Stryktipset, vecka 17, 25 april 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 17, 25 april 2015

Jävlar vad tajt det är i både Championship och Premier League – lite extra kul att bevaka nedflyttningsstriderna i serierna. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

Nu kan man få 800 kr när man sätter in 200 spänn. Kolla in dealen här.

1. Burnley – Leicester 1(x)
• Viktige Barnes drog på sig ett rött kort i 0-1-förlusten mot Everton och anfallaren är avstängd i den här superviktiga matchen i striden om överlevnad i Premier League. Leicester har tre raka segrar men hemma är Burnley starkt och jumboplatsen i ligan beror framförallt på ett mycket svagt bortaspel. Burnley har förvisso gjort få mål på sistone men också mött mördande tufft motstånd. Helst helgardering.

2. Crystal P – Hull 1
• Tredje raka bortamatchen för Hull som ligger riktigt skrynkligt till i ligan precis ovanför nedflyttningsstrecket – dessutom har man ett fruktansvärt jobbigt spelschema kvar. CP torskade senast hemma mot WBA och coach Pardew har sagt att vill kompensera fansen med en trepoängare nu. Man var bra mot WBA och jag tror att man tar tre pinnar mot ett svagt Hull.

3. Newcastle – Swansea (1x)2
• Tungt för Newcastle som har sex raka förluster och Sissoko/Cissé avstängda. Kanske kan sviten få ett slut mot ett nästan lika formsvagt Swansea som har Taylor avstängd och en hel del skador. Walesarna har vunnit borta i Newcastle de två senaste säsongerna. Spela på matchen här.

city_ad_728x90Vi ses vid de enarmade banditerna!

4. QPR – West Ham 1(x) M
• QPR höll i länge mot Chelsea senast men fick till slut ge sig i 88:e minuten när Fabregas nätade. Sex raka hemmaförluster i ligan för QPR, vilket såklart inte är speciellt bra. Motståndet i dessa matcher har dock varit JÄVLIGT bra: Man U, Southampton, Arsenal, Spurs, Everton och Chelsea. Hopp om poäng nu när Västra Skinkan kommer på besök – gästerna har nio raka bortamatcher utan seger. Leroy Fer kan vara aktuell för spel i QPR efter skada.

5. Stoke – Sunderland 1(x)
• Efter viktiga derbysegern mot Newcastle som blev det haveri för Sunderland hemma mot Crystal Palace senast när man torskade med hela 1-4. Stoke vände och vann hemma mot Southampton och visade på nytt att man är ruggigt svårslagna på Britannia Stadium. 1x räcker långt?

6. WBA – Liverpool (x)2 M
• Pool-torsk mot Villa i FA-cupsemin och nu gäller det att försöka fokusera på ligan! Mulumbu avstängd för hemmalaget som jag ändå tror har bra chans att störa Liverpool. Det blir definitivt ingen singeltvåa för mig. Helst helgardering. Kolla in oddsen på målskyttar här.

7. Fulham – Middlesbrough 2
• Fula Skinkan vann mot Blackpool senast och de tre pinnarna gjorde att man säkrade kontraktet. Boro är fortsatt högmotiverat då man slåss om en direktplats till Premier League. Tvåan ligger närmast men samtidigt är det rejält med skadebekymmer hos gästerna. Fem ordinarie kan missa, bl a bäste målskytten Bamford som är osäker till spel. Skulle Bamford missa så garderar jag nog detta. Avvakta tills startelvorna är officiella!

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

8. Ipswich – Nottingham 1(x) M
• Ipswich på sjätte och sista kvalplats medan Forest ligger i ingenmansland. Gästernas defensiv ser inte alls bra ut för tillfället och bra chans för Ipswich att ta tre viktiga pinnar. Jag tycker dock att procenten på ettan är bra jävla saftig ändå och om det stiger alltför högt så kan en gardering vara på sin plats.

9. Millwall – Derby (1x)2
• Otroligt viktig match för båda lagen – Millwall slåss för överlevnad medan Derby säkrar en kvalplats vid seger. Gästerna har dock bara en seger på de åtta senaste bortamatcherna i ligan så någon spiktvåa är det inte tal om. Millwall MÅSTE vinna för att någon som helst chans på att klara sig kvar.

10. Reading – Brentford (x)2
• Reading har säkrat kontraktet och en FA-cuptorsk i benen då man åkte ut i semin mot Arsenal efter förlängning. Läge för Brentford att ta viktiga poäng i kampen om en kvalplats till Premier League? Formen är inte fantastisk hos Brentford men nu måste man fanemig samla ihop sig.

980x120px

11. Rotherham – Norwich 2
• Ännu ett ödesmöte. Rotherham kan säkra kontraktet (riskerar ju poängavdrag) vid seger medan Norwich bara är två poäng från en direktplats till Premier League. Gästerna har varit skoningslösa på bortaplan under våren – på de nio senaste bortamatcherna är man obesegrade med SJU segrar och två kryss.

12. Wigan – Wolverhampton (1x)2
• Wigan bröt hemmaförbannelsen senast när man tog tre poäng mot Brigton. Och det finns chans till överlevnad men till att börja med så måste man vinna den här matchen. Även Wolves har massor att spela för – man ligger på åttonde plats med tre poäng upp till en kvalplats.

13. Hammarby – Åtvidaberg 1
• Mycket som talar för Bajen. Besara borde få starta nu när det är offensiv fotboll som gäller. Ballar procenten ur fullständigt så tar jag nog med ett kryss till slut. Hallingström avstängd för gästerna.

 Du kan fortfarande få 100 spänn utan att du behöver sätta in några pengar. Kolla in dealen här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.