Stryktipset, vecka 17, 26 april 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 17, 26 april 2014

Grymt skönt med varmare väder och ännu grymmare skönt med ännu en stryktipskupong. Som ni kanske vet så gillar jag Championship skarpt och i år är det mer spännande än någonsin! R-0-7-16 (12) + 1 hel och 2 halv. 192 spänn.

1. Manchester U – Norwich 1
• Moyes är bort och Giggs har tagit över. Nytändning för United? Ja, varför inte. Nu möter man iofs ett kraftigt motiverat Norwich, men ändå svårt att se hur man ska störa United nu.

2. Fulham – Hull 1
• Otroligt viktig match, framförallt för Fula Skinkan som har slagits i botten under större delarna av säsongen. Passande uppgift nu kanske när Hull kommer på besök. Procenten har blivit lite skev men jag drar en liten rövare och ger Fulham tipset på en tuff kupong.

3. Stoke – Tottenham (1)x
• Stokes inlånade Oussama Assaidi kan göra sin första start på två och en halv månad, medan Tottenham kan få tillbaka lagkaptenen Dawson. Spurs är inget vidare borta och jag tror att man får det jobbigt mot Stoke som bara har två hemmaförluster den här säsongen. 1x räcker?

När du skaffar konto på Betsson just nu så dubblas din första insättning upp till 1000 kr. Trist att jag redan har ett konto då! ;) Skaffa ett konto här och spana in dagens odds.

4.  Swansea – Aston Villa 1(x) M
• Flores fortsatt avstängd för hemmalaget och Michu är skadad…som vanligt. Bennett är tveksam till spel för gästande Villa som precis som Swansea ligger pyrt till i tabellen. Sex poäng ned till nedflyttningsplats för Swansea och fem för Villa. Fördel hemmalaget, men över 60% på ettan är saftigt.

5. WBA – West Ham 1 (2) M
• Osäkert för försvararna McAuley i WBA och Demel i West Ham men annars är det hyfsat skadebefriade lag. Sämre period av West Ham med tre raka torsk, men också mött ganska svettigt motstånd – kan snabbt bli ordentligt indraget i nedflyttningsstriden vid förlust här. Under 20% på tvåan är lååågt.

6. Bournemouth – Nottingham 1(x2) M
• Öppen historia mellan två lag som fortfarande har chans på kvalplats. Viktiga poäng på spel och Forest har hittat formen igen efter en mardrömsperiod. Hade det varit för några veckor sedan så hade jag utelämnat tvåan, men nu vill jag helst inte välja bort något tecken. Och då gör jag inte det! 🙂

7. Charlton – Blackburn (x)2
• Måstematch för formstarkt Rovers att hänga med i toppstriden och detsamma för Charlton för att inte dras in ännu mer i bottenstriden. Blackburn är obesegrat under en lång period och nu kan man även få en boost av tre startspelare som är tillbaka i truppen. x2 räcker?

8. Derby – Watford 1
• Procenten börjar bli hög på ettan men visst ska man vara favorit hemma mot ett normalt sett bortasvagt Watford. En pinne räcker för Derby för att säkra treplaceringen i ligan vilket ger hemmafördel i kvalspelet. Jag lämnar ettan ensam just nu, men sticker procenten iväg ännu mer så kan det följa med en gardering.

9. Doncaster – Reading (1) 2
• Reading är ett jagat lag. Många som vill åt lagets sjätte och sista kvalplats till Premier League och vinner man inte här så är man antagligen utanför topp sex. Dock tunga skador hos gästerna på Robson-Kanu och Guthrie som ser ut att missa. Doncaster säkrar kontraktet vid en seger och jag tycker inte att man ska räknas bort helt.

10. Huddersfield – Leicester (x)2
• Leicester har redan vunnit Championship och Huddersfield har säkrat kontraktet. Det lär inte vara 100% hos något av gängen vilket gör att man sneglar mer på procenten. Gästerna är streckade till över 50% och då ska någon slags gardering fram!

Expekt erbjuder ett riskfritt spel för 1000 kronor just nu. Alltså pengarna tillbaka om det skiter sig. Den dealen har du här.

11. Middlesbrough – Barnsley 1 (2)
• Två matcher kvar för kämpade Barnsley och det krävs två vinster för att man ska ha någon slags chans till att hålla sig kvar i serien. Ser onekligen jävligt mörkt ut. Man har dock vunnit tre av sina fem senaste bortamatcher så visst finns det en liten möjlighet. 1 2 är väl motiverat?

12. QPR – Millwall 1(x)
• Millwall har spelat riktigt starkt på slutet men har bara en poäng ned till en nedfylttningsplats. QPR laddar för Playoff och jag tror nog att Ian Hollooway och gänget kan knipa en pinne i detta Londonderby. Man gillar ju Millwall.

13. Wigan – Blackpool 1(x)
• Blackpool som ligger precis under nedflyttningsstrecket hade nog varit glada om Wigan varit klart för kvalplats, men hemmalaget behöver tre poäng på sina tre avslutade matcher för att klara en kvalplats och kommer ut heltaggat. Men 70% på ettan? I helvete heller.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Följ Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.