Stryktipset, vecka 18, 2 maj 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 18, 2 maj 2015

Det kanske bara jag som är småpervers, men jag kan gilla när League 2 letar sig in på kupongen! Kul att läsa på om skadeläget i Morecambe, succén för Shrewsbury eller om hur Tranmere har fått kämpa under säsongen. R-4-4-144 (12) + 1 halvgarderingar. 288 kr. Lycka till! /BB

För er som hatar League 2 så kanske singelspel är att föredra idag. 100 spänn gratis att spela för här

sosfotboll

1. Aston Villa – Everton 1(x2)
• Villa spurtar starkt och var nära att få med sig en poäng senast borta mot City. Nu möter man ett formstarkt Everton som har 4 vinster + 1 kryss på de fem senaste matcherna. Villa har massor att spela för då man bara har två poäng ned till Sunderland under strecket.

2. Liverpool – QPR 1
• Jobbigt läge för QPR som ligger näst sist med fyra poäng upp till säker mark. Pool är inte i sitt bästa slag, men hemma på Anfield brukar man ivarjefall kunna leverera. Jag känner mig faktiskt inte helt trygg med ettan även fast jag lämnar den ensam just nu. QPR har gjort det ganska bra på slutet och man ska inte underskatta överlevnadsinstinkten. Spela på matchen här.

3. Manchester U – WBA 1
• Två raka torsk för United – dessutom har man gått mållösa från matcherna (0-1 borta mot Chelsea och 0-3 borta mot Everton). Nu måste det bli förändring om man ska ha någon chans på andraplatsen bakom Chelsea. WBA ligger hyfsat säkert i tabellen och får en jobbig afton mot ett revanschsuget hemmalag. Kolla in oddsen på målskyttar här.

980x120px

4. Sunderland – Southampton 1(x2)
• Mycket att spela om här! Sunderland slåss för överlevnad medan Southampton krigar för att nå upp till femteplatsen (bara en poäng upp till Pool). Svårbedömt och nervigt – Sunderland har varit allt annat än stabilt hemma den här säsongen. Målsnålt?

5. Swansea – Stoke 1(x)
• Swansea är starkt hemma i Wales – bara Southampton, Spurs, Liverpool och Chelsea har åkt hem med en vinst i bagaget. Stoke är riktigt bra när allt stämmer och kan ställa till det mot de flesta lagen i serien. 1x räcker? Det går att spela på här.

6. West Ham – Burnley 1(x2)
• Aj aj vad det ser jobbigt ut för Burnley just nu. Tre raka 0-1-förluster och fem raka matcher utan ett enda mål framåt. Sprudlar ju inte om Västra Skinkan heller direkt som inte haft någon bra vårsäsong. Gästerna måste vinna och jag tycker att man kan vara värda en gardering eller två.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Carlisle – Hartlepool 1(x)
• Hartlepool säkrade kontraktet förra omgången vid segern mot Exeter och firade som om man vunnit Champions League. Spelarna fick fyra dagar ledigt efter den matchen och frågan är hur fokuserat man är nu. Carlisle har inte heller någonting att spela för, men hemmafördelen kan väga tungt här. Carlisle har två raka segrar hemma och vill avsluta på bästa möjligt sätt.

8. Luton – Stevenage 1 (2)
• Luton har en mikroskopisk chans att nå en kvalplats. Steg 1: Vinn matchen. Steg 2: Gör en jävla massa mål (och släpp in få). Steg 3: Se till att Plymouth förlorar med en jävla massa mål. Luton har tre poäng upp till Plytmouth på kvalplats och åtta måls sämre målskillnad. Lutons tränare har sagt att man ska gå all in mot kvalklara Stevenage för att ge det en chans. Gästerna lär inte lägga sig platt utan vill bibehålla den fina formen in i kvalspelet.

9. Morecambe – Southend 2
• Southend tar steget upp till League 1 vid seger här och lär vara vråltaggat. Kryss kan räcka det med, men man lär inte vilja chansa. Motivationstvåa!

10. Northampton – Wycombe (1x)2
• Wycombe har en minimal chans att nå en direktplats till League 1 vid vinst här samtidigt som andra resultat går lagets väg. Northampton är starkt hemma och även fast man inte har något sportsligt att spela för så vill jag ändå helgardera.

city_ad_728x90Vi ses vid de enarmade banditerna!

11. Shrewsbury – Plymouth 1(x)
• Shrewsbury är redan klart för spel i League 1 nästa säsong medan Plymouth som ligger sjua får kvala för ett möjligt avancemang (om man inte tappar en målskillnad på åtta mål). Dock kan hemmalaget vinna serien vid seger här så visst har man lite att spela för ändå. Shrewsbury är seriens bästa hemmalag med bara en förlust den här säsongen. Vill avsluta snyggt.

12. Tranmere – Bury 2
• Mycket tungt för Tranmere som åker ur League 2. Det stod klart efter förra omgången. Bury ligger fyra, bara två poäng från en direktplats till League 1. Vinst som gäller idag, samtidigt som Southend tappar poäng borta mot Morecambe.

13. AFC Wimbledon – Cheltenham 1(x) M
• Nedflyttningsklara Cheltenham har förlorat sju av de åtta senaste matcherna och lär ju inte vara supertaggade för den här mötet. Wimbledon har varit ruggigt starkt hemma under vårsäsongen och har nio raka hemmamatcher utan förlust. Man vill visa hemmapubliken att man kan nå högre i tabellen nästa säsong.

 Du kan fortfarande få 100 spänn utan att du behöver sätta in några pengar. Kolla in dealen här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.