg 1(x2)
• Tung trea som sagt för Västerås borta mot Öis, men man hade lite flax som grejade segern och nu gäller det att vara på tårna mot serieledande Varberg som har full pott efter fem omgångar. Öppet.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.